Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@benne naschval??podla mna cigosi nemaju ani sajnu o gramatike...podla mna oni nemaju sancu napisat nieco spravne.teda myslim cigosov z osad a podobne..nehadzem vsetko do 1 vreca..su aj na urovni romovia...
baby, ja som si hodila do googlu to meno a naslo mi toto
http://pokec.azet.sk/makulova
no a tam pise v komentaroch aj nejaka edita, ze to je jej neter, takze moze to byt prave tato osoba
ja by som neverila a urcite nic nedarovala
vycuc od romov z tej stranky-dobry den mala by som o tie vesi zaujem prosim ozvite sa mi na moj emil ,prosim dobrich ludi abi sa mi ozvali bola by som velmi rada .... urobili by ste mojim sestram veliku rados potrebujem pre nich neake rifle mikini trička aj neaki obuv prosim ozvite sa na moj emil ,kto nam pomože na ošatene kto by bol taki dobry a pomohol bi nam mam ešte 5 setri čo aj oni potrebuku ušatene chodzime do kostola sme veriaci prosim ozvite sa na moj emil a toho je tam kopeeeeeeeeeec...to som len od jednej skopcila..je tam mnoho dalsich..
@zuzana76 no je to jasnee..romale...co ine sa dalo cakat???
@zuzana1710 a vsetko chcu posielat na dobierku 😀 😀 par dni do zadu ma otravovali,vzdy z ineho mailu,ja jednoznacne mazem
a na tych fotkach na azete sa mi nezda,ze by boli vo financnej tiesni 😀 😀 😀 😀 😀
@tunylyk no dobre si urobila..aj ja som tam darovala par veci a trojkolku a na vsetko sa mi ozvali,ze to by potrebovali..aj veci pre novorodenca aj pre 2 rocne dievcatko aj tu trojkolku..proste vsetko rabuju..musi mat doma uz pekny sklad z tych veci co im ludia poposielali 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte, chcem sa opytat, co robit..... vcera rano sa mi na inzerat ozvala jedna zaujemkyna o zavinovacku, je registrovana na ceskom MK, ale ucet tam ma neaktivny ..... chcela kupit zavinku, poslala mi mail, kde jej mam napisat udaje k platbe ... obratom som jej napisala, zaroven aj cez bazar som poslala spravu, ale uz nezareagovala. Ani na mail, ani na spravu.... Ake mate skusenosti s takym niecim? Mam este cakat? Mam totiz aj inych zaujemcov ...... hmmmm? Diky.
@medyna toto sa mi stáva často, ak do 24 hod nereaguje, odstránim záujemcu a hodím to za hlavu🙂
@martinka17 diky, skusim este pockat do vecera a mazem ...... 😒
@martinka17 aj mne sa to stava casto. nechapem takych ludi. preco to robia?
@katarinasifrova to neviem, ale ináč mne sa to občas stane, aj keď niečo kupujem...ja napíšem a nedočkám sa odpovede...tak to mi príde ešte čudnejšie 😝 😀
taktiez slusnost kaze,ked uz s niekym komunikujem,vymenime aj tri spravy,premeriam to i to a nakoniec ticho... aspon to dakujem,neprosim,nie je to dobre,mne je to uplne prirodzene ak sa na nieco pytam,odpovedat,ked nesedi,nevyhovuje,ale asi nie kazdy to ma vzite,tak sa aspon postazujeme 😀 ale ti,ktori to robia asi tuto diskusiu nesleduju 😉
@martinka17 mne sa stalo nedavno, ze som sa ozvala na topanky,predavajuca sa niekolko dni neozvala a zrazu inzerat zmazala....tak na co to dava do bazaru?
@martinka17 no mna islo uplne urvat, lebo tam bolo ze zatial nikto neodpovedal.mozno si to s predajom rozmyslela, ale mohla aspon nieco povedat
@aduskatt ináč povedané, zvykneš si, nie celkom, ale akosi sa na to zvyknúť dá 😅 Len ja nikdy nedávam negatká pre toto...lebo aj to som si tu už všimla ☹
@martinka17 ahaaa, no ja s bazarikom este len zacinam, tak ma obcas nieco prekvapka🙂
@aduskatt každý sme začínali, len pred 2 rokmi to bolo fakt iné ako teraz, akosi kultúúúrnejšie 😀
@martinka17 no, je to mozne🙂) aj ked.toto bol "este len" moj druhy zly zazitok z bazaru za dva mesiace.len neviem posudit, ci je to vela alebo malo
@martinka17 suhlasim, pisala som ohladom mikin a na odpoved cakam do dnes 🙂 A inzeraty su stale aktivne
Baby, ja už som tu na bazári tiež zažila kadečo.... 😀 😀 😀 😀 😀
za jednu mamičku písal manžel, ona nevedela o tom, jedna predávajúca mi poslala tovar v špinavom, mastnom omrvinkovom sáčiku, asi od desiatej 😀 😀 ale to boli maličkosti, s jednou pani som tu rozsiahlejší konflikt riešila, ale k tomu sa nejdem vracať 😀 len viem, že ju blokli 🙂
@aduskatt tak veľa zdaru s bazárikom 😉
@katarinasifrova asi sa ich nechce vzdať 😀
@aduskatt ešte toho zažiješ, aj peknééé, neboj 😅
Baby, ja som až dnes prišla na to, že ak sa niekomu ozvem na inzerát, že mám záujem a on mi odpíše, tak mi nepríde žiadne upozornenie (ako keď dostanem novú IP alebo niekto reaguje na moj fotoblog).
Až náhodou som klikla na "můj bazar" a našla tam správu od pani, od ktorej som chcela kúpiť knihu pred troma mesiacmi. A ja som si myslela, že ona "kašle" na mňa.
Ani by ma nenapadlo, že to može byť takto "schované" - prečo sa tam nemože tiež červenou farbou zobrazovať, že mám novú správu od predajcu?
Myslím, že i táto neznalosť (hlavne u nových uživateliek ako ja) može zbytočne sposobovať komplikácie v komunikácii ...
@martinka17 vdaka🙂) no zatial je vacsina pozitivnych🙂)
@mili01 mne sa to ukáže ako červená jednotka pri bazariku...skús napísať IP adminkám, že máš takýto problém 😉
@martinka17 no počkám si ešte pre istotu - dnes som sa ozvala na jeden inzerát - či sa fakt nemýlim, a keď nie, tak sa ozvem adminkám. Ale fakt osm na to dnes prišla náhodou, tá mamina mi napísala dokonca 3 správy, či ešte mám záujem a ja nič.. tak si tiež o mne musí myslieť ☹

@zuzana1710 a preto je jasné, že to je naschvál napísane gramaticky nesprávne 😅