Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ma_ta1975 a toto si tam dala hentá: https://www.modrykonik.sk/market/obuv/1igd/cizmy/
@ma_ta1975 úplne pohodlne skopíruješ fotku, uložíš si ju do priečinku na tvojom pevnom disku a už len nahadzuješ inzerátiky. veľmi jednoduché aj pre malé decko.
ale ten nápad… madam asi veľa rozumu nepobrala, lebo je to priehľadné, dokázateľné a úbohé. ťažko primitívny podvod, len bohužiaľ, nebyť všímavých šikovných mamín tu, asi by jej nejakú dobu aj fungoval. pri tých cenách, čo tam nahodila…
hnus, bläää, chce sa mi grcať z takýchto špín
@sny ja mám veci za pár drobných, lebo som rozmýšľala, že to pošlem na charitu ale potom som si to rozmyslela, a zistila som, že predať tričko za euro je tiež peniaz. No a teraz zisťujem, že ma berú asi ako podvodníčku, čo to predáva tak lacno amôžem sa diviť, že ešte odo mňa nikto nikdy nič nekúpil, veď to je nahlavu
@ariadna22 myslíš? a čo by z toho mala tá prvá majieľka? neviem. podľa mňa je to proste chudera, ktorá prišla na "geniálny" spôsob, ako prísť k peniazom. vyzbiera peniažky pred sviatkami, veď kým stihne akože poslať, tak budú voľné dni, pošta nebude pracovať… no dosť času vyzbierať a elegantne zdúchnuť ako gáfor.
@ma_ta1975 260 e je to. a keď bude v limite, založí nový nick s ďalšími čornutými fotkami. veď tu je to hračka. alebo to urobí už zajtra, už isto zistila aj podľa hodnotiek, že sa o nej vie.
akurát nechápem, kam až zájde jej drzosť - tam tie inzeráty ešte furt má, čakala by som, že ich šmahom zruší, keď zistí, že bola odhalená
@ma_ta1975 @sny práve som narazila na fotoblogoch na správu od jednej maminy o čudnom jednaní predávajúcej Lydiajesinska, podobnosť s lola5066 nevyzerá ako náhodná. kukla som jej inzeráty, registrovaná dnes, 3 inzeráty, každý fotka iného štýlu, na inom pozadí, zase také malé ceny. takže madam už pracuje podľa predpokladom
@sny som rada, že si sa tu ukázala 😉
ako si doriešila obchod s @katarina111 ?
tiež si ju oklamala o tej bunde, že šla na babkinu adresu a peniaze na účet akejsi tety
ale ona zistila, že adresa a účet sú na tvoje meno
vrátila si peniaze nakoniec?
@macamac Ahoj,ja si myslím,že nie je dôvod rýpať do mňa.bolo to už dávno vyriešené,s čím sa ale katarína asi nechcela zmieriť a ďalej rýpala,lenže jej mamina už ten kabát dávno mala u seba a neriešila to ďalej,s ňou sa dalo dohodnúť.kataríne som navrhla,že ten kabát sem nahodím znovu v nižšej sume,aby sa rýchlo predal a zvyšok jej doplatím,načo však už nereagovala.Z mojej strany nešlo o podvod,tak ma láskavo neporovnávaj s takou,na ktorú som tu naďabila a chcela som len upozorniť ostatné mamičky,aby jej nenaleteli.vieš,ja na rozdiel od tej ženskej nekopírujem cudzie veci,svoj balík som riadne odoslala a neobrala som nikoho o peniaze.A ak si všimneš,tak hodnotenia mi iba pribudli,a to kladné a síce mi na mesiac pozastavili bazár,ale nie kvôli neakému podvodu,ale aby som si do budúcna dala pozor na svoje obchody a ver,že ja sa z toho viem ponaučiť a obchody takého typu už určite neurobím.ale ako vydíš,podvodníčky sú tu iné a veselo si predávajú,berú peniaze za tovar,ktorý im nepatrí.Dá sa toto porovnať so mnou?Určite som nikoho úmyselne neokradla a pani svoj zaplatený tovar prevzala,ja som ju nenútila,ona komunikovala aspoň normálne a všetko sme si vysvetlili ešte skôr,ako ste tu vy prestali útočiť.Takže áno,všetko sa vyriešilo,ale nie s katarínou,ale s dotyčnou,s ktorou ten obchod bol uzavretý.maj sa a láskavo ma neukrižuj zato,že som chcela tiež trochu pomôcť aspoň upozornením na podvodníčku a inde sa to nedalo lepšie ako v tejto téme.Ďakujem
@caoli
@ma_ta1975 Tak to je naozaj dosť zaujímavé,že kam až vie zájsť a vôbec ju nezaujíma,že už dávno bola prekuknutá.Akurát mi do Ip písala jedna mamička,že tiež tej lola skoro naletela a má aj jej číslo účtu,myslela,či ho nemám aj ja náhodou,ale žial tak ďaleko som sa nedostala,aj keď aj mňa skoro oklamali tie jej nízske ceny a chcela som si hneď objednať dvojo čižiem.Brrrr,som normálne rada,že som poznala bazár tej druhej maminy,inak neviem,asi by som jej sama tiež verila.
@ma_ta1975 No tak podľa toho nicku neviem,ale podľa toho hodnotenia je iste ona tá podvodníčka.ja som našla jednu,čo sa tiež včera registrovala,ale neviem,hladala som tovary,či nenájdem rovnaké,zatiaľ nič,ale tak tie ceny a že pri takých cenách možná dohoda a pri podmienkach bazáru,že neverí nikomu,posiela len po pripísaní na účet.trebalo by aj na ňu našiť neakú búdu a požiadať ju o číslo účtu a potom podľa toho porovnávať.nájdi si ju ako: sranda236

@ma_ta1975 aha,takto,toto som zase našla:https://https://www.modrykonik.sk/market/obuv/t9kl/neno... -to je originál