Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mata262 vies kolkokrat sa to stalo mne???keby som zato kazdej babe pisala hodnotko ze si pitala cu tak by ma tu polovica maminiek asi nemala prilis v laske a ani by uz u mna v buducnosti nic nekupili☹je to moj nazor...kazdy ma pravo sa rozhonut na zaklade svojho uvazenia🙂nieje v tom nic osobne😀
@piacere toto by ma tiez nastvalo☹asi si pani minula vsetky eura na tom kupalisku 😀 😀 😀 😀 a potom nahodila nove inzeraty aby zarobila 😀 😀 😀 😀 ja osobne nedavam tel cisla a malokedy pristupim na stretko☹nemam kedy vycakavat niekoho,samozrejme ak sa nejedna o niekoho znameho🙂tel cislo som dala len ras aj to ked som predavala kocik za 200eur🙂a to vsetko prebehlo ok🙂
@pajinka23 ano ma pravo sa rozhodnut,vsak to tam aj pisem,ale slusnost je komunikovat-dat vediet ,ze si rozmysli a nie byt ticho a niekedy ani po napisani nereaguje.Uz sa mi stalo ,ze kvoli takejto mamine som prisla o dalsieho zaujemcu ☹ .
a ze taka odomna v buducnosti nekupi-kupi ina
tak babenky,dnes mi prisli peniazky od predavajucej a ja som poslala jej veci spat,som rada ze to takto dopadlo a nenatahovalo sa to 🙂
ahojte, dnes sa mi stalo na poste ze som chcela poslat bundu ako poisteny list prvej triedy co som nemohla lebo vraj nato treba specialnu obalku , tak neviem teda stretli ste s tym uz niektora
ta pani na poste ma uz neskutocne vytaca. vkuse je daco vadi ja uz to nechapem. mala som este jeden balik ktory vazil nad kilo tak sme sa s kupujucou dohodli ze to neposlem ako list ale ako balik druhej triedy tak zacala domna hucat ze to mam jedno a to iste koza a potom z nej vyslo no hej vlastne o 40 centov zaplatite viac ked to date ako list 😠 no a este nezabudla pripomenut ze baliky mam nabuduce davat cez druhe okienko . no urobila mi naladicku hned na rano 🙄
@pajinka23 tak to je pravda,aj u nas v Ziline jo to veeeeeeelmi na dlho 😠 a najradsej mam,ked ma vidi,ze prichadzam k okienku,tak sa zdvihne a ide si nieco robit dozadu s balikmi,akoze poriadok,alebo ja neviem co,a pride az za 5minut,ak nie za dchsie a pozera na mna akoze,ci som este tam,sak hadam mam cas,lebo ona si potrebuje porobit..a toto sa mi stalo uz treti krat po sebe..a neviem ci to je nahoda,alebo co 😖 😖 ale pekne ma to vytaca,lebo decka necham v aute a tie tam potom nevedia vydrzat 🙂 a hlavne ta pri poslednom okienku,ta je strasne pomalaaaaaaa 😖 😖
@janka196 presne akou nas na poste, mne takto pokazila naladu v piatok poobede ☹ , preco som prisla k okienku 3 ked mam balik, to mam ist na 1 a odkial to mam vediet, ani oznam ani nic? ta sa medzitym vytratila na 5 min a ja som mohla opat cakat. Esteze mala bola v ten den v pohode 🙂
@andilka no mne uz minule dorzala nervy ked som posielala balik a mala som aj seky slusne som sa opytala ci mi ich vezme leboostatne jej kolegyne v poho a ona vraj dobre ale naposledy a usta vykrutila 😠 vraj nabuduce si pockate pri druhom okienku. koza a pritom vidi ze som s malym dietatom akoze fakt som nevedela co jej nato povedat., ostala som kukat s otvorenom hubou
@janka196 mohla si to poslat ako poisteny balik.ja som tiez raz chcela poslat mobil ako poisteny list,ale tiez mi povedala,ze to by muselo byt v tej specialnej obalke.tak som sa spytala,ci sa to neda nejako inak a vtedy povedala,ze ako poiteny balik,ale musim ist k vedlajsiemu okienku.
aj tu mame take mile ochotne panie na poste.minule som posielala balik,ale vypisala som si podaci listok.lebo doteraz som posielala len listy,aj vacsie,ale do 1 kg.no aj som jej povedala,ze to chcem poslat ako balik.a ona to odvazila,potvrdila podaci listok cez pc,napisala na balicek 2,60€.tak sa jej pytam,ze ako balik to malo stat 2,20€,nie?a ona,ze to uz potvrdila takto,ze na balik sa vypisuje sprievodka.no krava.ako keby som ja pracovala na poste,odkial to mam vediet?mohla mi to povedat hned,ked som hovorila,ze to chcem poslat ako balik.uz ani neide o tych 40 centov,ale o princip a cekovy pristup.tiez uz nerada chodim na postu ☹
@smreko3 Ja fakt neviem, akurát som pozerala, že som jej písala 6. septembra, že balíček pošlem a inzerát som stopla. Ona mi písala 22. sept ale to už bol balíček asi dlhšie na pošte...
Len bohužiaľ táto jej srandička ma vyšla na 4 eur... Naozaj nemám slov na niektorých ľudí... Tak keď si raz niečo objednám, tak to preberiem!
Ahojte, prečo sa na mk nemožu predávať kabelky? ved aj tie sú súčasťou damskej mody. či nie?

@pajinka23 mna neštve to že nekupila odo mna..ved to je suma len 1,10eur 😀 ale fakt mohla napisať že nechce..a nie nechať to tak a ja čakam jak debil..až ked som jej napisala PRVA či poslala vtedy mi ona napisala že sa rozhodla že nie..tak fakt mi nejde o to od koho to ona kupi ale o slušnosť informovať