icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sny
14. dec 2013

@ma_ta1975 aha,takto,toto som zase našla:https://https://www.modrykonik.sk/market/obuv/t9kl/neno... -to je originál

sny
14. dec 2013
ma_ta1975
14. dec 2013

@sny no toto je tu fakt na nervy celý bazár...dobre že tam dávaju baby hodnotenia hádam sa nedaju oklamať 😠 a to sa ako dá ukradnuť fotka?prekopírovať či ako? tu ma už fakt nič neprekvapí... 😒

caoli
14. dec 2013

@ma_ta1975 úplne pohodlne skopíruješ fotku, uložíš si ju do priečinku na tvojom pevnom disku a už len nahadzuješ inzerátiky. veľmi jednoduché aj pre malé decko.
ale ten nápad… madam asi veľa rozumu nepobrala, lebo je to priehľadné, dokázateľné a úbohé. ťažko primitívny podvod, len bohužiaľ, nebyť všímavých šikovných mamín tu, asi by jej nejakú dobu aj fungoval. pri tých cenách, čo tam nahodila…
hnus, bläää, chce sa mi grcať z takýchto špín

ariadna22
14. dec 2013

@sny ja mám veci za pár drobných, lebo som rozmýšľala, že to pošlem na charitu ale potom som si to rozmyslela, a zistila som, že predať tričko za euro je tiež peniaz. No a teraz zisťujem, že ma berú asi ako podvodníčku, čo to predáva tak lacno amôžem sa diviť, že ešte odo mňa nikto nikdy nič nekúpil, veď to je nahlavu

ariadna22
14. dec 2013

@caoli a jako sa dostanem k jej bazáriku, mne to vyhodilo len jej blog

ariadna22
14. dec 2013

@caoli a ten blog má úplne prázdny

ariadna22
14. dec 2013

@caoli už som sa k tomu jej bazáriku dostala, ťukla som na tie čižmy za 7 eur, to je sila, a nie sú tie predávajúce nejako dohodnuté?

caoli
14. dec 2013

@ariadna22 myslíš? a čo by z toho mala tá prvá majieľka? neviem. podľa mňa je to proste chudera, ktorá prišla na "geniálny" spôsob, ako prísť k peniazom. vyzbiera peniažky pred sviatkami, veď kým stihne akože poslať, tak budú voľné dni, pošta nebude pracovať… no dosť času vyzbierať a elegantne zdúchnuť ako gáfor.

ariadna22
14. dec 2013

@caoli a to akože vyzbiera peniaze od všetkých záujemcov? to je sviňa (na tie čižmy)

caoli
14. dec 2013

@ariadna22 a nielen na ne. tých ukradnutých fotiek je (bolo? neviem, či už neposťahovala, nepozerala som teraz) viac. viac ako dosť.

ariadna22
14. dec 2013

@caoli a kedy ju ako admin zruší, písala som mu predchvíľou a to ako dlho trvá, kým sa na to pozrie a už tam má 5 záujemcov.

caoli
14. dec 2013

@ariadna22 no, isto nie si prvá, čo upozornila, lenže tu to tak funguje, že admini cez víkend moc nepracujú. teda povedala by som, že asi vôbec. takže šanca je zrejm najskôr až zajtra. a kým to preskúma nejako, preverí, overí, no nefim nefim… tak hneď to nebude

ma_ta1975
14. dec 2013

@ariadna22 @caoli podvodníčka má času habadej admin než odpovie aspon mne, trvalo to 3-4pracovné dni ☹ a myslím si že ceny dala naschvál níske aby neprekročila hranicu na tresný čin neviem kolko to je okolo 360eur?nebojte sprostá neni prešpekulovaná...

caoli
14. dec 2013

@ma_ta1975 260 e je to. a keď bude v limite, založí nový nick s ďalšími čornutými fotkami. veď tu je to hračka. alebo to urobí už zajtra, už isto zistila aj podľa hodnotiek, že sa o nej vie.
akurát nechápem, kam až zájde jej drzosť - tam tie inzeráty ešte furt má, čakala by som, že ich šmahom zruší, keď zistí, že bola odhalená

ma_ta1975
14. dec 2013

@caoli presne som zabudla ešte dopísať že zajtra bude mať novy nick a bude zarábať dalej takto to tu bohužial poslednej dobe chodí... 😠

caoli
14. dec 2013

@ma_ta1975 @sny práve som narazila na fotoblogoch na správu od jednej maminy o čudnom jednaní predávajúcej Lydiajesinska, podobnosť s lola5066 nevyzerá ako náhodná. kukla som jej inzeráty, registrovaná dnes, 3 inzeráty, každý fotka iného štýlu, na inom pozadí, zase také malé ceny. takže madam už pracuje podľa predpokladom

macamac
14. dec 2013

@sny som rada, že si sa tu ukázala 😉
ako si doriešila obchod s @katarina111 ?
tiež si ju oklamala o tej bunde, že šla na babkinu adresu a peniaze na účet akejsi tety
ale ona zistila, že adresa a účet sú na tvoje meno

vrátila si peniaze nakoniec?

sarusinka
15. dec 2013

@fafetka dlouho nam(bylo nas vic) dluzila penize.nekterym dluzi dodnes.jeji vymluvy by vydaly na jednu knihu.nedoporucuji obchody s ni.

