icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

janka196
5. okt 2011

@huxy no nakoniec som to urobila takto a presne este som musela prepisovat tie listky tiez som nevedela ze k baliku treba sprievodku. toto je najhorsie ze ti neporadia ani a tvaria sa ze ako ked nevies tak si asi najsprostejsi clovek na svete. nechapem ci si to mam z prstu vycucat alebo co ach jaj

pipka
5. okt 2011

@katika1 cooo? 😕 😅 to uz je sila, co tu vsetko mazu a kontroluju...mi to obcas uz lezie na nervy 😠 🙄

smreko3
5. okt 2011

@pipka neda sa 😒 ja som dala kabelku do kategorie pre mamicky,lebo inak sa dat nedala a admin to hned stopol a kategoria pre kabelky uz neexistuje...

pipka
5. okt 2011

@smreko3 to je sila...fakt 😠 🙄

katika1
5. okt 2011

@smreko3 každopádne je to divné

sante81
5. okt 2011

baby ja som práveže hladala ako prvé nejaku kabelku, a nenašla som. kedže novu kupovať nebudem, neoplatí sa mi investovať, zišla by sa aj použitá za dobru cenu. kabelky by sa mohli predávať.

pipka
5. okt 2011

a keby si dala kabelku ako prislusenstvo ku kocikom 😅 sice od veci..ale sak nie kazda mama musi nosit kocikovu tasku na golfaci...niektora by mozno pijala aj imidzovku 😀 😎

pipka
5. okt 2011

@sante81 tak sa dohodni priamo s katikou 😀 😀 😀

a2303
5. okt 2011

@smreko3 Ano, je odtialto z MK 🙂

a2303
5. okt 2011

Jaj Bože, tam nemal byť smajlík... 😖

a2303
5. okt 2011

@bartokami Kde je prosim Ta čierna listina?

pipka
5. okt 2011

@a2303 ak si este nedala, hned ju daj na ciernu listinu...nech vieme aka je to "spolahliva " kupujuca 😠 🙄

a2303
5. okt 2011

@pipka A ako jej môžem napísať hodnotenie? Skúšala som a nešlo mi to...
Ani nevrav, naozaj nemám pre takéto žienky slov... na čo si niečo pýta poslať a potom nič. Len bohužiaľ, že jej srandička ma nestála málo peňazí, za tie som už radšej niečo mohla kúpiť svojej malej.

a2303
5. okt 2011

@pipka ale kde je tá listina?
Ta mamička je pod nickom "ciwawka"

a2303
5. okt 2011

@pipka Ďakujem!

pipka
5. okt 2011

@a2303 tu jej pridaj hodnotenie 😠 citam, ze nie si prva, ktorej neprebrala dobierku 😠 🙄

https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/ciwa...

a2303
5. okt 2011

@pipka Už som akurát pridala. Dobierku nepreberie a tú druhú mamičku ešte komentuje... no fakt des!

katika1
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
smreko3
5. okt 2011

@a2303 tak vidim ze uz si jej dala hodnotenie,tak ju daj aj na ciernu listinu a basta 😒

sante81
Odpoveď bola odstránená
pipka
5. okt 2011

inak vseobecne ja nemam rada komunikovat s niekym, kto nema ani fotku v profile, nic napisane 🙄 mne tie totalne anonymne typy zien nesedia 🙄 😅 ja radsej komunikujem s niekym, koho "vidim" aj ked nie osobne 😉

a2303
Odpoveď bola odstránená
pattinka
5. okt 2011

@dosa ták, ták ..... 😀

pajinka23
5. okt 2011

@a2303 pre taketo pripady ja uz dobierku neposielam☹mne sa toto stalo vic krat☹dobierka uz NIKDY

a2303
5. okt 2011

@pajinka23 viac krát??? no super... ☹ Mne sa to stalo prvýkrát a akurát pri dobre veľkom balíku..

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená