Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby ja som práveže hladala ako prvé nejaku kabelku, a nenašla som. kedže novu kupovať nebudem, neoplatí sa mi investovať, zišla by sa aj použitá za dobru cenu. kabelky by sa mohli predávať.
a keby si dala kabelku ako prislusenstvo ku kocikom 😅 sice od veci..ale sak nie kazda mama musi nosit kocikovu tasku na golfaci...niektora by mozno pijala aj imidzovku 😀 😎
@a2303 tu jej pridaj hodnotenie 😠 citam, ze nie si prva, ktorej neprebrala dobierku 😠 🙄
inak vseobecne ja nemam rada komunikovat s niekym, kto nema ani fotku v profile, nic napisane 🙄 mne tie totalne anonymne typy zien nesedia 🙄 😅 ja radsej komunikujem s niekym, koho "vidim" aj ked nie osobne 😉

@huxy no nakoniec som to urobila takto a presne este som musela prepisovat tie listky tiez som nevedela ze k baliku treba sprievodku. toto je najhorsie ze ti neporadia ani a tvaria sa ze ako ked nevies tak si asi najsprostejsi clovek na svete. nechapem ci si to mam z prstu vycucat alebo co ach jaj