Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ja mam momentalne rozdebatovany obchodik s jednou damou,no a vyzera to na dlhuuuu debatu este 😀 vymenili sme uz asi 15sprav,v inzerate pisala,ze danu vec daruje,na moju otazku,ze kolko jej mam poslat za postovne,odpovedala,ze nic,po dvoch dnoch,ze vraj postovne chce,stale neviem kolko 😀 no sranda,normalne ratam s tym,ze mi to vobec nepride...
Ja mam nastastie len same pozitivne skusenosti s predavajucimi. Vzdy velka ochota a balicky zatial vzdy prisli 🙂.
Baby, mamicky, slecny a vsetky osoby, co tu predavate. Trosku sudnosti pri stanovovani cien. Nosene botasky Adidas, ani nie hladka umyvatelna koza a 30 eur?? a to so znackovymi vecami je tu celkovo dost hrozne, lebo neviem, co by ste uz za to chceli. ved za 24 eur, niekedy aj menej sa daju zohnat nove kozene Adidas botasky. Teplaky nove za 16 eur - original, nie napodobenina. Keby ste to dali lacnesie, tak sa vam to skorej preda. Verim, ze mozno vy ste dali za to viac, ale skuste si vzdy najst, co to nove stoji na MMB, tam je velky vyber a dobre ceny a cenu si urcite podla toho. Nikoho tymto nechcem urazit, ani nic podobne. Myslim to v dobrom.
bez komentara ....
Správy od záujemcov (1 záujemca )
Máš 1 novú správu
radka8734 - Bez hodnotenia - Dnes o 11:37
mam zaujem
Ja - Dnes o 12:48
satky cena je vratane posty 0,6€ ak by ste chceli so zarukou /podacim listkom +0,6 c.u. 4005250904/7500
radka8734 - Dnes o 14:07
poslite na dobierku
Ja - Dnes o 15:54
nie
radka8734 - Dnes o 18:06
Nová správa
tak si ochap
@stanislavao malému som kúpila nové adidasky - botasky za 23€ 😎 Niektoré ceny keď pozerám.... fakt... tie ženské musí hanba dni a noci fackovať.... či?
@stanislavao A ty aspon pises o znackovom obleceni, mne je smutno, ked vidim ze topanky ktore stoja nove v Deichmanne 19,90€ tu maminky predavaju za 14 - 15€ 😕
@svetielkoand 😀 😀 😀 😀 😀 a ináč mne je smutno, keď vidím dokatované botasky bez špičky, okopané, zničené, ale sú to Adidas, tak chce mamička 7€, popravde, ja také vyhadzujem 😠 sa hambím ich sem dať 😅
@martinka17 no a ja som nasla adidas botasky za 10€,vraj vsetko perfektne,len spicky odrate.a vidno to poriadne aj na fotke.tak to by som uz potom za tu sumu kupila nove v cinaku 😀
@macamac súhlasím,dnes si kúpiš Cherokee v Tescu a všetko Made in Bangladéš ,Indonézia,Taiwan,už aj Egypt som našla...mala som známu,ktorá robila pre Marini,a tovar bol niekde z Azie dovezeny a oni trhali visačky a prešívali visačky Marini,takže...ja už dnes neverím nikomu a ničomu 😀 😉
@huxy presne o tom som písala, ja som vyhodila a ona že 10€, resp. jedny švihnuté mám,ale menej ako toto 🙂
@martinka17 ja si az tak na znacky nepotrpim,len ked najdem naozaj dobru cenu.no ale toto by som nechcela asi ani zadarmo 😀
@huxy ja kupujem podľa ceny, kvalita je jedno, aj tak je všetko z číny, aj keď priamo číňanov nevyhľadávam 😀
@martinka17 ano,aj znackove veci sa vyrabaju v cine,taiwane a tak.no v cinaku pre dcerku tiez nenakupujem.a uz vobec nie topanky.ale pisala som na porovnanie,ze tam by sa asi aj za menej dali kupit nove neznicene 🙂
a su napr. aj dobre stranky,kde sa daju kupit znackove a lacnejsie vecicky.len treba hladat 🙂
@ludka77 hej, naposledy som tu videla, že odmerky z mliečka po 10 centov kus, ak sa dobre pamätám 😲 😀 😀 😀 😀 😀

@pattinka no to aj mna ale preto ja balim a posielam tovar hned v ten den ako nabehnu peniazky na ucet, skor urcite nie.