Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
kocky vidim,ze ste tu riesili livijju,aj ja som mala od nej nejake veci objednane a prisli 🙂 livijja bola zablokovana,ale nie preto, ze to je podvodnicka 😉 ked mate este s nou niektora "nevybavene obchody" kontaktujte ju cez mail,velmi ju to mrzi ale nemoze sa dostat k adresam,kedze na mk je zablokovana.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá platba z internet.bankovnictví? A když dotyčný takto odešle peníze na můj účet, platím za převod i já? Nemám s tímto zkušenosti, já platbu posílám složenkou na účet.. Mám jednoho neregistrovaného zájemce, ale jeho platba se táhne už pomalu měsíc...😒 prý měl problém s bankou, nebo co, 28.3. psal,že peníze odeslal, dnes jsem koukala na učet a mám tam jen o 10kč víc než minulý týden,proto se ptám,zda za převod něco platím i já...
@mamusa1611 za převod nic neplatíš aspon já ne mám internet banking a neplatím nic platba jde u mě maximálně 3 dny ale to je max většinou už to mám druhý den připsané ,zájemce ti nejspíš pěkně kecá 😖
@mamusa1611 Ahoj, na Slovensku neplatíš za prijatú platbu cez internet banking, a prevod fin. prostriedkov v rámci jednej banky je okamžite, v prípade, že ide o prevod z jednej banky do druhej, tak jedeň deň, max. dva.
@cukotka
@jeudi jj, díky moc, taky si myslím,že kecá...😠
Byla jsem ochotna počkat, přeci jen, stát se může cokoli, ale tohle už je fakt moc...8.4. to bude měsíc, co psal,že má zájem o sukni pro svoji ženu.. Napíšu mu svoje, ať si trhne...😉 teď mě napadá, když má moje č.účtu,nemůže ho nějak zneužít,že? Bez hesla to ani nejde...? Myslím jako aby se mi tam nějak nenaboural a přes to internet.bank. mi nevybíral z účtu..
😅
@mamusa1611 ne nemyslim si že by to šlo zneužít prostě mu napiš že bud v pondělí platbu odešle a ve středu ji budeš mít nebo ho smažeš jako zájemce ,jen aby si z tebe někdo nedělal srandičky 😠
@cukotka neplati pre kazdu banku, niektore banky este aj dnes nefunguju online, na moje velke prekvapenie🙂 pripisanie transferu v ramci jednej banky je 9 hodin u istej spolocnosti, co sa tzky mimobankoveho, je to tak ako hovoris...zo zákona je to do 2 pracovných dni...aj ked teda pri tom, co sa tu riesilo ten mesiac asi 9 hodin nie je rozhodujucich 🙂
@mamusa1611 neboj, pokial ma niekto iba cislo tvojho uctu a nic viac, nevie nijako zneuzit.....
@cukotka pracujem vo fachu a aj mna ta infoska prekvapila, myslela som, ze v dnesnom svete to fakt funguje online a ejhla, nie.a dokonca je to jedna z tych vacsich bank, kde to funguje takto, dokonca aj vklady su pripisovane s niekolkohodinovym oneskorenim, co teda vobec nechapem
@mamusa1611 rado sa stalo🙂
vraj tato romska rodina to uz skusala a zda sa , ze to skusaju znova
tomasko 11 - prosim vas pekne nemohli bistemi podarovat tie teplaki pre cerku ona take lubi chcela bisom jej kupit take nemam penize na take teplaki misito dovolit kupit nemozeme lebo zme natom dost zle rodini domcek nam spadol zme po povodnah a prisli zme ovsetko aj o nabitok aj o oblecenie o vsetko teras bivam u sestri z cerkov tak prosim vas aspon otje teplaki a ket mate este vjac tak podarujte pre cerku prosim vas pre boha a verte ze pisem iba pravdu prisaham vam na moju cerku
Holky, poslaly byste dobírku neregistrované paní ?..........Psala mi, že ona dopředu peníze na účet neposílá, že má špatné skušenosti, ale jak já jí mám věřit............nic o ní nevím, já tady mám svoje fotky, spoustu inzerátu, hodnocení, ona nic, takže kdo asi podstupuje větší riziko ?? 😝
Jako nechápu, že tomu ti lidi nerozumí a chtějí dobírku, když se takhle balíček ještě prodraží, ta paní chce věc za 59 Kč, tak abych pak neplatila za nevyzvednutou dobírku ještě více, než je hodnota zboží 😒
@simi.w nech Ti pošle peniažky na účet za poštovné celkové, za vec Ti zaplatí pri prebratí, takto nebudete škodné ani jedna, ak by náhodou dobierku neprebrala 😉
@simi.w ako sa vola ta pani? mne sa tiez jedna taka ozvala asi z troch mailov a potom som si o nej precitala, ze neprebera dobierky
@beruska.zuzanka kolik je asi tak to poštovné dohromady ? Jsem dobírku ještě neposílala 😒
@beruska.zuzanka mne připadá, že ona nechce žádné peníze posílat dopředu, takže pochybuju, že pošle poštovné, když si myslí, že ji chci podvést
@dominika1988 IP
Nebudu riskovat a něco posílat na dobírku, nic o ní nevím a šlus a jako v balíčku při dobírce jí taky můžu poslat starou hadru a co udělá pak ? Ach jo, proč se nedá domluvit logicky 😖
@dominika1988 takže to není ona, ale stejně mám pochybnosti
@simi.w ja by som neposielala, pri dobierke je postovne vyssie a ak ju nepreberie, musis ho znova zaplatit, aj u mna to tak je...chce odo mna spolocenske saty, (ktore obvykle clovek potrebuje na urcity datum a uz su to asi dva mesiace), ale peniaze na ucet ani za svet, hoci uz mam nejake hodnotenia, kym ona je nezaregistrovana...nechcem ich vsetky hadzat do jedneho vreca, ale tato konkretne mi pisala z troch rozlicnych mailov, navyse mi zakazdym napisala inu adresu, a este je aj na ciernej listine, tak nech sa nehneva
@dominika1988 tak u tebe je jasné, že paní zkouší. když píše ze třech různých mailů a ještě je na černé listině, o tom není pochyb.........pokud by měla o šaty opravdu zájem, tak zaplatí na účet...........řekni mi, o co jí jako jde, dělat si z lidí blázny 😝

@alusha ona to skopirovala, nepisala to ona, ale nejaka ina uzivatelka