icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

janus32
4. okt 2011

@sante81 lebo ja mam zlu skusenost s chritami 😖 bohuzial ☹ chcela som tam darovat vecicky,ale mali take podmienky,ze mi az oci z jamiek vyliezali 😒 a nakoniec aj tak som zistila,ze vela odtial putuje na cistenie strojov.

tatiana1985
4. okt 2011

ja som napriklad vcera pisala jednej mamicke ze vecer jej poslem peniaze, ze bundicku od nej berem, nech mi da cislo uctu atd atd 🙂 🙂
a dnes rano mi odpisala ina mamicka udaje o svojej mikinke, co som pisala pred 3dnami...

viete jak som sa bala ako zareaguje ta mamicka, co som jej slubila ze berem jej mikinu (co som uz mala vsetko od cisla uctu az po postovne) ?
som myslela ze hned tu bude pisat a ze ma posle do zadku s mojim pristupom + da negatko 😖 😖 ...
ale vsetko zalezi od cloveka... napisala som jej vysvetlenie, super odozva... a napisem aj jej nick, ze je fakt zlata, a pochopila to 🙂 🙂 @nellyf

smreko3
4. okt 2011

baby tak to je sila,co som kupila zleeee tie dve handry,este som ich nestihla pani poslat naspat a inzeraty k nim uz aj aktualizovala,to mysli vazne ,ze to chce dalej ponukat za take sumy ?

bodka13
4. okt 2011

@smreko3 nerieš 😉 ...je to jej vec a jej svedomie ,nikto jej nemôže zakázať aby to predávala ďalej ...možno dá pravdivý popis,zníži cenu,lepšie nafotí....daj jej hodnotenie,kde okomentuješ zavádzanie z jej strany ale pochváľ aj ústretovosť,že ti vrátila peniaze 😉

smreko3
4. okt 2011

@bodka13 mas pravdu je to jej vec 😉 jej ustretovost si vazim,ale hodnotenie napisem az ked mi pridu peniazky 😉

denisocka
4. okt 2011

@smreko3 ukaz link ktora,že to nekupim ja nahodou

andilka
4. okt 2011

opat sa chcem podakovat mamickam, ktore neustale nahlasuju inzeraty, ze ich mam pozastavene z dovodu, ze to nie su moje fotky. Ja uz vazne nechapem, ako moze mamicka, ktora vidi na podrazke, ze topanky boli nosene, oznacit, ze to nie su moje fotky!!!!! Puknem od jedu! Dakujem a dufam, ze sa jej to vrati.

michelleuk
4. okt 2011

@smreko3 kukala som to tricko teraz a preco si jej nedala hodnotenie inac ma uz na nich zaujemcov..

andilka
4. okt 2011

este zabudla oznacit jeden moj inzerat 😠

pajinka23
4. okt 2011

@andilka toto sa mne tiez stava stale☹uz to aj mna stve,lebo mne blokuju normalne aj take inzeraty kde su odfotene moje deturence v tych vecich co predavam☹tak asi ani moje deti niesu realne☹chorree

fukylove
4. okt 2011

@andilka, @pajinka23 - babulky, ale to nemusia hned nejake mamicky nahlasovat..... lebo co viem,, tak to tu admini skutocne dobre strazia... 😉 mna az niekedy prekvapi rychlost 🙂 akou dokazu zareagovat na niektore veci 🙂

pajinka23
4. okt 2011

ty kokos akeee mam nervy☹pametate si co som tu pisala ze vraciam jejdnej mamine peniaze za vlacik ktory bol novy???tak ona mi ani nebola schopna dat info,ze uz jej davno nabehli,este som jej ja musela pisat☹a doprosovat sa ci prisli☹potom napisala ze hej ale ze nemala cas☹ale nato mala cas hnet vypisovat ked jej dosiel vlak polamany a to len jej vinou ked je skavrcna zaplatit postovne aby jej prisla vec v poriadku☹to tu uz fakt niektore nemaju ani chrbtovu kost 😠 😠 😠

pajinka23
4. okt 2011

@fukylove ja nevravim o mamickach ale o adminoch,lebo niekedy naozaj blokuju co netreba a to co treba je tu furt a bez blokovani☹

andilka
4. okt 2011

@pajinka23 ja neviem tu asi je top ked je fotka najotrasnejsia, bez detailu a najlepsie bez farby, vtedy su mamicky spokojne, aby nahodou tie ich spatne fotky nevinikali pred ostatnymi. Mozem zato, ze manzel sa venuje foteniu a bavi ho to nafotit co najdetailnejsie? A deti asi nie su realne...ved tie sa nedaju kupit 😀 , asi aj to vadi mamickam 😠

andilka
4. okt 2011

@fukylove mozno ze ano, ale v debatach co citam na foroch je dost mamiciek, ktore sa priznavaju, ze oznacuju vsetko co im vadi. Ja nevem, ja neoznacujem nic a tak mi treba 😀

pajinka23
4. okt 2011

@andilka tak to si vystihla😀mas dat realne foto a nakoniec ti ho stopnu☹no co uz treba kupit stary ciernobiely fotak a fotit tak😀ale asi aj vtedy by bolo STOP lebo by bolo nerealne...tu ani tak ani tak☹co uz☹

pajinka23
4. okt 2011

@andilka veru ja som tiez este nic neoznacila aj ked uz som tu videla hocico☹ani by mi to na um neprislo,lebo kazda maminka si da namahu aby nafotila svoje veci co najlepsie...teda skoro vsetky😀

