icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

denisocka
11. okt 2011

@nibiru kus krute podmienky,nie ? 😀 a ak pani zaplati o 10 centov viac- pošleš jej 10 centov ? 😀

stanislavao
11. okt 2011

@firstbaby
no neviem, je tu velmi kratko, ma len 2 hodnotenia a v poslednej dobe su tu sami divny ludia. ti co su to dlhsie, tak su podla mna serioznejsi. a nekomunikuje s vami vobec? lebo ved vcera ma aktualizovane inzeraty, takze prihlasena bola. co vam pise, ked jej pisete, ze nemate tovar?

nibiru
11. okt 2011

@denisocka aspon som si dala tu namahu a napisala jej ci jej peniaze poslat.stalo sa mi to len raz ale si 20x ze som si zaplatila doporucene a prislo mi to obycajne 1alebo 2triedou.na to mi jedna odpisala ked som ju na to upozornila ze asi sme sa nepochopili sila pricom mi jasne napoisala 1,20 portovne doporrucene.

denisocka
11. okt 2011

@nibiru ja ta chapem. ja som teraz vracala pani 40centov za puzzle,lebo chcela obycajne a poslala 1€ skor ako som to zabalila,odvazila a zaniesla . na pošte to stalo 60centov,tak som jej samozrejme vratila. ale aj mne sa občas stane,že vec stoji menej,niekedy na pošte proste zapytaju menej ,nechapem. ale inač veci doma stale važim,ale väčšinou ešte ja doplacam par centov

trnka77
11. okt 2011

dancing@azet.sk - Miroslava Páchniková ..pridávam neregistrovanú,ktorej som skoro mesiac rezervovala hračku,každý týždeň som ju kontaktovala,či si to nerozmyslela stále ma ubezpečovala,že to zoberie.Prišlo na zaplatenie a neozýva sa .... 😠 😠

stanislavao
11. okt 2011

k.kasakova@gmail.com - Kristína (neregistrovaná/ý)
drzim tovar, cakam platbu, vcera mi prislo info o tom, ze peniaze poslala a dnes objednavku zrusila. sice sa pani ospravedlnila, ale mala som uz cez vikend taky divny pocit z tohto obchodu. este ze islo "len" o pancusky a nic drahe.

stanislavao
11. okt 2011

@trnka77
no tak stat sa toto moze a s tym asi nic nespravite. alebo existuje nejaka moznost, ako sa takemuto vyhnut? viete niekto o nej?

nibiru
11. okt 2011

@denisocka Uz som si to opravila .:o)

traktor
11. okt 2011

@firstbaby ak si zaplatila a tovar nemas urcite daj negatko..nech dalsie nenaskocia..po negatku sa zvyknu spamätať a vsetko urovnaju..

pajinka23
11. okt 2011

@cristi no mozme, bolo by to tam asi hned. x stranok popisanych skusenostami

adriana7
11. okt 2011

@monulicka , dnes chce asi každý na každom zarobiť, žiaľ, aj naša dedinská poštárka mi vždy účtovala od buka do buka, zakaždým som platila inú sumu, ale trklo mi až potom, keď som začala posielať balíky z mesta, bolo to vždy rovnako...a našťastie už aj u nás je to o.k., lebo majú prijímanie balíkov konečne cez centrálny systém v pc (dovtedy mala len tabuľku na papieri a výslednú sumu vyčarovala na kalkulačke)...tiež si o mne niektoré maminy museli mysliť, že sa trasiem na 10 centov 😒

firstbaby
11. okt 2011

@rebecenka5 no pred dvoma tyzdnami pisala, ze tovar posiela nasledujuci den, odvtedy nic, inzerat zmazala 23.septembra bez toho, ze by nieco poslala. myslim, ze s peniazmi sa mozem rozlucit. A pred tymi dvoma tyzdnami mi napisala, ze sa ospravedlnuje a ze bola odcestovana, preto to meskanie s odoslanim.

firstbaby
11. okt 2011

@stanislavao pred dvoma tyzdnami posledna komunikacia, odvtedy nic...strasne cudne ☹

stanislavao
11. okt 2011

@firstbaby
tak jej napiste hodnotenie negativne. tu ina pomoc nieje. velmi divne veci sa tu v poslednom case deju. keby sa mi tu nepredavalo najlespie detske oblecenie, tak sa prestahujem nadobro na iny bazar, ale chodi sem vela mamiciek a idu tu tie vecicky. a skuste jej este raz aj napisat. tu ine nepomoze, len pisat jej a snad raz odpovie a ak nie, tak sa potom obradte na adminov, nech to riesia oni.

firstbaby
11. okt 2011

@stanislavao stalo sa, napisala som jej zle osobne hodnotenie a dnes aj internu postu ohladom tovaru, ktory stale nebol doruceny. Som zvedava ako sa to bude vyvijat.Dakujem za rady 😉

traktor
11. okt 2011

@firstbaby netreba cakat, kedze aktualizuje inzeratzy a aj napriek tomu sa neozyva, treba dat do hodnotenia negatko..lebo si môze obchodovat veselo dalej a pritom si este nesplnila zaväzok ..toto sa nerobi.. 😠

piacere
11. okt 2011

@firstbaby dala by som jej "exkluzívne" hodnotenie 😉 😀 😠

firstbaby
11. okt 2011

@traktor
@piacere veru som ju aj exkluzivne ohodnotila...velmi ma zaujima ci na to bude reagovat 😖

stanislavao
11. okt 2011

@firstbaby
no tak uvidite, co bude dalej. prajem vela stastia.

cristi
11. okt 2011

@pajinka23 uz som ju zalozila ako Skusenosti so Slovenskou postou 🙂 je vo volnej diskusii

denisocka
11. okt 2011

daj tu link na jej bazar,neviem ju najst
@firstbaby

cristi
11. okt 2011

@denisocka nie som v pocitacoch az tak doma,takze sa to musim este naucit davat link 😝 ale najdes ju vo volnych diskusiach,urcite tam je,sama som to skontrolovala 🙂

aduskatt
11. okt 2011

@pajinka23 ja som reagovala na toto:
ja mam napr VUB a aj ked mi posle niekto s VUB platim 0,50 centov.to si pisala ty..................nechjame to tak, asi si sa len nepresne vyjadrila🙂)btw, netreba mi vysvetlovat, co je co a ko to funguje, niekolko rokov robim v banke🙂)

bartokami
11. okt 2011

boze,boze..ja sa tu ucim ludia moji slusne predavat..a uz si zacinam vsimat spekulanstvo niektorych 😎

bartokami
Odpoveď bola odstránená
gabika7706
11. okt 2011

@bartokami podel sa, co za spekulanstvo? ;)

bartokami
11. okt 2011

@gabika7706 chod na ciernu listinu...som vytocena ..

gabika7706
11. okt 2011

@bartokami 🙂 nadych-vydych, takych tu este bude...
odo mna raz tiez nieco chcela kupit mamicka,kt. ma vo svojich podmienkach napisane "Posielam po pripisani penazi na učet,posielam 1. triedou", chcela na dobierku, takze som nesuhlasila, ze teda na ucet alebo post. poukazkou na ucet alebo na adresu...tak jej otazky a reakcie (mam to ulozene..) >> "a čo vyde vloženie na učet?...a jak sa to da tou poštovou poukažkou?...dobre pošlem vam to ,chcela by som ju...prepacte ale rusim objednavku" 😀 😀 😀 Nepisala som jej ziadne hodnotenie vtedy, ziadne nemala, udialo sa to behom dvoch dni, ale pobavila ma.