Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bartokami pises, ze mas malo obchodikov za sebou..to preto si taka vytocena 😉 za nejaky cas zistis, ze toto tu je, zial, narodny folklor...
@bartokami
ak mozem poradit, dobierkou neposielajte. bud vam ju nepreberu, alebo pri okienku rozbalia a poslu naspat. ked vie niekto ist na postu pre dobierku, tak tak isto moze s posty poslat peniaze na vas ucet. taktiez si dajte pozro na neregistrovanych. ja osobne mam v poslednej dobe s nimi veeelmi zle skusenosti. napise " poslala som peniaze" o den napise "tovar uz nechcem", cize peniaze neposlala a klamala. treba si davat velky pozor, ale tu kopa skvelych mamiciek, ochotnych, milych, ustretovych, takze stale to ma este vyznam. vela stastia.
neodporúčam: sobicatko6 .... 7. októbra prejavila záujem o capačky, dostala hneď podklady k platbe, odvtedy hrá mrtvého chrobáka, na správu, či má fakt záujem (keďže peniaze dodnes nemám) neodpovedá....
Baby, je normálne, aby ženská ponúkala overal z číňana (viem, mám taký v ponuke modrý) za 15€? a do textu napísala, že pôvodná cena 25€!!! Je mi na vracanie....
@piacere ja som tu videla viac takych inzeratov čo som danu vec videla u činana a ženske to tu predavali o 5eur drahšie 😅
aj jedne čižmy.ja som ich kupovala "v priore" ak si s Tv vieš kde to je 😀 stáli 25eur a ženska ich tu predavala za 35eur,nedalo mi,napisala som jej a ona že nech sa nestaram 😅 no biznis 🙄
@piacere neviem, ale baby tu už písali-za koľko kto predáva, je jeho vec-otázne je, či predá 😀 😒 to,že niekto chce zarobiť-tiež každého svedomie. ale ja napr. som tiež kúpila malému a náhodou parádny hrubý zimný overal u Číňana za 850 Sk ešte kedysi, tie ceny sú rôzne. a dnes už moc na číňana a nečíňana nedelím, lebo aj "značkové" veci pre značkové obchody sú vyrábané v Číne 😝
znovu tu úraduje matakorcova@gmail.com ... neregistrovaná, tovar si nechá premerať, potom napíše, že pošle peniaze, potom, že už poslala a poprosí vás, či jej to nemôžete poslať už skôr ... vy pošlete, ale peniaze vám nedôjdu .. chválabohu, že som tú chybu neurobila ... ale vygooglila som si zo zvedavosti a zistila som, že je to známa podvodníčka
@majka35 na nu naozaj velkyyyy pozor!!!!!!!!!!je to podvodnicka.....https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dalsia-podvodnicka/
Ahojte maminky, má niektorá z vás skúsenosti s nakupujúcou - iba nakupujúcou.... pod nickom : kika24rado ??? Niečo sa mi véľmi na nej neľúbi, myslím, že klame ... ale nechcem nikoho urážať ..... tak máte?