andilka
4. okt 2011

@pajinka23 jaaaj, tak to bolo pekne napisane 🙂

andilka
4. okt 2011

@pajinka23 ale nie, musime fotit tak, aby sa potom kupujuce mohli stazovat, ze vec nezodpoveda popisu 😀

nonika
4. okt 2011

Baby citam vas dost pravidelne a nenachadzam slov 🤐 🤐 🤐 ...to fakt su zenske ktore nemaju co na robote a nahlasuju inzeraty??? akoze nechapacka...prave sa mi rozum zastavil 😨 😨 😨 a to admin podla coho posudzuje ci je foto realna alebo nie??? obzvlaste ked je dane oblenecie fotene na detoch pripadne je na foto vidno kus nabytku???...inak ja musim poklopat ze zatial som ako predavajuca alebo kupujuca mala stastie len na same dobre baby...a od kedy citam vase prispevky odvtedy citam hodnotenia aj ked to tiez nie je zaruka nato ze vsetko bude ok...

pajinka23
4. okt 2011

@andilka tak tak cim horsie foto tym lepsie🙂vsetci tak budu spokojni😀ale nie naozaj😀
xi xi

estherka73
4. okt 2011

Pridávam skúsenosť. V utorok pobede /15.00hod/. odpoveď na inzerát , ktorým som ponúkala značkové tenisky. Mamičke potrebovala súrne tenisky pre svoje dieťa na štvrtok. Obchodík sme uzvareli s tým, že som jej uviedla sumu aj s poštovným. Okolo 18.00 mi poslala správu, v ktorej uviedla, že sumu zaplatí avšak cca o 50 centov menej, ja som už večer na nete nebola, prostredný syn si rozbil hlavu a boli sme na pohotovosti. V stredu doobeda manžel poslal balík 1. triedou s tým, že som balík poslala, bez toho žeby som už mala peniaze na účte, maminke som verila, mala dobré hodnotenie. Peniaze na účet nabehli poobede.Na druhý deń vo štvrtok v internej správe dotyčná maminka naštvaná píše, že balík jej nebol doručený a ak keď jej v piatok príde, ona ho nepreberie a nech je vrátim peniaze aj s poštovným. Vzdialenosť meszi mnou a tou maminkou bola cca 250 km, ja bývam na dedine a tu sme to aj podávali. namiesti jedného dňa šiel balík 2 dni, nie mojou vinou.
Samozrejme, že balík neprevzala a tak mi bol dnes vrátený. Idem teda vrátiť peniažky.
Nuž poučila som sa, na dobrotu na.....

fukylove
4. okt 2011

suhlasim s Vami - ze obcas sa mi zda,, ze je tu vela veci, co by bolo vhodne stopnut a nestopnu sa a prave naopak - stopnu/vymazu sa veci u ktorych to nechapem... ja teda musim zaklopat - mne sa este take nestalo a ked mi pisali admini, ze musim upravit jeden album, lebo tam mam web. stranky hotelov a to sa nesmie, tak som to upravila hned... ja totiz akosi nestiham citat aj vsetky pravidla 😉

traktor
4. okt 2011

@estherka73 no..postovne by som si strhla..ty si urobila vsetko ako si mala..to, ze dnes uz 1 trieda nie je prva, je fakt..stava sa to casto, s tym by mamicky mali pocitat..skratka neda sa nieco si kupit a ziadat aby to dalsi den bolo doma..

pajinka23
4. okt 2011

@nonika ahoj no tak gratulujem naozaj mas stastie🙂niektore naozaj nahlasuju inzeraty,mozno to robia len zo zavisti,ja si to ani neviem vysvetlit...robia potom naozaj zle maminkam,ktore sa tu snazia predat svoje veci,len aby za tie peniazky s predaja kupili nove☹tak ako ja..a taketo blokovanie im naozaj brzdi predaj a este ked je to real foto...ja uz naozaj ani realnejsie fotit neviem😀

pajinka23
4. okt 2011

@estherka73 to je tiez potiahnute za vlasy napis jej negatko☹

dosa
4. okt 2011

@estherka73 balik prva trieda ide dva dni, jeden den ide len list prva trieda... ak lit prva trieda nepride na druhy den, mas pravo na reklamaciu, pretoze si si tu sluzbu zaplatila...

mna by zaujimala jedna vec, neviem ci tu bola o tom debata. ja ako kupujuci platim postovne, tak komu v pripade straty patri vyrovnanie z reklamacie? povedala by som ze mne, kedze ja som platcom postovneho... ale nakolko reklamaciu vybavuje odosielatel, budu vyplatene jemu... odosielatel by mi mal vyplatit reklamaciu a nie vratit moje peniaze, nie????

pajinka23
4. okt 2011

@traktor suhlasim🙂ja som tie posielal 1triedou a mala to mamina az o dva dni a ked chce niekto kupit na rychlo tak nech si kupi v obchode😀

bodka13
4. okt 2011

@estherka73 čudné jednanie zo strany zákazníčky....však ani na pošte nevedia robiť zázraky 😕
...hoci minule som podávala balík na pošte o 17:30 -posielala som ho 1.triedou do Svidníka ,čo je myslím od Nitry dosť vzdialené mesto (okolo 380km) a pani mi na druhý deň doobeda o 9:40 písala,že botasky sú už u nej - ale to bola skôr asi výnimka.... 😕 nebola tam z jej strany nejaká špekulácia? ako sa niekto môže 100%ne spoľahnúť

bodka13
4. okt 2011

@bodka13 posielala som to ako list 1.tr. -len vždy napíšem balík/balíček 😀