icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katarinasifrova
12. apr 2011

@mili01 aj ja ked sa niekomu ozvem, tak ma neupozorni na to, ze mi odpisal. ja to riesim tak, ze kazdy inzerat na ktory reagujem pridam k mojim oblubenym a potom stale kontrolujem.

kalifa28
12. apr 2011

@mili01 presne tento problem mam aj ja, ale všimla som si to už davno, tak teraz vždy pre istotu preklikam aj moj bazar, ked niečo kupujem 🙂

beruska.zuzanka
12. apr 2011

@mili01
@katarinasifrova baby, to je technická chyba, napíšte adminkám určite, poriešia 😉 a Ty @mili01 napíš tej mamičke, čo sa stalo 😉 všetko je o komunikácii 😉

katarinasifrova
12. apr 2011

@beruska.zuzanka cize kde mi to ma ukazovat, ze mi dotycna odpisala? a ako sa pise adminkam?

beruska.zuzanka
12. apr 2011

@katarinasifrova pri sekcii Môj bazár hore v lište ti má svietiť čísielko, rozklikneš a podľa toho, či niekto reaguje na Tvoj inzerát, alebo si ty prejavila záujem a inzerent Ti odpovedá, v tej podsekcii Ti bude svietiť jednotka, rozklikneš a nájdeš daný inzerát 😉

adminkám napíš buď IP, alebo do témy otázky pre adminov, nájdeš v sekcii modrykonik.sk 😉

zuzana1710
12. apr 2011

@aduskatt toto iste sa stalo mne predvcerom..pytala som sa jednej co predavala klobucik hello kitty,ze ci mi ho vie premerat..velmi som ho chcela..tak som kontrolovala kazdu chvilu ci odpise a neodpisala..isla som si ho pozriet a klobucik nikde..tak som jej napisala,ze velmi pekne dakujem za info,ktore mi nepodala..a ani na toto neodpisala..no co si mam o tom mysliet???

zuzana1710
12. apr 2011

@katarinasifrova aj tu uplne naspodku tejto stranky mas napisane nahlas chybu,alebo napis adminom..je to takym bledsim pismom pisane

martinka17
13. apr 2011

@mili01 aspoň si zistila, kde je chyba 😉

julianka777
13. apr 2011

dievcence,inak ja mam to iste ako dievcata vyssie...tiez ked reagujem na nejaky inzerat,tak mi nikde nesvieti ze mi odpisala,musim sa k tomu preklikat cez moj bazar

katarinasifrova
13. apr 2011

@beruska.zuzanka
@zuzana1710 dakujem za odpoved baby 🙂
idem napisat adminkam, lebo hore mi svieti jednotka len ked niekto reaguje na moj inzerat

sebsam
13. apr 2011

😒 😒 ..to iste robi aj u mna baby, ze ked na moj inzerat reaguju tak mi svieti a ked ja mam záujem o nieco tak nic nikde nesvieti len ked pojdem do sekcie o co som prejavila záujem odpoved tam uz je........asi to bude celoplosny problemik 😕

beruska.zuzanka
13. apr 2011
zuzana1710
13. apr 2011

noooo idem sa aj ja vyzalovat...v sobotu som poslala 2 mamickam peniazky na ucty za vecicky..podla mna najneskor v utorok to museli mat na ucte..a ja som nedostala ani vyjadrenie ci peniaze prisli a ani balicky neprisli..podla mojej skusenosti s predajom,ked poslali cez ib peniaze v sobotu,tak v pondelok som mala peniaze na ucte a hned v ten den som poslala balik a bud v utorok a pri najhorsom v stredu mali balik doma...nemchapem..2 rozne predavajuce a ten isty pristup ☹ ☹ ☹ ☹ a obom som pisala nech mi daju apson vediet ci maju peniaze na ucte...a NIC. 😠 😠 😠 ja akonahle dostanem peniaze,alebo ked poslem balik,tak informujem dotycnu,ze balik je uz na ceste... 🙄 🙄 este cakam do zajtra a ak nic..tak davam negativne hodnotenie..uz aj ja to budem takto riesit..a hotovo!!!!!!!!!!!!

