icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luba142
13. okt 2011

@gajdosovam no ak nepridu tak by som jej neposielala nic, aj mne sa to zda z tvojho popisu nejaka cudna osoba 😉

anetaadam
13. okt 2011

@gajdosovam čakaj na peniažky,lebo mna dneska tiež skoro dostala jedna pani 😉

anetaadam
13. okt 2011

@luba142 dakujem,ale zhaname len s kvetmi fusak,to chce kamoška

gajdosovam
13. okt 2011

ved jasne ani nahodou jej neposlem cely rozhovor s nou je nejaky divny ...ale nikde na nete som ju nenasla 😒 ani pozitiv a ani negativ hodnotko...nic ... vzdy cakam na to ked mi pipne sms, nepipne ani pondelok kabat posuvam dalej.

luba142
13. okt 2011

@anetaadam aha 🙂

vivianna
13. okt 2011

@henulienka a ešte mi povedz, že tá cena bola aj bez nánožníka...

stanislavao
13. okt 2011

@anetaadam
tak ten, co som predavala, som vlani kupila asi za 22 eur a tento rok je uz vyse 30 eur v tom istom obchode, co som ho kupila vlani. cize 35 eur asi nebolo moc.

henulienka
13. okt 2011

@vivianna tak to už neviem, klamať nechcem...

huxy
13. okt 2011

@nikuska27bb no super ze jej dva nicky vymazali,no skoda,ze ten treti jej funguje ☹ a zacina "podnikat" tam.no dufam,ze neoklame vela mamiciek a odradi ich jej hodnotko.

klody1010
13. okt 2011

mamicky,mam otazocku,kolko trva cca prevod penazi z TB do Mbank? dakujem

granado
13. okt 2011

@klody1010 u tejto banky uplne presne neviem ale jedna pani ma raz informovala že bežne je 3 dni

anetaadam
13. okt 2011

@klody1010 maximalne do 48 hodín by mali byť všetky prevody,ale niekedy aj dlhšie inikedy kratšie

beruska1989
13. okt 2011

ahojky. máte někdo zkušenost s uživatelkou eximka?
objednávala jsem si u ní o prázdninách 2 boty,samá pozitivní hodnocení... po týdnu když mi nic nepřišlo se ozvala že byla v nemocnici pak jedny zaslala, od těch druhých nemohla najít druhou botičku, že mi je zašle později... (že mají štěně, a že všechno roztaha, ale že někde doma jsou), pak když se 14dní nic nedělo jsem jí psala jak to vypadá s botkama a ona že špatně že mi vrátí peníze, že jí mám zaslat číslo účtu... tím veškerá konverzace skončila, to bylo 22.8, pak jsem jí psala ještě 13. a 25. září ale už se neozvala. boty taky nikde, a peníze taky ne. inzeráty má naposled aktivovaný před měsícem, a na profilu má neaktivní... ale když ví že mi má vrátit peníze tak by se snad přihlásila ne???
dnes jsem ji napsala negativní hodnocení.

pajinka23
13. okt 2011

@klody1010 maximalne do 48hodin🙂

li_la
13. okt 2011

bibad81
Pani sa podarilo zjednať cenu 1,50, na 1,50 aj s poštovným, ochotne mi dala adresu, vypýtala si číslo účtu, vec som jej zarezervovala, nakoľko mi peniaze nechodili a prešlo už 6 dní, kontaktovala som ju a až po mojich otázkach mi napísala: rozmyslela som si to.
Aj napriek jej 34 pozitívnym hodnoteniam si myslím, že je nespoľahlivá.

nikuska27bb
13. okt 2011

@michelleuk Svatá prevda... 🙂

nikuska27bb
13. okt 2011

@huxy Aj ja dufam.

haslerka31
13. okt 2011

@li_la...na margo tych hodnoteni...ja som rezervovala jednej pani s 81 hodnoteniami(necitala som vsetky,ale posledne 3 strany same chvaly🙂) supravu -chcela asi 6 dni pockat a ze ked jej pride materska,tak zaplati,pamatam sa ,ze to malo byt v pondelok.A v stredu mi napisala,ze nech sa nehnevam,ale nevsimla si,ze je to nespravne cislo a suprava by bola ej synovi uz mala. 🙄

piacere
13. okt 2011

@haslerka31 juj, ale myslím, že toto je normálne a že sa to fakt môže stať, že si človek nevšimne... prišla na to možno až vtedy, keď už chcela zaplatiť a pozrela si vašu komunikáciu kvôli číslu účtu... 🙂

haslerka31
13. okt 2011

@piacere.....az na to,ze zaplatit mala v pondelok a nie stredu.....mne sa to zda ako chaba vyhovorka,ak nieco kupujem,tak si v prvom rade pozriem velkost🙂

adka7755
13. okt 2011

@klody1010 nakoľko mám TB a prevod do iných bánk robím dosť často ( aj do Mbank), môžem povedať že v priebehu 24 hodín od prevodu majú dotyčné osoby peniažky na účte..jedine že by to vyšlo na víkend (sobota al. nedeľa), vtedy banka čaká do pondelka..

pajinka23
13. okt 2011

ty kokso takze dalsia super nakupujuca chela klobucik pisala mi 21.9 ze ma zaujem,poslala som podklady k platbe,potom napise ze dobierkou,napisala som jej ze dobierku nie...napisala ze posle sekom,potom ze posiela peniaze,potom zase ze neposlala,lebo ma chore dieta,potom mi zase pisala ze posiela a zase neposlala,a nakoniec mi pise ze jej to financne nevide ze ho neberie☹toto uz co je??od 21,9 do teras 13,10 😠 😠 😠 😠 moje nervy☹a ked jej napisem,ze ma tahala za nos,tak este drzo odpise,ze keby ma tahala za nos nenapise mi nic???ty kokos 😠 😠 😠

pajinka23
13. okt 2011

a to je nic ale este ma tu drzost najprv mi pisala ako neregistrovana,teras uz je aj registrovana od septembra a este ma aj kopec inzeratou....nechapem ☹ ☹ ☹

adka7755
13. okt 2011

mám otázku...nemáte niekto skúsenosť s pani menom Andrea Hodošková , nie je registrovaná, a chcela by odo mňa fusak na DOBIERKU..dôvod dobierky neuviedla,..ale tým že býva na dedine a nemá poštu v blízkosti to nieje,lebo býva v nejakom mestečku na východe.

vejinka
13. okt 2011

@pajinka23 fakt sila. Mne zatial stale nedoslo nic na ucet a na ip neodpoveda. Rozhodla som sa este pockat.

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
sticker
13. okt 2011

@pajinka23 A nedáš nick dotyčnej? Ja tiež čakám na peniaze za klobúčik od 7.októbra... či to nie je tá istá 🙂

macamac
13. okt 2011

@haslerka31 a nemala si rozmery v inzeráte? vtedy by sa už ťažko mohla vyhovoriť,že si neskoro všimla číslo 😒 ak máš rozmery- na čísle až tak nezáleží,lebo číslovanie niekedy nesedí k veľkosti-preto ja mám všetko radšej pomerané

michelleuk
13. okt 2011

@pajinka23 a nema aj zlomenu nohu?aj mne jedna takato neregistrovana posielala sekom nic neprislo,najskor dobierka potom zlomena noha chore dieta a potom ze v pondelok posiela sekom a prd 🙄