icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pipka
12. okt 2011

@ludka77 no presne...to aj ja milujem 😅 🙄 a najlepsie, ked baba ma mensie deti ako ja 😅 😀 a v bazare same sity 😝 a ja si mam akoze co z toho vybrat? 😕 😅 😝

ludka77
12. okt 2011

@beruska.zuzanka jasné každá kupujúca je iná, ide len o to, že taký registrovanú môžeš ohodnotiť a teda si aj hodnotenie prečítať, čo u nereg. nieje možné! to sa jej teda fakt musel páčiť!!! 😠

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 mno teraz sa mi asi budes smiat ale ja ani netusim kolkeho je 😅 vsetky dni su na jedno kopyto akurat viem ze cez weekend je muz doma 😅 a na inzeraty sa mi ozyvaju ako na klavir..jeden za uhorsky rok 😅

granado
12. okt 2011

@beruska.zuzanka no ja nevravim aj ja som mala zatial len dobre skusenosti ak som prdavala a že sme sa dohodli ale napr. na kočik tolko neregistrovanych a stale iba premerat a hento a toto a ani jedna nevzala a že ich už bolo a väčšina neregistr. a teraz ma kočik neako 1100 alebo kolko pozreti a neviem kolko zaujemcov /vela som aj pomazala už/ a neviem čo si potom možu o mne myslieť ked si ho niekto pozera. viem možem to nahodiť nanovo ale ide o princip a natahujem sa aj 2 dni a potom ani obraz ani zvuk 😠 ale tie čo prejavili seriozny zaujem ma nesklamali 😉 a rozpisala som sa jek česky žandar a nie som si ista či to dava neaky význam hahahaha

ludka77
12. okt 2011

@pipka presne moja malá nosí 92-98 a píšu mi baby ktoré majú v Bazare 74 max 80desiatky a s tým už ja budem čo robiť, alebo veci čo majú po sebe ale v také "krásne" že ani moja babka by si to na seba nedala, niektoré baby sa fakt pokúšajú predať všetko!! 😲

ludka77
12. okt 2011

@vejinka ja mám s dátumami ten istý problém 🙂)) ale baby v materskom centre čakávajú na pípnutie telef. ako na spasenie 😀 tiež viem dni asi podľa toho kedy mi drahý povie že príde domov 🙂))

vejinka
12. okt 2011

mne sa ozvala pani co chcela na vymenu...prva a posledna rychlo som dala do podmienok ze neberem na vymenu a mam pokoj 🙂

ludka77
12. okt 2011

a keď predávam tenisky a napíšem že boli 2x obuté a sú v 100% stave a hneď prvá záujemkyňa mi napíše, vraj v akom sú tenisky stave??? tak vtedy neviem či som debil ja alebo ona 🙂 🙂

pipka
12. okt 2011

@ludka77 preeesne 😅 🙄 alebo baba ma velkost 34 a ja 44...asi by chcela aby som si kupila dva kusy 😀 ..ale je jasne, ze nemoze vediet aku velkost mam ja 😉 ale o tych handrach sa nevyjadrujem tiez...to co tu niekedy vidim...no ja by som v tom ani so smetim nesla 🙄 😅 😝

beruska.zuzanka
12. okt 2011

Ja výmeny nerobím, ani som nerobila, basta fidli motyka koniec ende schluss 😀 😀 😎

ludka77
12. okt 2011

@vejinka jaj to mám aj ja v podmienkách a aspoň 1x za týždeň mi niekto napíše či nevymením!!!

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 heheh a rozmyslas co si tam vlastne napisala a ci si to tam napisala 😀 poznam

beruska.zuzanka
12. okt 2011

@pipka presne dospelácke veci moc nekupujem, teda kúpila som tu asi zo 6ks oblečka, ale nebola som tak úplne spokojná, tak už nepokúšam... 😕

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 asi to musis podciarknut 😀

ludka77
12. okt 2011

@vejinka a najviac ma štve keď vidím blikať pri bazáriku 1 a teším že zaujemca a to zas len vymieňač!!!! na infarkt!!! 😝

vejinka
12. okt 2011

ja sa zbavujem veci a nie este si nieco brat aj ked chlapcovi sommteraz nakupila tricka z dlhym rukavom do skolky kazdy den mi dosiel od jedla zababrany tak som zhanala a kupovala jak dabel..ale inak sa snazim predavat ..ale zjavne som nemdobry typ na predavanie..a to som robila predavacku niekolko rokov 😅

ludka77
12. okt 2011

@vejinka a keď napíšem do inzerátu že tovar nevymieňam a dám to VEĽKÝMI písmenami tak mi admin inzerát stopne, aj keď nerozumiem prečo keď to je jediné z celého inz. čo je VEĽKÝMI !!!! vrrrrr

