Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ahoj holky, ja take nemam v profilu udaje a fotku. A jsem v pohode, zadna podvodnice 🙂 🙂
@monulicka myslela som skor ked s niekym obchodujem a neviem okrem nicku nic, tak je mi to take ...neosobne, alebo ako by som to povedala 😉
ako ja verim, ze niektore tu maju normalne problemy, co si ich tu vystopuju ludia 😅 🙄 😒 ja nastastie som toto este riesit nemusela 😉 ja nemam nastastie pred kym skryvat svoju tvar ani deti ani muza 😀 ..aj ked on 3x nadseny nie je...aaale ma smolu 😝 😅 aj tak vsetci v mojom okoli vedia, ze sem chodim 😉
inak baby ak chcete predat kabelku pridajte k nej tricko a sup do kategorie tricka a je vyriesene,to uz nemozu vymazat a napiste ze kabelka ako darcek cenu si dajte za obe veci a basta🙂
@pajinka23 presne o to ide..*ked clovek na poslednu chvilu povie, ze neberie*..napr. ja toto neriesim..ak niekto odstupi od obchodu, viem to prezit, ale myslim, si, ze je slusne sa ozvat, napisat..uz sa mi to parkrat stalo a nikdy som hodnotko nedala..ale ak niekto prejavi zaujem, dam mu cislo uctu a on mi napise , ze peniazky prave previedol !!! a da mi svoju adresu..tak co si mam o tom cloveku mysliet?pri koľkych mamicach toto vyskusa a koľke mu poslu balicek a potom tu nestastne pisu, ze naletili..a aj napriek takej skusenosti negatko nedaju..lebo im je to blbe..v tychto pripadoch ma velmi mrzi, ze tu nie ja hodnotenie rozdelene na negativne, pozitivne a neutralne..
pre tie , ktore este nevedia..citajte https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/
pipka, my treba nemame zadne problemy, spis mam strach z uchylaku a tak. Tak proto nedavam zadne fotky...Takze tak 😉
@traktor mne sa zatial taketo nestalo,ze by mi niekto napisal ze poslal peniaze a neposlal☹viem to pochopit ,ale aj tak by nemali maminky posielat balicky skor ako maju peniazky na ucte☹hlavne pre taketo neprijemnosti☹a to s tym hodnotkom je dobry napad🙂ved aj neutral sa da dat🙂to by ma nenapadlo😀urcite pouzijem🙂dakujem
ja fotku nemám, a mám na to dôvod, 3 roky som písala na jedno forum na fb s mamičkami a fest som sa popálila, preto žiadne sukromné veci , fotky, nič, v ten den jak som zo skupiny odišla som sa prihlásila sem (: a nelutujem.
fúúú..ked to tu čítam ani predávať na bazariku sa mi už nechce 😒 aj ja som už mala také skúsenosti,že všetko som pomerala,povysvetlovala..a potom nič..ani dakujem nechcem...ale aspoň jedno šťastie mám.Máme super poštárky..aj podacie lístky mi vypíše ked som na pošte s malým...veľmi je ochotná...povysvetluje 🙂 a druhá mi prinesie balík až domov..a ked ma nezastihne,tak mi ho narve do schránky 😀 a jedna otázka mimo...ste sa tu bavili o topánočkách.aj ja chcem malému na zimu kúpiť. nie sú ti od protetiky ťažké na nožičke???malý má rok a ešte len sa púšta behať,tak mám obavy 😉
@nelinka0401 ahoj tak to mas stastie,ze mate dobre postarky🙂u nas su len take mryhy stare lenive a neochotne 😠 😠 mne este aj ras povedala jedna.....ze ,,pani ten balik je zle zaviazany!!!!nabuduce urobte este slucku navyse na ruku"no mala som dost,aj som jej povedala,ze ked sa jej nepaci tak nechsi slucku zaviaze sama krava jedna☹a ona ze ona nema kedy hlavne ze vzdy ked pridem na postu sedi ako taka kvargla a vzdy daco zerie alebo pije kavu 😀 😀 😀 😀 😀 aaa to ma vzdy vie vytocit take jednanie,ked nechce robit s ludmi tak nech ide niekde do tmy svietit:- 😀 😀 😀
k tym topankam🙂podla mna niesu taske🙂mali mal len take🙂ale su aj ine znacky🙂ale urcite kup s klenbou a ortopedickou vlozkou na zaciatok aj ja teras zhanam pre malu🙂
Mamicky, na postarku treba ist trocha psychologicky.... ja som bola poslat balik a samozrejme nebolo vsetko OKi, tak som nahodila usmev, aj ked ona mala vyraz, ze ma kazdu chvilu prekusi v pase 😀 , nahodila som mily ton, ze to posielam prvykrat, ze sa ospravedlnujem, nakoniec som jej popriala pekny den 😀 a ked som prisla druhy, treti, stvrtykrat uz prva mi zdravi 😀 😀 😀 😀 😀 ..... aj mi poradi ako najvyhodnejsie to mozem poslat 😎 ...inac my uz mame vsetky prepazky univerzalne, takze mi to vela ulahcuje......tieto fora su super, ja som tu nova a uz som sa dozvedela kopec uzitocnych veci, na ktore si treba davat pozor, ja som tiez jedna z tych doveryhodnych mamiciek, co si mysli, ze ked ja neodrbavam, ani mna nikto neodrbe.....chyba!!!!chyba!!!!....