sanym
15. dec 2013

@caoli napadlo mi, že by niekto mohol od nej žiadať doplnkové (napríklad detailnejšie) foto niektorej veci a keby ho nevedela poskytnúť tak je to jasné. Ale tiež si myslím, že lydiajesinská je nový nick lola5066

leushka
15. dec 2013

Dobre rano.. ma nekdo zkusenost s @fafetka ? Od 12.4.ma mych 1100,-kc... dluzila vice holkam,jak pise vyse @sarusinka , ale to byly castky po trech-ctyrech stovkach, vsem (co ja vim) to nakonec po velkem a dlouhem boji vratila, jen me ne. A jeste byla drza. Ted uz nereaguje, dela mrtvyho brouka..

matik1
15. dec 2013

@macamac ináč, to by aj mňa zaujímalo....@sny@katarína111

sny
15. dec 2013

@macamac Ahoj,ja si myslím,že nie je dôvod rýpať do mňa.bolo to už dávno vyriešené,s čím sa ale katarína asi nechcela zmieriť a ďalej rýpala,lenže jej mamina už ten kabát dávno mala u seba a neriešila to ďalej,s ňou sa dalo dohodnúť.kataríne som navrhla,že ten kabát sem nahodím znovu v nižšej sume,aby sa rýchlo predal a zvyšok jej doplatím,načo však už nereagovala.Z mojej strany nešlo o podvod,tak ma láskavo neporovnávaj s takou,na ktorú som tu naďabila a chcela som len upozorniť ostatné mamičky,aby jej nenaleteli.vieš,ja na rozdiel od tej ženskej nekopírujem cudzie veci,svoj balík som riadne odoslala a neobrala som nikoho o peniaze.A ak si všimneš,tak hodnotenia mi iba pribudli,a to kladné a síce mi na mesiac pozastavili bazár,ale nie kvôli neakému podvodu,ale aby som si do budúcna dala pozor na svoje obchody a ver,že ja sa z toho viem ponaučiť a obchody takého typu už určite neurobím.ale ako vydíš,podvodníčky sú tu iné a veselo si predávajú,berú peniaze za tovar,ktorý im nepatrí.Dá sa toto porovnať so mnou?Určite som nikoho úmyselne neokradla a pani svoj zaplatený tovar prevzala,ja som ju nenútila,ona komunikovala aspoň normálne a všetko sme si vysvetlili ešte skôr,ako ste tu vy prestali útočiť.Takže áno,všetko sa vyriešilo,ale nie s katarínou,ale s dotyčnou,s ktorou ten obchod bol uzavretý.maj sa a láskavo ma neukrižuj zato,že som chcela tiež trochu pomôcť aspoň upozornením na podvodníčku a inde sa to nedalo lepšie ako v tejto téme.Ďakujem

sny
15. dec 2013

@caoli
@ma_ta1975 Tak to je naozaj dosť zaujímavé,že kam až vie zájsť a vôbec ju nezaujíma,že už dávno bola prekuknutá.Akurát mi do Ip písala jedna mamička,že tiež tej lola skoro naletela a má aj jej číslo účtu,myslela,či ho nemám aj ja náhodou,ale žial tak ďaleko som sa nedostala,aj keď aj mňa skoro oklamali tie jej nízske ceny a chcela som si hneď objednať dvojo čižiem.Brrrr,som normálne rada,že som poznala bazár tej druhej maminy,inak neviem,asi by som jej sama tiež verila.

sny
15. dec 2013

@caoli
@ma_ta1975 ináč už si šikovná pani stiahla všetky inzeráty,teraz som to mrkla,takže je isté,že predáva pod iným nickom veselo ďalej.a či od niekoho vydrngala nejaké peniaze sa nevie...

ma_ta1975
15. dec 2013

@sny @caoli neni to tá Lydiajesinska ?už tam má aj 1hodnotenie podla cien je to jasná podvodníčka...porazí ma... 😠

sny
15. dec 2013

@ma_ta1975 daj mi link na §u,neviem ju nájsť,ja som objavila ešte jednu,čo mi nesedí,ale idem to overiť.

ma_ta1975
15. dec 2013

@sny daj si Fotoblogy vpravo hore ju napíš do tej lupy ti tam hviezda vyskočí hned má zatial len 3 inzeráty sa to tu množí jak potkany neviem či je to tá istá... 😠

sny
15. dec 2013

@ma_ta1975 No tak podľa toho nicku neviem,ale podľa toho hodnotenia je iste ona tá podvodníčka.ja som našla jednu,čo sa tiež včera registrovala,ale neviem,hladala som tovary,či nenájdem rovnaké,zatiaľ nič,ale tak tie ceny a že pri takých cenách možná dohoda a pri podmienkach bazáru,že neverí nikomu,posiela len po pripísaní na účet.trebalo by aj na ňu našiť neakú búdu a požiadať ju o číslo účtu a potom podľa toho porovnávať.nájdi si ju ako: sranda236

sny
15. dec 2013

@ma_ta1975 ale podľa mňa to nebude náhoda,že za jeden deň toľko registrovaných....všetko je to strašne prešpekulované 😝