icokoo
13. apr 2011

poradite mi baby??? kupila som tu na MK od jednej predavajucej konkretne od-sandrikg- detsky horsky bicykel pre mojho syna za sumu 30,00euro uz aj s vyplatenym kuriera ktory mi ho mal do 2-3 dni dorucit ale nestalo sa tak . predavajuca so mnou komunikovala iba dovtedy kym jej prisli peniaze na ucet a teraz som jej pisala uz 3 spravy a vobec nereaguje na moje vyzvy. proste sa mi uz neozyva myslim ze som takto ostala "lahsia" o dobrych 30,00euro. prosila som aj admina o pomoc pri zisteni jej totoznosti a nic. neviete mi niektora poradit ako mam teraz postupovat???? mate s nou uz niektora skusenost???? ja musim doma ratat totizto kazdy jeden cent a nemozem si dovolit iba tak niekomu dat 30,00euro. ☹ ☹

beruska.zuzanka
13. apr 2011

@zuzana1710 mne chodia peniaze posielané cez víkend až v utorok... záleží od banky 😉

sebsam
14. apr 2011

ahojte baby potrebujem radu, pani s nickom evulkara mi reagovala na inzerat tricko Puma ze ma záujem cca pred 3 dnami, ma len kladne hodnotenia, tak neviem ako postupovat, kontaktovala som ju aj s ip, nech mi da vediet, ci mozem posunut tricko dalej alebo ho chce a odpoved ziadna, neviem teda ci tu nebola alebo sa nieco stalo, no nerada by som jej pokazila hodnotenia - predsalen stat sa moze hocico , dakujem za kazdu radu 🙂

martinka17
14. apr 2011

@sebsam ak si to závezne neojednala a nepýtala si číslo účtu, tak jednoducho posuň ďalej, to podľa mňa nie je dôvod na negatívne hodnotenie, to by tu polovica mamičiek mala koooopec negatívnych hodnotení 😉

sebsam
14. apr 2011

@martinka17 no dobre no, len mne veta : kopirujem : Dobrý večer, mala by som záujem o toto tričko. Evka.
....znie tak ze ma záujem 🙂..nevadi.....posuniem dalej len ci to dalsia pani este bude chciet to uz neviem 😒

martinka17
14. apr 2011

@sebsam no tak ja som také vetičky už čítala 😖 😀 😀 😀 , niektoré maminky to proste takto robia... dokonca si vyžiada premerať a potom áno, chcem ho , ak je voľné....a skončila komunikácia, viacej sa neozve. Pár krát už aj poslali adresu, vypýtali si číslo účto apadla, viacej sa neozvala a ani neodpovedala. Zle sa na to zvyká, ale aj preto má mnoho predávajúcich v podmienkach, že po 24 hodinách bez komunikácie posúva ďalej 😉

sebsam
14. apr 2011

@martinka17 ..no dam si do podmienok diky za rady

martinka17
14. apr 2011

@sebsam 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
sendynka01
15. apr 2011

@stvura Nic si z toho nerob. Pochybujem, ze ked bude mat zaujem o dalsiu tak bude predavajuca hned letiet na postu. Keby nakupovala v normalnom e-shope ani tam by sa netrhali hned posielat. Tak neviem o co jej ide. Ja som predavala kocik, stolicku a kopec velkych veci a nikdy ma nikto nehnal hned posielat. Ved to treba aj zabalit, pripadne do krabice dat. Ani sa nad tym nezamyslaj. Niektory ludia sa proste nedaju pochopit. Uvidis, ze ju predas dalsej a aj za vacsie peniazky B-)

zuzana1710
15. apr 2011

@stvura veru..pohoda klidek a tabacek..to si netreba vsimat..aj ja som predavala kocik..mala som napisane osobny odber,ale panulka trvala na tom aby som jej ho predala a aby som isla z cenou dolu..chcela ho kurierom poslat...pytala som sa,ze kolko je ochotna zaplatit a napisala mi,ze vsetko okrem kuriera..akoze to som hned odmietla a napisala,ze tak teda nie..ja si pockam na niekoho kto pride osobne a nebudem mat ostaru s balenim a podobne.ale ona ho velmi chcela a tak pristala na plnu sumu aj s kurierom 😀 😀 😀 netreba hned polavovat..ked nechce,tak dovidenia..pride iny kupca..tak nech si milost pani ide kupit postielku inde ak to tak suri.. 😉 😉
all-mimochodom..baby sa mi ozvali,ze peniaze im prisli,ale nemali cas,choroba a podobne..to chapem,takze vsetko ok..a dnes mi prisiel jeden balik..a na druhy este len cakam..sice to trosku trva,ale apson sa ozvali.. 😀 😀 😀

katarinasifrova
15. apr 2011

@sebsam
@zuzana1710
@beruska.zuzanka napisala som adminkam a uz sa mi tam zobrazuje ta jednotka, ked mi niekto odpoveda. 🙂

sebsam
15. apr 2011

@katarinasifrova jeeeej to je potom super 🙂

katarinasifrova
15. apr 2011

@sebsam aj ty si pisala?

sebsam
15. apr 2011

@katarinasifrova xi nepisala, ale momentalne nemam nic kde by som to zistila - o nic som neprejavila záujem 😉

katarinasifrova
15. apr 2011

@sebsam 🙂

beruska.zuzanka
15. apr 2011

@katarinasifrova 😉 tak super