Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Takže je mi luto že sem musím zaviatať aj ja, doteraz super skúsensoti teda aj teraz, ale... Pani lul1 mi poslala bundu spolu s teplakovou súpravou, súpravička je super vlastne aj bunda, len nefunguje zips, predpokladam, že si to možno ani predavajúca nevšimla a možno ano lebo na fotke je rozopnutá, ale to je jedno, dohodli sme sa na vratenie 2 eur, ked som sa jej pytala či mi to pošle na účet, tak zrazu odpoved, že bunda je aj tak isto v poriadku a vymazala komunikaciu...
Nemam nervy to riešiť, dala som negatko a píšem sem, najviac mi je luto toho pristupu ale čo už....
@beruska.zuzanka muhehhehehhehehheheheheh 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto je fakt dobreeeee podoba sa to skor na produkt z popelnice pouzity ciernymi pletami 😀
@beruska.zuzanka ortopedické vložky do topánok? 😀 😀 😀 😀 😀 tak tieto určite splnia svoj účel 😀 😲 😒 😵
@beruska.zuzanka nech sa na to pozeram ako 😀 kolvek vidim tam strasne skaredu kapsicku na peniaze a pokazeny stary a nefunkcny holiaci strojcek
co som citala tak vsetky pisete ake vystrelky ci chyby maju kupujuce mamicky ale niektore predavajuce si tiez musia uvedomit ze nemozu posielat vecicky po svojich ratolestiach v takom stave ako keby to prave drobcovi vyzliekli alebo dopouzivali to minutu pred poslanim.... to tiez nie je dvakrat prijemne
hahaha inak baby teraz som sa tu ja nahlas zasmiala 😀 ma napadlo založme novu otazku že hadaj čo to je 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zamilovana ahoj na tvojom mieste by som ju dala aj na ciernu listinu mozno sa potom uvedomi 😉

@granado mala si mu odpisat ze kto to bude susit ak bude prsat? 😀 😀 😀 😀 😀