Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@vejinka no podla mna madam caka, ci jej niekto neposle aj ked nenabehnu peniaze...aj take su 😒 ale nechcem krivdit, nepoznam ju. No ja som v podobnej situacii, cakam na peniaze uz od piatku, ze hned vam poslem...no ma smolu ak si mysli, ze jej to poslem skor ako mi nabehnu peniaze 😝
ja teda nemam zabalene...ja balim a adreesu pisem vzdy az ked mam peniaze na ucte 🙂 usetrim si zbytocnu robotu, ak by ma chcela nejaka natiahnut 😝 a hlavne skoda baliaceho papiera alebo v mojom pripade nie lacnych bublinkovych obalok 🙄 😝 😒 😉
inak nepaci sa mi ze hodnotenie moze dat hoc kto aj ten co nenakupoval dany otovar malo by sa to nejako zablokovat a odblokovat iba ak dotycna napise ako zaujemca o tovar..ale to je asi futureee 😅
inac baby,ja som dnes dostala oteplovacky HaM z MMB. velmi sa mi pacili,alwe boli modre. pani vsak tvrdila,že su cierne, tak som ich po 4 dnoch vypisovania vzala,ze nam budu sediet k zelenej bunde a došli - modre 😀 . nastastie sa mi ich zazrakom podarilo dnes aj za 10 minut predat
a kupila mi ich neregistrovana,bez zbytocnych otazok v pohode uhradila
@pipka ja som mala šťastie na nezaregistrovanú pani, ktorá chcela vedieť miery vkľude, miery natiahnuté (nestačil pás ale aj stehná a dĺžka) vraj ako sto to naťahuje.... 30min som jej odpisovala na blbosti a napokon, že ona to neberie!! hrozné mala som 100 chutí jej napísať že je sprostaňa 🙂)) ale radšej som to rozdýchala 😀
@ludka77 ja som tak mala lyziarsku bundu,co mam v bazare, jedna chcela rukav,dalia dlžku, tretia širu a ked bolo pomerane všetko-tak došla dalšia,že sirku manzety na rukave -na volni a stiahnutu suchym ziposm ... a samozrejme ze nevzala 😀 bo to zaklincovala tým,že ci nedam o XX eur lacnejšie
@granado také otázky milujem, mala si sa opýtať aký je v tom rozdiel 🙂))
mňa jedna pani uprosila aby som jej podržala kočík (šporotový) že je v zahraničí ale že keď príde hneď sa poň zastaví, tak som ho mala pozastavený 3 týždne a ona mala prísť 19steho a v ten deň mi písala, že oni sa stavili v obchode a mali tam taký kočík a že sa jej nezmestí do auta, teda dovi!!!! Pritom v inzeráte boli rozmery kočíka, teda si ich v pohode mohla porovnať s tým čo mala doma!!!! 🙄
ja mam osobne skusenost tak na 60 ku 40% ta vacssina nebol problem, pekne si to "oznackovali" co chu, aj sme sa na platbe dohodli, aj zaplatili, vsetko odoslane, ale ta mensina si "oznackovala" ze akoze vazny zaujem ci je to aktualne ze to berie....ja cela vytesena hned odpisujem ze vsetko fici, ze ako to chce poslat a odpovede sa nedockam....a najlepsia bola ked mi na 4x doplnovala ze co este chce, aj na cene sme sa uz dohodli, tahali sme sa s tym asi tyzden, vsetko pozastavene a ta krava sa uz neozve... a uplne najhorsia bola jedna co chcela viacej veci (take drobnosti) - najprv si z kazdej stiahla cenu (akoze navrhla ci nedam za menej), potom jak si to zratala tak to zaokruhlila nadol a nakoniec chcela aby to uz bolo vratane postovneho.....z mojho povodneho mozneho zarobku asi 10€ by nebola po jej "stahovackach" ani polovica!! skoda len ze ma nenapadlo si niekde zapisat jej meno :-/
..ale zial musim povedat ze ani niektore registrovane maminy nie su moc korektne.... ved, slusi sa aspon odpovedat ci beriem alebo neberiem 😖
dnes mam na ucite konecne rodicak?? a kurnik tolko krat som tam bola a nieje este ..tusim materska chodi skor jak rodicak
A otázky typu nevymeníš??? milujem!!!! keď niečo chcem kúpiť tak si to sama vyhľadám, neviem čo je to v poslednej dobe za novinku!!
Baby, keď už tu zas rozoberáme registrované a neregistrované...
U mňa ešte v septembri nakúpila reg. mamička tovar, krotý som jej nenormálne dlho držala, nebudem písať koľko, normálne to tak nerobím 😅
Veeeeľmi sa jej páčil a bla bla bla a teraz po mesiaci, som ho našla, ako ho predáva, dokonca o 1/3 drahšie, ako kúpila.... taaaaak sa jej preveice páčil...
A cez víkend mi napísala, zas o ďalšie vecičky, tentoraz premerať. Boli to veci na 12-18 mesiacov, alebo na 6-9 mesiacov, až po jej odmietavej odpovedi, že jedny budú príííííliš veľké a ďalšie maléééééé som si na ňu klikla, jej dcérka má niečo cez 9mes... 🙄
Takže som zabila pol hodiny len tak pre zábavu... 🙄
Takže toľko aj k registrovaným.
Každá kupujúca/i je individuálny a tak sa k nim aj správam...

ahojte tiez sa mi ozvala neregistovana napisala ze ma zaujem o dany tovar dala aj adresu a chcela podklady k platbe ze v pondelok posle peniaze ako debil chodim pomaly kazdu hodinu na IB a kukam jak puk a nic dnes som jej uz ale napisala ci to teda berie alebo nie a zatial sa mi neozvala..som teda zvedava ci teraz ked tovar je zabaleny odvazeny popisana adresa vsetko..uz sa caka len na peniaze. co myslite mam este cakat alebo vybalit tovar? no a samozrejme inzerat som pozastavila takze ak by ho niekto chcel tak nemoze lebo ho nevidi...no porazi ma 😠