Ahojte.Môžete mi poradiť/povedať ako je to s kupujúcimi, ktoré sú neregistrované?Dôveryhodnosť a tak....Či sa mám vôbec s nimi kontaktovať.Lebo zatiaľ je to len o premeriavaní aj trikrát toho istého,...nie že by mi to vadilo, ale či sú spoľahlivé.Ďakujem.
@zuzu101 na to ti nikdo presne neodpovie..tak ako ta môze sklamat registrovana mamina, tak ta môze sklamat aj ta neregistrovana..u mna plati, ze neregistrovanym nikdy neposielam na dobierku..vzdy len peniazky na ucet a az po ich pripisani balicek posielam..mam kopu neregistrovanych, ktore boli velmi spolahlive, rychlo previedli peniazky aj sa ozvali, ze su spokojne.. 😉
@zuzu101 ahoj ja mam dobre skusenosti s neregistrovanimi ale v prvom rade trvaj na tom nech ti naskor poslu peniaze a potom ti tovar...niektore sa uz neozvu a niektore ti zaplatia a je vsetko ok 😉
@katmi aj ja som si pozrela jej hodnotenie..ma ich teda dost..ale co ma najviac prekvapilo, ze sa davaju dalsie a dalsie hodnotenia od tych istych..jedna jej tam napisal 18 ! krat , ty myslim 4 krat..ono cloveka to nastve, ak niekto podvadza..ale za jeden obchod napisat do hodnotenia 18 krat?..ved ma byt len jedno hodnotenie, ostatok patri do IP , pripadne treba kontaktovat admina..potom je to dost nepriehladne..
@zuzu101 ahoj...ja som mala zatial len dobre skusenosti s neregistrovanymi (klop-klop-klop....na drevo)...aj ked niektore chceli tiez len "premerat", ale to chcu aj zaregistrovane, takze...a co sa tyka uz samotneho predaja, dobierke sa radsej treba vyhnut (vseobecne), je totiz najrizikovejsia - uz to tu bolo spominane velmi vela krat 😉 ale, v konecnom dosledku, vsetko je o dovere a ak nie si presvedcena a vahas, ci predat, ci nie, radsej si to premysli a pockaj na kupujucu, ktoru budes akceptovat 😉 ...
tu si naozaj niektore maminy milia hodnotenia s konverzaciou☹za jeden obchod-rovna sa jedno hodnotenie!!!!!na konverzaciu sluzi interna posta☹nie hodnotenia,lebo potom je v hodnoteniach velky bordel 😠 😠 a myslim si ze ani jedna maminka nema chut pozerat a citat absurdne konverzacie medzi hodnoteniami☹boze co sa to s niektorymi deje???ved vsetko si mozte vyriesit ces RPčka a nie pisat nezmyselne romany do hodnoteni☹toto sa mi zda fakt chore☹

@pipka no teda a uz mam 🙂 ale nie, kedysi som tu mala vsetko aj fotky apod. ale z osobnych objektivnych dovodov som sa zanonymovala 🙄 ale inak som uplne v poho myslim 😉