icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matusko22
30. nov 2013

@ma_ta1975 a ak ta to stale bavi ... nech sa paci .. mozes kludne vypisovat hovadiny o mne ale ja nemam na to ani chut ani naladu. Kazdy si spravi usudok sam ...A ked si myslis ze som ti poslala bundu a este ti poslem zo svojho preniaze , si na omyle ... . Prosim nechaj ma uz na pokoji Dakujem

ma_ta1975
30. nov 2013

@matusko22 chápete že ten váš nový účet NEEXISTUJE!!!a čítajte si po sebe láskavo napísali ste ze peniaze pošlete a nič doteraz neprišlo takže do to číta si urobí usudok...a hlavne vo vašom bazariku tie rozchodene poodierane sandále q snehule zoskrete že nosene jednu sezónu no ja už viem bohužiaľ čo to podľa vás znamená poškodenia žiadne !treba si len rozkliknut obrázok !!!

matik1
30. nov 2013

@matusko22 aj ja som sa vyjadrovala k tejto téme a tiež ma nebaví čítať to isté dookola. Problém je však v tom, že ste sľúbila, že peniaze vrátite. Tak prečo ste ich nevrátila? Akonáhle ich pošlete na účet, k čomu Vás určite vyzve aj admin, predávajúca bundu pošle späť. Alebo sa dohodnite, nech Vám ju pošle dobierkou a Vy si ju vyzdvihnete, ak máte pocit, že Vám ju po úhrade peňazí nevráti, čomu by som sa veľmi čudovala, keďže je v takom stave, že by ju nikto nechcel ani zadarmo..Jediný, kto túto diskusiu môže ukončiť ste Vy, keď splníte, čo máte...alebo admin. Tak keď napíšem, že peniaze vrátim, tak si za svojím slovom stojím.

matik1
30. nov 2013

@ma_ta1975 na tvojom mieste by som sa k tomuto už nevyjadrovala. nemá to význam. Počkaj na admina...

danielllka
30. nov 2013

Dobry den,

Mala som v úmysle nás obchod vyriešiť v prospech oboch strán, bohuzial s vami sa nedá slušne jednať, neustále ste ma z niečoho obviňovali, písali samé negatívne hodnotenia, nemam chuť s vami uz nic riešiť, keby ste aspoň mali trpezlivosť, ze som nemala čas ísť si po zásielku, chcela som to do konca tohto týždňa dotiahnuť, ale po tých neustálych vašich osocovaniach som rezignovala.
Zlodeja nie som , to si zapamätajte a neurazajte ma, bundu som si neprevzala, takze sa vam vráti, ale to som sa rozhodla az v stredu, ked ste ma zase hodnotili !

Tak baby, toto mi napísala @vandi dnes, po ubehnutí 18 dňovej lehoty na pošte, počas ktorej si nebola schopná vyzdvihnúť bundu, ktorú som od nej kúpila za 21 s poštovným, plus 2 eurá má stálo poštovné k nej. To, že okradla vlastne moje deti, to ju evidentne neškrie. Ako všetky ostatné podvnodníčky a zlodejky, ktoré tu predávajú.... Prajem jej príjemné a pohodové vianočné sviatky s čistým svedomím! 😠

curtik
1. dec 2013

@jonas17 neviem to opisat..je to proste ako ked si kupite cosi u cinana,alebo neaka chemikalia..ale je to neprijemny zapach do nosa bijuci..

stvura
Odpoveď bola odstránená
cherry1981
1. dec 2013

@stvura A co je tomu svetriku? Ja na nom nic nevidim 😕

nikolca
1. dec 2013

@stvura no nejake tie žmolky skôr chlpky je na nom vidno 😔 piše pod tvojim hodnotenim že je nenoseny len oprany,ako noseny mi ani nepride,tie chlpky mohli vzniknuť aj po prvom prani,ja som malej tiež kupila pred nedavnom svetrik,nenosila ho hned som ho oprala a vznikli na nom taketo chlpky zobrala som odžmolkovač a pekne mi to všetko pozbieralo a rostal pekny 🙂 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
matik1
1. dec 2013

@stvura tiež podľa foto mi to príde ako opraté a preto tie žmolky...Predávajúca mala na to upozorniť, musela tie žmolky vidieť. Myslím, že to neurobila zámerne, len nerátala s tým, že ste dôsledná a súhlasím s Vami, že keď kúpim nenosenú vec, tak tie žmolky tam "nečakám". Skúste navrhnúť aspoň zľavu, nech Vám nejaké peniaze vráti...možno sa dohodnete. @drndulka čo Vy na to?

stvura
Odpoveď bola odstránená
drndulka
2. dec 2013

Matik ja som sa uz k tomu vyjadrila a s pani sa urcite nedohodneme, uz z principu, pozrite si jej styl komunikacie, ona od prvej spravy na mna utoci, ze som podvodnicka a podobne ... ja som ten sveter predavala ako nenoseny a je skutocne nenoseny, bol len opraty, to nie su zmolky ako ked sa sveter nosi, to zas zavadza pani kupujuca, na tej fotke co bola k inzeratu bolo presne vidiet ako ten sveter vyzera, prepacte, ale ja sa uz k tomu vyjadrovat nebudem, vadi mi styl komunikacie pani Stvury, to ako zo mna robi zlodeja ...najprv napise, ze sme ten sveter nosili, potom napise, ze ho neodzmolkuje, lebo to je taky material, ze ak by ho oprala stane sa to znova, mne pisala, ze pracovala v Quelle odkial ten sveter je a ze presne vie ako ma vyzerat, tak ked to vie, tak potom mohla vediet, ze po vyprati vyzera tak ako na tej fotke co bola k inzeratu
zo mna robi drzu a vypocitavu a pritom cely cas na mna utoci, ja som jej kazde meskanie odoslania balika vysvetlila, to ze inzerat bol expirovany, no netravim tu kazdy den, pridem sem raz za cas a inzeraty aktualizujem, prepacte, ale skutocne sa tu tomu nevenujem naplno, co aj vidiet z poctu predanych veci ... samozrejme, ze som ale cakala kym mi jej platba pride na ucet, neposlala by som vec, hned ako mi kupoujuci napise, ze to uhradil, aj keby mal 1000 hodnoteni, pockam, kym mi peniaze pridu na ucet, to sa tiez rozculovala ...
a inak ten svetrik je uplne v pohode, cena zodpoveda tomu, ze je jeden krat opraty, stal 3 eura...

uz sa k tomu viac vyjadrovat nebudem, pretoze to nema zmysel, pani si bude aj tak stale dokola len to svoje a tak ako pani Stvura tvrdi, ze jej nejde o peniaze, ale o princip a potom mi tu praje, nech si tie jej peniaze uzijem (nebojte sa, pojdu tam kde ich potrebuju) tak ja uz z principu za to, ako na mna od prvej spravy, kde som jej napisala, ze svetrik odoslany a ona mi na napisala, ze No hura, na toto som cakala!, neustale utoci, tak z principu jej to naspat nevezmem ...

jovanka0bianka
2. dec 2013

@loulou Ponukla by som vec dalsej kupujucej a jej pisala natvrdo hodnotko! nie kvoli peniazom, ale z principu!!! 😒

nikolca
2. dec 2013

mna asi poraziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😠 juj neviem to ešte rozdychať 😠 😠 😠 predala som čižmičky,kupujucej som napisala že mi ma uhradiť 12euro+pošta bud obyčajne 0,80eura alebo doporučene 1,45 eura a ona ti mi dnes piše že peniaze mi vložila na učet 12 euro že im budu ešte čižmičky velke že sa rozhodla ich darovať kamaratke že ta žije v taliansku že aby som zistila kolko bude stať poštovne do talianska a dodatočne mi vloži peniaze ešte za poštovne 😠 😠 😠 😠 tak toto sa mi ešte nestalo 😝 😝

nikolca
2. dec 2013

a takuto spravu mi poslala,vživote som nič do talianska neposielala,nie to ešte obyčajne 😖 😝 😔

