Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@michelleuk noooo 😀 😀 😀 ze bodaj by sa vam to vratilo 😠 😠 😠 😠 som sa aj zasmiala 😀 😀
caute maminky, tak ja tiez pridavam jednu skusenost, maminka si u mna 2x rezervovala 2 veci, pytala si cislo uctu, najvpr ze vezme obe, potom len jednu a potom sa ozvala az o 2 tyzdne ze teda len naozaj tu jednu a potom sa uz neozvala vobec, a to sa mi na tie veci pytali uz aj ine maminky, a ja som suknicku drzala pre nu. Jej Nick je:
viktoriaella 😠
@michelleuk ja si tiez davam niekedy odlozit napr hracky pre deti,ked mam pred RP ale vzdy ich potom kupim ako sa dohodnem s predavajucou🙂
@pajinka23 no tak aspon ze ti tie hodnotenia zmazali 😉 a jej zostalo to co si jej ty dala?
@pajinka23 no ved som kukala inac aj na stenu (fotoblog )pisala ze nechape za co ma hodnotenie 😕
@michelleuk uz som jej tam nato reagovala 😀 😀 ved ja jej to viem aj dokazat tak o com furt toci?
@michelleuk asi nie náhoda, totiž domka dala tej janine hodnotko po 13h dnes-a to nevedela ešte,že dostane negatko-dostala po 19h...tak obchodík asi prebehol-no a jej mamina odpísala na hodnotko až teraz 😉 tak nebuďme paranoidní, i keď to celej situácii nahráva 😉
hlavne,že to poriešili s pajinkou a myslím, že je to ok 😉
@pajinka23
@michelleuk 😉 veď ja len tak- môže aj nemusí to byť náhoda 😉 ale jasné, že by to mnohých napadlo 😉 🙂
Dobry vecer baby... davajte si pozor na predavajucu sweetheart !! pred par dnami tu mala 2 inzeraty na buzz a speedy za vyhodnu cenu... mala som od nej kupit buzza, vraj v super stave, este mi aj chcela pribalit koleso gratis a nakoniec prestala reagovat, doteraz sa neozvala, inzeraty uz zmazala.... neobislo ju odomna negativne hodnotenie... a dnes mi pisala jedna mamina, ktora to hodnotko citala... ona od nej ten kocik kupila a vraj je zlom stave, cely rozhegany a ani nepribalila fusak ako slubila ze vraj to bol omyl ale moze si ho kupit od jej kamosky za 40e 😠 no a dnes sa registrovala uzivatelka s nickom "turban...." a predava identicky fusak ... https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/6gt1/zim... ... zeby nahoda ?? niektori ludia nemaju sudnost, hanba 😔
@mam4 napíš adminom ak si mysliš že je to tá istá osoba,alebo ak je to z jedneho pc písane.Ja som tiež takto naletela,jednej podvodničke,zaplatila som za kočík a kočík nikde.No ale admini mi pomohli.Takže po dlhých naťahovačkach a vyhražkoch som po mesiaci peniažky dostala spať 😒
@anetaadam ano aj mna to hne dnapadlo ale dnes jej jeden nick zrusia a zajtra si spravi dalsi, tak to nema velky zmysel, odo mna ma negatko aj ked obchod ani neprebehol .... ale nastvalo ma to... keby mi aspon dala vediet ... ja som bola cela stastna ze spravim kupu storocia 😀 este aj dalsiu sedacku som chcela dokupit od inej maminy, ta mi ju drzala a musela som to potom zrusit a koli tej podvodnicke mam teraz negatko 😒
@mam4 to maš pravdu že sa prihlasi pod iným nickom,ale možno niekoho uchraniš pred podvodom 😒 .Lebo ta čo som od nej chcela kočik,tak predavala aj nejaku trojkolku a dostala za nu zaplatné dokonca3 krát..... 😠 ,čiže 3 mamičky obabrala.No,ale vážne som bola aj ja zufala....admini mi veľmi pomohli.Aj touto cestou im veľká vdaka 😎
no lenže v mojom pripade,som prišla o peniaze a kočík som nemala.Takže mi dali kontakt na maminky,ktoré zaplatili za trojkolku a cez nich aj tel ,čislo som dostala a adresu pani atd,bolo to dlhé ale uspešne.Lebo už bola pod inym nickom,ale admini povedali že je to tá istá osoba.....najskôr som nechcela veriť,ale opak bol skutočnosťou.Peniaze som dostala až po vyhražkach že dávame trestné ozn....

mne sa stalo ze som odmietla po premerani...ale podla mna to je normalne proste by mu to bolo male..ale pani sa nenahnevala ..a aj mne sa stalo ked som krvopotne merala popri detoch trhali mi meter skakali po veciach a vrestali ako paviani ze mi nakoniec povedala neberem...sak to je ok..ale ak niekto nebere ciapku pol mesiaca tak je to dost divne a inzerat ti stoji.nemam zaujem napisem ze nexcem ale nie pytat si cislo uctu dva krat no neviem..mne sa to nezda ako seriozna zena