icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bartokami
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
gabika7706
12. okt 2011

@bartokami pises, ze mas malo obchodikov za sebou..to preto si taka vytocena 😉 za nejaky cas zistis, ze toto tu je, zial, narodny folklor...

stanislavao
12. okt 2011

@bartokami
ak mozem poradit, dobierkou neposielajte. bud vam ju nepreberu, alebo pri okienku rozbalia a poslu naspat. ked vie niekto ist na postu pre dobierku, tak tak isto moze s posty poslat peniaze na vas ucet. taktiez si dajte pozro na neregistrovanych. ja osobne mam v poslednej dobe s nimi veeelmi zle skusenosti. napise " poslala som peniaze" o den napise "tovar uz nechcem", cize peniaze neposlala a klamala. treba si davat velky pozor, ale tu kopa skvelych mamiciek, ochotnych, milych, ustretovych, takze stale to ma este vyznam. vela stastia.

bartokami
12. okt 2011
bartokami
12. okt 2011

@gabika7706 jaj tak to ma ete caka

piacere
12. okt 2011

neodporúčam: sobicatko6 .... 7. októbra prejavila záujem o capačky, dostala hneď podklady k platbe, odvtedy hrá mrtvého chrobáka, na správu, či má fakt záujem (keďže peniaze dodnes nemám) neodpovedá....

piacere
12. okt 2011

Baby, je normálne, aby ženská ponúkala overal z číňana (viem, mám taký v ponuke modrý) za 15€? a do textu napísala, že pôvodná cena 25€!!! Je mi na vracanie....

traktor
12. okt 2011

@piacere s tym neurobis nic..sumu si kazdy urcuje sam..je len na nas ci to za taku cenu kupime, ci sa radsej poobzerame inde.. 😖

akika722
12. okt 2011

@piacere ja som tu videla viac takych inzeratov čo som danu vec videla u činana a ženske to tu predavali o 5eur drahšie 😅
aj jedne čižmy.ja som ich kupovala "v priore" ak si s Tv vieš kde to je 😀 stáli 25eur a ženska ich tu predavala za 35eur,nedalo mi,napisala som jej a ona že nech sa nestaram 😅 no biznis 🙄

piacere
12. okt 2011

@traktor
@akika722 joj ženy, ale ja som tento istý overal kúpila u číňana za 6 eur tuším... a ona ho predáva za 15 a ešte do textu napíše, že pôvodná cena 25€!!! Však to je čistý hriech!....

macamac
12. okt 2011

@piacere neviem, ale baby tu už písali-za koľko kto predáva, je jeho vec-otázne je, či predá 😀 😒 to,že niekto chce zarobiť-tiež každého svedomie. ale ja napr. som tiež kúpila malému a náhodou parádny hrubý zimný overal u Číňana za 850 Sk ešte kedysi, tie ceny sú rôzne. a dnes už moc na číňana a nečíňana nedelím, lebo aj "značkové" veci pre značkové obchody sú vyrábané v Číne 😝

piacere
12. okt 2011

@macamac viem, viem... len hovorím... presne to isté som kúpila za 6€... takže aj keby boli ceny rozdielne, nemohol stáť 25€... ani omylom... ale to je jedno... len ma to tak rozčúlilo 😅 😠

akika722
12. okt 2011

@piacere asi sa zbytočne rozčuluješ,nepomožeš si 😒
niekto nakupi na akciu a tu to preda drahšie 😒
aaaaaaaaaaaa dik 😀 gumaky su už doma,sice o 2čisla väčšie lebo ine čislo nemali ale ved bude mať o rok 😀 😀 😀 😀 😀

piacere
12. okt 2011

@akika722 heh 😀 😀 tak som dobre poradila 😀

akika722
12. okt 2011

@piacere dakujem 😀 ved za taku cenu a nekup to 😀
mali už dosť preriedene ale su pekneeee s lietadielkami 😀 😀 😀
skusim zajtra možno budu mať aj jeho čislo,tak sme vybaveny aj na druhy rok 😀 😀 😀

piacere
12. okt 2011

@akika722 žltými, že? 😀 Joj, ale sme mimoooo 😨 🤐 😀

akika722
12. okt 2011

@piacere eé bielymi,asi dnes davali ine,so žltym som nevidela vobec..nevadi su super 😀
viem že mimo temy ale že ak si už tu tak sa ti podakujem 😀 😵

piacere
12. okt 2011

@akika722 😀 😀 😵

zuzinr
12. okt 2011

@piacere no to je normalne taketo zaujemkyne mam ja kopu ze sa viac neozvu, ak nedopovedaju jednoducho si ich vymazem a kaslem na to.

piacere
12. okt 2011

@zuzinr už som ju zmazala... môže byť rada, že nedostala neg. hodnotenie... lebo naťahovať sa mi s ňou nechce... a v podstate obchod neprebehol....

majka35
12. okt 2011

znovu tu úraduje matakorcova@gmail.com ... neregistrovaná, tovar si nechá premerať, potom napíše, že pošle peniaze, potom, že už poslala a poprosí vás, či jej to nemôžete poslať už skôr ... vy pošlete, ale peniaze vám nedôjdu .. chválabohu, že som tú chybu neurobila ... ale vygooglila som si zo zvedavosti a zistila som, že je to známa podvodníčka

luciferova
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
luciferova
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
luciferova
Odpoveď bola odstránená
smreko3
12. okt 2011

@majka35 na nu naozaj velkyyyy pozor!!!!!!!!!!je to podvodnicka.....https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dalsia-podvodnicka/

pattinka
12. okt 2011

Ahojte maminky, má niektorá z vás skúsenosti s nakupujúcou - iba nakupujúcou.... pod nickom : kika24rado ??? Niečo sa mi véľmi na nej neľúbi, myslím, že klame ... ale nechcem nikoho urážať ..... tak máte?

pattinka
12. okt 2011

@zuzinr to, že majú záujem a pýtajú si pomerať mňa neuveriteľne ale štve, že im všetko už nabalíš - aj to sa mi stalo --- lebo na 100% sa mala ozvať, keď bude po rodičáku peniaze posielať a dodnes ani chýru !!! No na zabitie 😠 🙄