NAM BUDU VELKE...TAK SOM SA ROZHODLA PODAROVAT ICH KAMARATKE....SLOVENKE,ZIJUCEJ PRACOVNE S CELOU RODINOU V ZAHRANICI..... PRETO SOM POZIADALA O ZLAVU 2 EURA,ASPON TO POSTOVNE MA VIDE MENEJ.... JA SOM VAM UZ VLOZILA POD MENOM : HRUSKOVA TYCH 12 EUR, A TERAZ VAM VLOZIM ZA POSTOVNE... A TO VAS POPROSIM ZISTIT NA POSTE ( ASI PODLA VAHY) CO TO BUDE STAT OBYCAJNE DRUHOU TRIEDOU DO TALIANSKA..... JA JEJ TAK BEZNE POSIELAM...DO 1KG JE POSTOVNE :2,80EUR... ALE PRE ISTOTU SA SPYTAJTE .... JA SOM JEJ TERAZ POSIELALA CIZMY SNEHULE - OBYCAJNE 2 TRIEDOU A PLATILA SOM 4,20 EUR.... MOZEM VAS TAKTO POPROSIT? VED VAM TO MOZE BYT JEDNO KDE TO IDE,HLAVNE ZE SA ZAPLATI POSTOVNE...AKO NAHLE BUDETE VED.POSTOVNE..DAJTE MI PROSIM VEDIET A VLOZIM VAM PENIAZE ZA POSTOVNE...VELKA VDAKA.

garzonka
2. dec 2013

@nikolca Podla mna mas dve varianty na vyber: bud od obchodu odstupis (kedze posielat do zahranicia obycajne dodatocne navrhla ona a ty s tym nemusis suhlasit) alebo si nechas doplatit za postovne a cizmy AZ POTOM posles do Talianska. Len pokial by ona trvala na obycajnom zaslani, radsej jej znovu napis, ze je to na jej riziko v pripade straty balika.....nech vie.

gubcikova
2. dec 2013

tak zatial nezverjním nick no mám problém.mamička chcela odoma legínky,že ich potrebuje rýchlo lebo majú karneval.chcela na dobierku tak som jej povedala že ju to víde drahšie tak nech pošle na účet peniažky a ja ich na druhý deň budem mať na účte a aj tak to pošlem na druhý deň od začiatku konverzácie.súhasila.kedže mala vyše 70 dobrých hodnotení tak som poslala a ešte som nemala peniaze na účte.ide o sumu 2,30 aj ked smiešna suma no mne ide o princíp.25 napísala že peniaze posiela na druhý deň.tak ok no peniaze do dnešného dňa nemám na účte.písala mi aj že posielala s iného účtu no aj tak mne nič neprišlo.písala som jej 27 že peniaze ešte nemám.28 napísala že jej legínky prišli a či mám peniaze.odpovedala som že nemám.29 som opäť písala že nemám stále platbu a ak nenabehne v pondelok 2.12 budem nútená dať negatívne hodnotenie 30.11 písala že platba bola uskutočnená no ja stále nemám peniaze.do zajtra dávam čas a dávam negatívne hodnotenie a napíšem sem nick

caoli
2. dec 2013

@gubcikova ak posielala z IB, pýtajte si od nej potvrdenie alebo výpis. ak posielala poštou, musí mať ústrižok. pýtajte si. ak nepredloží, nič neposlala

andreaa1981
2. dec 2013

@drndulka podla mna ten sveter zodpoveda cene 3 eur. Cena bola symbolicka a je smiesne ked niekto zaplati tak malo a ocakava tak vela. Tie zmolky je sotva vidiet. Ked si ten sveter da dva krat na seba, bude tam xy zmoliek a uz to bude aj tak jedno.
Mne sa este ani nestalo, ze by mi tovar poslali pred tym ako im nabehnu peniaze. Myslim, ze si postupovala uplne standardne a nie je dovod aby si nieco brala spat.
Ked to tu tak vsetko citam normalne mam strach nieco aj ponukat. Ked ludia by najradsej nove, zadarmo a este aj doviest ak sa da 🙂))

