Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@macamac nie, nemala som.Nedala som jej ani negativne hodko,co som asi urobit aj mala.Najprv chcela menit🙂co ja nerobim,potom zjednavala cenu,potom rezervacka na 6 dni a na deviaty napise,ze si nevsimla cislo?Smiesne,no svet sa nezrutil,len som bola poriadne nastvana 😀
@haslerka31 aha...no očividne naťahovala, neseriózne,no, čo ti poviem, nasr.la by aj mňa 😒
s jednou panulkou uz tyzden komunikujeme..neozve sa aj 3 dni...ale pytala cislo uctu a to dokonca 2x a ja som od nej pytala adresu uz 3x aby som mala kde poslat balik a panulka ani obraz ani zvuk..tak som overal aktivovala a prdim sa na to..co som pandrlak na gumicke??? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@luciferova ved v podstate aj v našom,nooo v našom celom meste skapal 😅 tam kde zvyknu mať papučky,ponožky,..
@michelleuk ty kokso si predstav ze mi dala dve negatka☹a admin mi napisal ze je to v poriadku????toto uz co je??
@pajinka23 co ja odpadnem 😕 a komu si pisala napis emeje ci ako sa vola...kukala som je inac tobre trafena 😝
KONVERZACIA KED JE REGISTROVANA POKRACOVANIE
domka31 - 4 hodnotenia - 10. októbra o 11:21
este ho mate?lebo mam vypisany sek tak neviem ci poslat
Ja - 10. októbra o 11:35
ano este ho mam
domka31 - 10. októbra o 11:48
tak platim sek prepacte ze tak neskoro ale sme stale chory a ja musim ist tiez k doktorke tak ho vyplatim
Ja - 10. októbra o 11:55
dobre🙂ked mi pride tak to poslem🙂napiste mi prosim vasu adresu🙂pekny den
domka31 - 10. októbra o 11:59
Dominika Šúchalová, Senčianska 57/69, Podhájska 941 48
domka31 - Dnes o 18:37
prepacte s peniazkami mi to nevychadza je mi luto ale nmozem to vziat
Ja - Dnes o 18:38
ja som tusila ze ma tahate za nos☹
domka31 - Dnes o 18:40
kebyze vas taham za nos tak vam nic nenapisem
Ja - Dnes o 19:27
nehnevajte sa ale ak niekto natahuje od 21.septembra as do dnes tak to ma byt akoze co??
domka31 - Dnes o 19:55
dakujem za hodnotenie aspon vidim co ste za charakter a pritom ste ten inzerat ani nedali rezervovat tak neviem co vam vadi ked ste takato aj k ostatnym tak dakujem pekne co ste to za zensku ze robite druhym napriek bodaj by sa vam to vratilo
Ja - Dnes o 19:59
Ja neklesnem na vasu uroven a precitajte si podmienky bazaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!davat hodnotenie len ako odplatu je tu zakazane!!!!!!!!!!!!natahovali ste ma od 21,9 as do dnesneho dna,o inzerat malo zaujem viac maminiek aj v ramci nakupu u mna ale ja som im povedala ze je rezervovany☹tak nevem co riesite,mohli ste hnet napisat ze ho neberiete ale vy ste ma klamali,raz ze ste peniaze poslali potom ze neposielate a este tu riesite moje spravanie??sa zamyslite nad sebou a ak mi nevymazete tie hodnotenia ktore ste mi pisali na odplatu napisem adminom!!!!!!!!!!!
domka31 - Dnes o 20:01
ja ju chcem ale peniazky vam neviem skor poslat ako v pondelok lebo mieste nenabehli a tiez pocuvat ze som nic neposlala to neni ziadna slava
domka31 - Dnes o 20:01
neviem co zle je na tom ze som si ju nevzala
Ja - Dnes o 20:18
tu vobec nejde o to ze ste tu ciapocku nevzala a nekupila,ale o to,ze ste ma natahovala taky dlhy cas☹ja som ju uz mohla dvakrat predat☹mohli ste hnet napisat NEMAM ZAUJEM..a nie klamat ze posielate peniaze,potom ze ste neposlala,lebo mate chore dieta,potom zase posielate peniaze,potom date adresu a zase pisete☹dobre ze som to neposlala na dobierku ako ste chcela,lebo by som este aj postu platila 2x tu ide o vas pristup nehnevajte sa ale od 21,9ste mala dost casu povedat ze ju nechcete...mne nejde o tie try eura co by som mala s predaja ale o vas pristup ak mi nezmazete hodnotenia co ste mi dala,zmazu mi ho admini,ktorym som uz pisala,ked bude treba tak predlozim aj celu konverzaciu a cas vasho hodnotenia,co dokaze,ze ste mi ho dali na oplatu za moje hodnotenie....lenze bohuzial tu sa to na bazare tak nenosi
@michelleuk No vidis za dobrotu zase som dopadlaaaaa 😝 😝 precitaj si konverzaciu🙂
@pajinka23 tie adresy a čísla účtov si mohla pomazať 😉 😅 ale keď už vypisuješ, ta daj aj rodné číslo, nech máme komplet 😎

@sticker NAJSKOR BOLA NEREGISTROVANA dominika.olejcikova@zoznam.sk