Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@caoli tú andreju mi nenašlo a na tú sranda236 som prišla tiež tak,že si hľadám čižmy a má tam tie na hrubom opätku a klikla som si na jej inzeráty a hneď mi niečo nesedelo,tiež sa registrovala včera....to je fakt taká sprostá a nevie,že sa jej na to príde???a už hneď tam má aj negatko,že kradne inzeráty iným,takže niet pochýb,že ďalšia lola...
teraz sa jedna pani ozvala´,ze si dala mamicke kupit v Tescu kuchynku a ponika a mamicka sa neozyva..je to asi jedna z tychto spominanych 😠
@matik1 neschopná... skôr hnilá ako voš - zvonku aj zvnútra. nech mi nikto nehovorí, že ak pracovať chce, tak si prácu nenájde. aj keby to malo byť to najpodradnejšie. nie, radšej bude hniť na gauči a energiu, čo by bola druhým prospešná, míňa na špekulovanie a vymýšľanie primitívnych spôsobov, ako odr…ať slušných ľudí. trebárs aj toho, čo si v tejto biede nevie nájsť adekvátne platenú prácu a robí brigády a hocičo, aby sa uživil. a nakupuje na bazároch, lebo hoci nehnije na gauči a nepodvádza, peniažky sa mu z neba nesypú.
@sny ty mas naozaj pocit ze je vsetko doriesene? U mna a aj u mojej mamy si obycajna klamarka, ktora vestko obracia uplne naopak, len aby si z toho vysla cista ako lalia. Ja som ti napisala, ze vsetko sa ti raz vrati , aj tieto tvoje podvody a klamstva. Najprv sa VOPRED dohodnes o vrateni danej veci a potom ju posles spat akoby sa nechumelilo a ze je vsetko v poriadku?! Mas to nejake pomylene...moja mama nema stale peniaze, ma len kabat, ktory je jej nanic 😖 takze STALE NIE JE NIC VYRIESENE!!!
@katarina111
@sny
😕 😕 😕
čo na to povieš @sny?
@katarina111 to nemyslíš vážne? tak čo to tu zasa vypisuje, ako je to už doriešené? ešte raz prosím Ťa...ona Vám ten kabát zasa vrátila naspäť? A odôvodnenie?
@katarina111 áno,kabát som zaslala tvojej mame naspäť s tým,že ho dobrovoľne prevzala,prečo potom čakáš,že ti ešte aj peniaze pošlem naspäť?navrhla som ti riešenie,že ho tu aktualizujem,ponúknem za menší peniaz,aby sa rýchlejšie predal a zvyšok tvojej mame doplatím.napísala si iba:no comment....tak teda ma admin zablokoval na jeden mesiac,iba s varovaním a 1.1.ma odblokujú.ja som bola ochotná aspoň neakým spôsobom vymyslieť,ako ti teda pomôcť,tak čo ešte chceš?daj sem ten kabát na predaj a mne sa predal do týždňa,tak ho iste predáte.namiesto toho,že tu večne iba rýpeš do mňa.má to ešte význam,keď tovar máte vy a ja peniaze iným spôsobom ako som navrhla nebudem vracať?nič pre teba nie je dobré a tým,že ma zablokovali kvôli tebe je to pre mňa ukončené.chybu som síce spravila,ako podvodníčka sa necítim,tovar som zaslala,aj možné riešenie...z mojej strany je to všetko.naozaj si dám pozor do budúcna,s kým urobím obchod,to mi ver,poučiť som sa poučila a čo chceš ty týmto dosiahnuť neviem.Lepšie by pre teba bolo,keby som ani ten kabát neposlala naspäť?uvedom si pojem "podvodníčka",tie sa tu od včera riešili dosť.prajem pekný večer
@sny skrátka asi sme tu nechápavé 😕 😅
ty si nemusela nič vymýšľať, ako jej pomôcť, chápeš?
stačilo dodržať, na čom ste sa dohodli - ak nesadne, môže vrátiť a ty vrátiš peniaze
nemusela si klamať s adresou a číslom účtu
a keď sa ti tak dobre rýchlo predal, prečo si ho teda nedala späť do ponuky a im nevrátila peniaze, ako ste sa dohodli?
či stále budeš mať len ty tú svoju pravdu? preoblečenú lož?
@matik1
@macamac my sme sa nedohodli,to ja som navrhla,že ho dám do ponuky,načo ona reagovala iba:no comment a následne ma pozastavili,takže ja si svoju vinu odpykávam,nemienim to tu už ďalej rozpytvávať,jasné,že vy máte pravdu,nikto vám ju neberie!svoj trest som dostala a podľa slov admina to tým pre mňa končí,tak čo ešte chcete?aby som jej dala peniaze a kabát len tak darovala?trochu na hlavu padnuté...prepáč,že som zase otravovala vo vašej téme,zabudla som,že bez vášho povolenia sa tu asi nedá písať,aby ste hneď do niekoho nerýpali,aj keď chcel len pomôcť!za dobrotu na žobrotu!!
@sny ja stále neviem, prečo si rozčúlená
ja som sa normálne, slušne pýtala
nerýpem
za to, že ty si to tak vysvetľuješ, nemôžem
nik nechce, aby si jej vrátila peniaze aj nechala kabát
zas neprekrúcaj
boli sme len zvedavé, či dodržíš dohodu a keďže ti ho pani poslala späť, lebo jej nebol dobrý, že dodržíš slovo a vrátiš jej peniaze
nuž, slovo si nedodržala a vrátila si kabát
a začala si aj s klamstvami, takže už bolo jasné, ako to skončí
a táto téma nie je naša 😉
je verejná
nebuď zbytočne útočná a ironická
veď nedávno som v inom obchodíku stála na tvojej strane
ja sa snažím len o to, aby sa tu vzájomne maminy neklamali a neokrádali
toť vsjo
pekné sviatky prajem 🙂
ze som sa nechala nahovorit na dobierku 😒
takze neodporucam: milka731@centrum.sk
milena parlagiova, kosice
katastrofa, akoze preco ma niekto potrebu toto robit, vdaka za pekne Vianoce ☹
@matik1 ahoj riešila som to tak ako ste mi poradili neposlala som jej už ani cent no admin drží snov dneska mi pozastavil bazár nie som prvá čo sa sťažuje na admina kto mal problém zo sny tak len jej admin pritakáva mám už toho plné zuby 😠

@ma_ta1975 a ešte som pozerala,včera sa registrovala strašne veľká fúra nových užívateliek,ale nie všetky tam majú ešte neaké inzeráty...