andreaa1981
2. dec 2013

@nikolca vsak pokial ti to zaplati a peniaze pridu na ucet ti moze byt fakt jedno kam to ide. Akurat sa asi budes musiet prehnat na postu a zistit co to vlastne bude stat. No ak si sikovna najdes to aj na nete 🙂

alenaban
3. dec 2013

veronica21 - veronika Majtanova, Horny Vodicov 213, 02345....neodporucam predavajucu, vyslovene som sa pytala, ci su cizmy kozene, jasne vidno v popise ze nie su, oklamala ma a ked som chcela cizmy vratit, drzo skonstatovala, ze "aj tak ste spravili dobry obchod" a inzerat vymazala. odvtedy nekomunikuje...

andreaa1981
3. dec 2013

@alenaban to je teda cisty podvod, vidim, ze uz si stihla aj hodnotit. 🙂 Ma tam kopec 'kozenych' veci v ponuke, tak dufajme, ze dalsi uz nenaletia. Inak skus to riesit aj cez admina, mozno ti to nejako pomoze. A co staly? To len ci nepatris k tym co si myslia, ze spravia super kseft za 1 euro 🙂

nice202
3. dec 2013

@stvura nic mu nie je, je novy a take zmolky sa kludne mozu stat, ak na sebe stoji viac veci, alebo bol novy svetrik dlhsie polozeny...nevymyslaj

nikolca
3. dec 2013

@andreaa1981 no to hej v podstate by mi to mohlo byť jedno,kam ja zasielku pošlem ked bude uhradena pošta len ona piše že bežne tak posiela a obyčajne do kila je poštovne 2,80 ja som sa ani na poštu neprehnala,na stranke pošty je bezplatna infolinka tak som zavolala a zistila ake tam bude poštovne a pani mi povedala že do Talianska obyčajne poštovne druhou triedou je 6,90 😖 ☹ 😒

nikolca
3. dec 2013

@garzonka no neviem čo spraviť piše že bežne tak posiela a pošta do kila vyjde 2,80eur a ja som včera volala na bezplatnu infolinku na slovensku poštu a tam mi povedali že obyčajna zasielka do kila do talianska vyjde 6,90eura 😕

sanym
3. dec 2013

@nikolca veď jej napíš čo si zistila (môže si to na pošte overiť) a nech ti pošle na účet poštovné v danej výške. Ale pravdu povediac nejak sa mi to nezdá. Už len myšlienka darovať topánky do Talianska je zvláštna a keby to bola naozaj pravda, mohla ich od teba normálne kúpiť a potom ich tej kamoške poslať. 😕

andreaa1981
3. dec 2013

@nikolca suhlasim so sanym. Cele to je strasne cudne. Vsak za tu sumu s postovnym by si asi kupila rovno v taliansku. 🙂 Ale vsak uvidis, ci doplati postovne a ak nie a ty nechces zlavu tak jej vrat tu sumu co uz zaplatila. Vsak ty tu nejdes do ziadneho rizika. Tovar je este stale u teba.

stvura
Odpoveď bola odstránená
nice202
3. dec 2013

@stvura len vymyslas. ak bol len oprany tie mikrozmolky sa mozu vyskytnut....podla mna sa ti nepaci a hotovo 😀. ja som ho nekupila, ale ty a drzim palce predavajucej, aby mala co najmenej takychto spekulantiek.... a uz sa k tomu nevyjadrujem, nie je to moja vec, ale svetru nic nie je a vyzera fakt vyzera ako novy! aj ked si sa ho snazila makrom alebo cim veeelmi nafotit. a mne ho posielat nemusis, co utocis