icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
13. okt 2011

@sticker NAJSKOR BOLA NEREGISTROVANA dominika.olejcikova@zoznam.sk

pajinka23
13. okt 2011

@sticker TERAS domka31

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
sticker
13. okt 2011

@pajinka23 Tak nie, moja má iný nick 🙂

adka7755
13. okt 2011

@pajinka23 ďakujem 😉 😉 to ma nenapadlo... navrhnem jej to...poviem úprimne...potom čo všade čítam, sa dobierkam chcem vyhnúť oblúkom...Nerada by som potom niekde napísala - mala som zlú skúsenosť...Klop klop...zatiaľ sa mi to vyhlo 😅 😅 😅

haslerka31
13. okt 2011

@macamac nie, nemala som.Nedala som jej ani negativne hodko,co som asi urobit aj mala.Najprv chcela menit🙂co ja nerobim,potom zjednavala cenu,potom rezervacka na 6 dni a na deviaty napise,ze si nevsimla cislo?Smiesne,no svet sa nezrutil,len som bola poriadne nastvana 😀

macamac
13. okt 2011

@haslerka31 aha...no očividne naťahovala, neseriózne,no, čo ti poviem, nasr.la by aj mňa 😒

macamac
13. okt 2011

@pajinka23 😕 zas ďalšia "výhra" ohľadne kupujúcej...ach jaj, čo to tu?? v poslednej dobe....

mamkakatka
13. okt 2011

maminy, mate nejake skusenosti, co sa tyka vymeny tovaru??

zuzana1710
13. okt 2011

s jednou panulkou uz tyzden komunikujeme..neozve sa aj 3 dni...ale pytala cislo uctu a to dokonca 2x a ja som od nej pytala adresu uz 3x aby som mala kde poslat balik a panulka ani obraz ani zvuk..tak som overal aktivovala a prdim sa na to..co som pandrlak na gumicke??? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

akika722
13. okt 2011

@luciferova ved v podstate aj v našom,nooo v našom celom meste skapal 😅 tam kde zvyknu mať papučky,ponožky,..

pajinka23
13. okt 2011

@michelleuk ty kokso si predstav ze mi dala dve negatka☹a admin mi napisal ze je to v poriadku????toto uz co je??

pajinka23
13. okt 2011

baby hodtte mi nic na ciernu listinu dakujem

michelleuk
13. okt 2011

@pajinka23 co ja odpadnem 😕 a komu si pisala napis emeje ci ako sa vola...kukala som je inac tobre trafena 😝

garonka
13. okt 2011

@pajinka23 ak už dala nepravom to negativne hodnotko tak sa môže len raz napisať nech admini ti to negatko zmažu

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
13. okt 2011

KONVERZACIA KED JE REGISTROVANA POKRACOVANIE
domka31 - 4 hodnotenia - 10. októbra o 11:21
este ho mate?lebo mam vypisany sek tak neviem ci poslat

Ja - 10. októbra o 11:35
ano este ho mam

domka31 - 10. októbra o 11:48
tak platim sek prepacte ze tak neskoro ale sme stale chory a ja musim ist tiez k doktorke tak ho vyplatim

Ja - 10. októbra o 11:55
dobre🙂ked mi pride tak to poslem🙂napiste mi prosim vasu adresu🙂pekny den

domka31 - 10. októbra o 11:59
Dominika Šúchalová, Senčianska 57/69, Podhájska 941 48

domka31 - Dnes o 18:37
prepacte s peniazkami mi to nevychadza je mi luto ale nmozem to vziat

Ja - Dnes o 18:38
ja som tusila ze ma tahate za nos☹

domka31 - Dnes o 18:40
kebyze vas taham za nos tak vam nic nenapisem

Ja - Dnes o 19:27
nehnevajte sa ale ak niekto natahuje od 21.septembra as do dnes tak to ma byt akoze co??