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 aj ja som na vrchole ked vidim cervenu jednotku otvorim a ze pomerat a presne 😀 vzdy som chcela pomerat nepresne 😀 😀

huxy
12. okt 2011

@ludka77 no aj ja by som sa pre isotu asi znovu spytala na stav danej veci.totizto sa mi osobne stalo,ze pani predavala balicek veciciek,vraj v 100% stave.no a prislo mi to tak-jedno tricko ma dierocku,malu ale ma.riflicky maju jemne fliacky na kolienkach aj na zadku.no a tricko malo byt viac nosene,a prislo s flakom v predu.a pancusky s beznymi zmolkami-jedny z nich som rovno vyhodila 🙂 takze odvtedy sa pytam na stav veci,aj ked je v popise napisane,ze 100% alebo super stav 🙂

beruska.zuzanka
12. okt 2011

@granado nak ku kočíku, ja som ho predávala 3/4 roka... poozýval sa mi kadekto a nakoniec som predala neregistrovanej, za ktorú ho boli pozrieť a kúpiť jej sestra s manželom...

Ostatných záujemcov nekomentujem 🙄

a na Mojej svadbe tiež som predala pár vecí, najdlhšie tam mám topánky a jedna nereg, ma naťahovala o ne mesiac 🙄 sme si vypisovali liebes-maily... a nakoniec pýtala dobierku, po fakt že mesiaci sprostých otázok a dohadovania a keď som jej napísala, že nie, aj s dôvodmi, už sa neozvala, našla som si ju aj na FB pipinu 🙄
Ale tej som vtedy odmailovala, že za závoj si to nepichla 😎 😀

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 no lebo v inzerate sa nemoze kricat..velke pismena znamenaju krik 😀

ludka77
12. okt 2011

@vejinka vieš čo som postrehla, že všetci by chceli značkové veci a najlepšie zadarmo 🙂))

vejinka
12. okt 2011

ale niekedy by som si tiez poriadne zakricala na nespolahlivych inzerentov a kupujucich 😀

beruska.zuzanka
12. okt 2011

Inak ja som nedávno našla inzerát na teplákovku, že na mikine fliačik, ani nešiel nafotiť, kuknem fotky a na jednej dva megafľaky sivééééé na ružovej mikine 😅 😀 😀 😀

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 no presne a 3 ura za 19 veci sice nosenych je im moc..a zjednavaju a zjednavaju ..co som sa s konom zrazila-? no jedine z modrym kedze som to predala za tak smiesnu sumu...no praskaju mi skrine vo svikoch

ludka77
12. okt 2011

@vejinka aha, kričanie, hmmm ja mám skôr pocit, že to záleží od nálady admina!! napríklad skoro 2 mesiace som predávala úplne nové vecičky, čo sme predávali v obchode, ktorý nám zobrala voda a tie vecičky som mala zhodou náhod už stiahnuté z obchodu doma vysaté vo vreci (lebo bolo koniec leta tak reku nech na ne nepadá prach) 2 mesiace nikomu nevadilo že ich tam mám, až jedného pekného dňa mi ich všetky admin stiahol, vraj to je na predaj použitých vecí a nie nových!! tak som skoro odpadla! 😕

granado
12. okt 2011

no a admini ma tiež raz nakrkli ked mi stopli inzerat čo som mala koberec že tu sa predavaju iba veci pre deti a koberec nech si dam na m . strechu to akože milion kobercov som tu videla len ten moj ma byť na streche?ma ide niekto presviedčať že nemože byť v detskej? ale inak aj tak diky admini som ho okamžiet tam predala 😉 😀 😀 😀 😀 😀

vejinka
12. okt 2011

@beruska.zuzanka aj ja som videla inzerat kde popis danej veci nebol kompletny a videla som tak viac flakov ako na krave milka 😀 😀 😀

vejinka
12. okt 2011

@ludka77 to iste sa mi stalo takmer pol roka tam mam inzerat ze noveee a zrazu stopnuty koli slovicku noveee...asi to prehliadali a nahlasili ma nejake dobre duse 😅

ludka77
12. okt 2011

@vejinka najviac má naštvalo, že pofotenie, opísanie a pomeranie tých vecičiek mi trvalo vyše 4 hodiny!!!!!!!!