icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
4. okt 2011

mne uz aj balik prisiel druhy den, ked isiel 1 triedou..a uz sa stalo, ze list isiel 2 dni..cize je to rôzne a fakt sa na 1 triedu neda spolahnut..
@estherka73 takze si fakt myslim, ze ty za to nemôzes..a kedze sa ti uz balicek vratil, tak to postovne by som si strhla a zvysok penazi by som jej previedla na ucet + by som jej napisala do hodnotenia..

dosa
4. okt 2011

@pattinka moze sa take nieco stat len v priapde, ze ma na postovom okienku veeeelice dobru kamaratku, alebo sama sedi na tom okienku... lebo inak by jej balicek pred podpisanim nedali do ruky a ak by ho raz uz podpisala, tak ho musi poslat a zaplatit postovne...

cristi
4. okt 2011

@estherka73 ahoj,ak tvoj manzel posielal balik poobede po 15.30hod,tak je to ratane ako zasielka posielana az na druhy den. Lebo posledna uzavierka postovych zasielok je do 15.30hod.Aspon na nasej poste to tak funguje.

smreko3
4. okt 2011

@michelleuk dam jej hodnotenie,len ked mi posle peniaze 😉

cristi
4. okt 2011

@estherka73 sorry,zle som precitala,takze doobeda to bolo posielane...tak to naozaj nie je tvoja chyba...a netrap sa nad tym,mala si to mamina nechat poslat letecky aj priplatit samozrejme 😝

estherka73
4. okt 2011

@traktor
Však práve zvažujem, či napísať negatívne hodnotenie alebo nie, nechcem jej uškodiť doposiaľ mala samé pozitívne.

traktor
4. okt 2011

@estherka73 nemas co vahat..kazda normalna baba by to pochopila a balik by si prevzala..keby toto robil kazdy , tak kam by sme dosli..a hodnotenia treba davat..lebo tak ako teraz ty vahas..mozno vahalo dalsich 10 a nedalo..ako potom zistit, ze ta pani / nie len ta tvoja/, je ok,..a ako si to poriesila, vratis jej celu sumu?

huxy
4. okt 2011

@smreko3 hm,vidim ze ten tovar,s ktorym si bola strasne nespokojna,je teraz za super cenu 😀
no hned ako vrati peniazky,tak napis hodnotko.nech sa naozaj nik iny tak nekopne

denisocka
4. okt 2011

@smreko3 a kde ma tvoje hodnotenie

traktor
4. okt 2011

..zas som si vsimla..baby plati, ze jeden obchod rovna sa jedno hodnotenie...predsa nie je mozne, ze prebehne obchod / alebo len komunikacia/ a niekto dostane viac hodnoteni..to sa nesmie 😖 ..ak nieco mate , piste to do IP..

smreko3
4. okt 2011

@denisocka ja viem ,este som jej nedala hodnotenie,cakam ked mi pridu peniazky spat,dnes rano ich posielala 😉

pajinka23
4. okt 2011

@smreko3 toto nemysli vazne???a opis ako keby to bolo vsetko bez chyb☹oooch

smreko3
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
lili_mia
4. okt 2011

@traktor ja som jednej panej v podstate dávala 2hodnotenia za jeden obchod .. stalo sa, že som poslala peniaze a ona sa neozvala, no dala som jej čas, veď je leto, last minute a podobne ... ozvala sa, všetko prišlo, ale mala negatívne hodnotenie ohľadom toho .. tak som ju teda vo svojom hodnotení obhajovala, v podstate že sa také situácie stávajú a nešlo mi už napísať, že ju odporúčam, čo som napísala do ďalšieho hodnotenia

bartokami
4. okt 2011

@smreko3 tak na tych fotkach fakt nije vidiet,ani tie flaky,ani ten pokruteny spodok..a tie kamienky,ale ze sa tam ligocu?foto skraslilo,,realita ina ☹ oklamala ta

smreko3
4. okt 2011

@pajinka23 ja nepotrebujem, aby tu na mna kydala v style ,ze ma peniaze aj veci co sa sice tak nazvat nedaju,lebo take handry som mala doma plno a bolo mi trapne to niekomu vobec darovat,tak som to dala bezdomovcom,oni sa potesili 😉

smreko3
4. okt 2011

@bartokami no ved prave,ale realita je ina,ja som to fotila bez blesku a pani predpokladam s bleskom tak preto to nebolo vidiet...

denisocka
4. okt 2011

@estherka73 negatko a určite si odrataj poštu + to,čo si zaplatila za vratenie dobierky.tak toto je už sila !

pajinka23
4. okt 2011

@smreko3 ja ta chapem🙂mas pravdu...takto ale vydnoaky ma nakupujuca,,kvazi" charakter☹ale uz si nelam s tym hlavu🙂ak ti poslala peniaze spet tak je ok🙂kupis si zane krajsesjsie a bez chyb🙂

smreko3
4. okt 2011

@pajinka23 dlho som ti to nepovedala a teraz mam potrebu,ze diiiky Bronaaaa 😀 😀 😀

a2303
4. okt 2011

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či náhodou nemáte skúsenosť s nakupujúcou "ciwawka"... Poslala som jej balíček na dobierku ako si priala (hodnota 22 eur), 22. sept. písala, že balíček prišiel a že keď ho preberie, tak sa potom ozve. Odvtedy ale nič... nereaguje ani len na to, keď jej píšem... Asi som sa popálila.... ☹ Toto sa mi ešte nestalo... Čo v takomto prípade?
Ďakujem moc!

pipka
4. okt 2011

@a2303 tomu nerozumiem...ved ak to bolo na dobierku, to znamena, ze to musela pri prevzati zaplatit? to este nemas svoje peniaze? ci ako v com je problem? 😕

traktor
4. okt 2011

@a2303 na prevzatie dobierky ma 18 dni..ak ju nepreberie , balicek sa ti vrati..vtedy das negatko..niektore si balicek fakt preberu az ten posledny den..cize este stale je sanca, ze si ho preberie a tebe peniazky pridu..

smreko3
4. okt 2011

@a2303 treba este vydrzat,mozno nema este peniazky ,na prebratie balicka ma18 dni od dorucenia 😉 ale odpisat ti mohla

traktor
4. okt 2011

@pipka ona mohla dostat papierik, ze balicek je na poste..ale nemusela si ho hned vyzdvihnut..

a2303
4. okt 2011

@pipka
@traktor
@smreko3
Ďakujem za rýchle odpovede! 🙂 Ste zlaté!
Veď to, že peniažky mi ešte neprišli... Mne ani nevadí, ak balíček preberie až posledný deň (veď sme ľudia.. aj mne sa už neraz stalo, že mi to proste tak nevyšlo ako malo finančne) ale nech aspoň napíše... no nie?
Tak dúfam, že to bude ok!

pipka
4. okt 2011

@traktor ano jasne, uz som pochopila, ja som najprv myslela, ze jej pisala, ze balicek dosiel..akoze ho uz prebrala...ale on len dosiel ako na postu ale nema ho este doma...chňááápem 😀

traktor
4. okt 2011

@a2303 no niektore su *bez zvuku*.., ale preberu a obchodik prebehne ok..ved uvidis, drzim palce 😉