domka31 - Dnes o 19:55
dakujem za hodnotenie aspon vidim co ste za charakter a pritom ste ten inzerat ani nedali rezervovat tak neviem co vam vadi ked ste takato aj k ostatnym tak dakujem pekne co ste to za zensku ze robite druhym napriek bodaj by sa vam to vratilo

Ja - Dnes o 19:59
Ja neklesnem na vasu uroven a precitajte si podmienky bazaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!davat hodnotenie len ako odplatu je tu zakazane!!!!!!!!!!!!natahovali ste ma od 21,9 as do dnesneho dna,o inzerat malo zaujem viac maminiek aj v ramci nakupu u mna ale ja som im povedala ze je rezervovany☹tak nevem co riesite,mohli ste hnet napisat ze ho neberiete ale vy ste ma klamali,raz ze ste peniaze poslali potom ze neposielate a este tu riesite moje spravanie??sa zamyslite nad sebou a ak mi nevymazete tie hodnotenia ktore ste mi pisali na odplatu napisem adminom!!!!!!!!!!!

domka31 - Dnes o 20:01
ja ju chcem ale peniazky vam neviem skor poslat ako v pondelok lebo mieste nenabehli a tiez pocuvat ze som nic neposlala to neni ziadna slava

domka31 - Dnes o 20:01
neviem co zle je na tom ze som si ju nevzala

Ja - Dnes o 20:18
tu vobec nejde o to ze ste tu ciapocku nevzala a nekupila,ale o to,ze ste ma natahovala taky dlhy cas☹ja som ju uz mohla dvakrat predat☹mohli ste hnet napisat NEMAM ZAUJEM..a nie klamat ze posielate peniaze,potom ze ste neposlala,lebo mate chore dieta,potom zase posielate peniaze,potom date adresu a zase pisete☹dobre ze som to neposlala na dobierku ako ste chcela,lebo by som este aj postu platila 2x tu ide o vas pristup nehnevajte sa ale od 21,9ste mala dost casu povedat ze ju nechcete...mne nejde o tie try eura co by som mala s predaja ale o vas pristup ak mi nezmazete hodnotenia co ste mi dala,zmazu mi ho admini,ktorym som uz pisala,ked bude treba tak predlozim aj celu konverzaciu a cas vasho hodnotenia,co dokaze,ze ste mi ho dali na oplatu za moje hodnotenie....lenze bohuzial tu sa to na bazare tak nenosi

pajinka23
13. okt 2011

@garonka PISALA SOM TAK UVID CO S TYM UROBIA☹NAHODILA SOM SEM KONVERZACIU NECH VSETCI VIDIA!!!

pajinka23
13. okt 2011

@michelleuk No vidis za dobrotu zase som dopadlaaaaa 😝 😝 precitaj si konverzaciu🙂

vejinka
13. okt 2011

@pajinka23 heh sila

pajinka23
13. okt 2011

@vejinka vsak aj ja vravim☹

vejinka
13. okt 2011

@zuzana1710 je to des s nespolahlivymi kupujucimi 🙄

beruska.zuzanka
13. okt 2011

@pajinka23 tie adresy a čísla účtov si mohla pomazať 😉 😅 ale keď už vypisuješ, ta daj aj rodné číslo, nech máme komplet 😎

garonka
13. okt 2011

@pajinka23 riadne ta tahala za nos a ja jej neverim ze nemala 4,20 € 🙄

vejinka
13. okt 2011

@pajinka23 to hodnotenie je teda smiesne..nechapem preco ti ho nechu admini zmazat

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
13. okt 2011

@garonka URCITE MALA,KED MA ROZBEHNUTY KSEFT🙂

pajinka23
13. okt 2011

@vejinka ved ale ja som vobec nijako nepochybila☹tu uz naozaj nieje spravodlivost??uz je aj na ciernej listine

danielaj
13. okt 2011

@pajinka23 to čo má byť 😕 sila naozaj, evidentne zavádzala, 😠 dúfam, že admini poriešia

michelleuk
13. okt 2011

@pajinka23 ved som do teraz citala.silna kava niektore a este ako skakala 😒