icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mam4
13. okt 2011

@anetaadam aha, tak to neviem ci by sa ta maminka chcela tak natahovat, kedze je uz teraz z toho znechutena, plus rodina ju odhovarala od takejto kupy "macka vo vreci" ... ale vy ste dobra bojovnicka, trpezlivost sa vyplatila 😉

mam4
13. okt 2011

@anetaadam no ani som nehladala, mala len 2 inzeraty jeden buzz a druhy speedy a obe uz zmazala, mne bola trocha podozriva kedze sa prihlasial len nedavno , ziadny prispevok, ziadne hodnotko a 2 inzeraty za super cenu, ale pri predstave ze budem mat doma pekny kocik som privrela obe oci 😅 😀

anetaadam
13. okt 2011

@mam4 ako nechcela som prisť o 80eur,aj ked som sa pomaly s tým zmierovala 😠

anetaadam
13. okt 2011

@anetaadam najviac ma naštvalo,že mi stale klamala.Poslala aj čislo podacieho lístku,že posielane z Košic.Volam na poštu do Košic,že take a take čislo,či odišiel od nich taký baliček.....pani,že určite nie nakoľko Košice nemajú také podacie čislo....nakoniec to bola mlada sopľana,bezdetná....a pritom stale vravela že má deti atd.No,ale kde som jej povedala nech čaká policiu doma,tak sa poriadne zľakla 😀 a už mi aj sama volala

mam4
13. okt 2011

@anetaadam no mna ta kocikova tiez paradne vytocila, ved to nie su lacne veci, clovek si co-to nasetri z tej materskej a este aj o to pride koli nejakej .... 😠 radsej nemenujem ...
uz som pisala adminke, tak uvidime ci budu riesit... doteraz mi velmi nepomohli 😅

anetaadam
13. okt 2011

@mam4 snad pomožu,len pozrite či neponuka ten kočik dalej

jazmina83
13. okt 2011

Pekny vecer prajem, nechcela som sem pisat,normalne sa hanbim,ze som naletela na taky "uzasny obchod" ☹
@mam4 aj ja som privrela oci nad tym,ze uzivatelka nema nijake hodnotenie,ale mne sa ten kocik skutocne pacil a uz som asi mesiac presedela tu na koniku hladajuc ten spravny kocik do nasho minikufra,brala som to ako znamenie,ked bol quinny v tej super farbe,za taku super cenu, moj brat isiel do BA kvoli tomu osobne vyzdvihnut kocik pred nakupne stredisko ale tak co on mohol vediet co je ten kocik v poriadku alebo nie,jemu tvrdili,ze sa netreba bat,kocik je v poriadku, No lenze cela ta konstrukcia,kostra sa hybe,ked ho poskladam a chcem rozlozit,ziaden zazrak sa nekona,ziadna automatika,ten sportovy sedak ked nasadim,kolise sa,proste nestabilny. Ale najviac ma dozralo asi to,ze do inzeratu napise toto " Predám športový kočík značky Quinny buzz 3, krasnej tyrkysovej farby-capri, po jednom dietati. Pribalim "fusak identickej farby", plastenku, sietku proti hmyzu, nakupny kosik, buzz box. Ak mate zaujem, poslem foto....fusak samozrejme nepribalila a dnes ked som sa jej spytala ci neostal nahodou v aute jej manzela mi odpovedala,ze to bol omyl,ze ten fusak patril ku druhemu kociku...alee akoby zazrakom prave jej kamaratka predavala iba fusak a vetrolamy na quinny za cenu 40eur ale ona to zjednala na 30eur a ked som sa schvalne spytala na farbu fusaku,no hadajte akej farby bol..presne ako ten moj,tyrkysovy. No lenze uz mam peklo doma kvoli tomuto kociku,ja neviem o co tej babe islo,no nie som taka bohata ze si mozem dovolit vyhadzovat peniaze za kociky,do emailu mi napisala ze nema nijake technicke vady,a kocik je v poriadku,,troska opotrebovany,s tym opotrebovanim som ratala ale nie s takouto rozheganou sr***čkou 😠 😠 😠

jazmina83
13. okt 2011

@mam4 aj ja som uz pisala admin....uvidim

anetaadam
13. okt 2011

@jazmina83 ja by som si dala tu namahu vratila jej ho,ved predsa to snad neni ani možne čo sa tu deje v poslednej dobe 😨

mam4
13. okt 2011

@jazmina83 skoda ze ste ho tam nevyskusali ... no aj ked sa musim priznat ze moj muz tak raz niesol jednej mamine kocik, tiez pred nakupne stredisko a ked ho jej chcel predviest tak koleso odpadlo a brzda sa zablokovala 😀 cista hanba, len ja som predtym kocik vystriekala vap-kou a nenamzala 😝 no a koleso som asi zle nasadila ked som ho skladala takze v tu chvilu to muselo vyzerat ze tiez ideme predavat rozpadnuty kocik 😀 .... to len tak bokom na zdvihnutie nalady 😅

jazmina83
13. okt 2011

@anetaadam @mam4 kocky,poviem vam uprimne,velmi nerada jej ho vraciam,poviem vam preco...uz som si na inom portali objednala vacsi sedak k nemu a dala usit na zimu v tej farbe nanoznik a rukavnik tiez na zimu ☹ to este vtedy ked som sa zaslepene vytesovala ked prisiel,cize chapete co by to bol za trapas,pride mi prislusenstvo a ja nemam kocik 😅 a este som objednala aj nove napisy,lebo z kocika su osuchane 😖
no brat ho tam skusal,ja som tam zial nebola,a brata nevinim vobec,on sa do aut rozumie suprovo ale nie do detskych kocikov 😅 napisala som tej kocke email,ako som vravela moj muz chce aby som ho vratila,no nevie o tych doplnkoch 😀 cize riesenim by asi bolo kebyze vrati cast penazi,a nechala by si sumu hodnej tomu stavu kocika 🙄 a za ten zbytok pojdem opravit kocik 😖

anetaadam
13. okt 2011

@jazmina83 je to ťažké s tymi mužmi 😉 ,ten moj ani nevie o tom kočiku čo som zaplatila,bol akurat v zahraniči 😀 ,len som mu ukazala foto že taky kupim a že super,pekný pači sa mu 😀 ,no ale ked došiel domov mali sme uplne iný kočik 😀

mam4
13. okt 2011

@jazmina83 tak my sme na rovnakej vlne 😎 aj ja som uz mala rezervovany vacsi sedak 😀 len ja som este cakala kym dojde kocik a kym mi nabehnu peniazky z predaja ineho kocika, takze som obisla len s negativnym hodnotkom 😅 vase riesenie je super ak dotycna bude spolupracovat ... tazke dzrim palce nech z nej vytriekate aspon na tu opravu 😉 ... inak kupila som nakoniec iny buzz, tak aj vy drzte palce nech pride v pouzitelnom stave 😕 lebo mam teraz stiahnuty zaludok 😝

mam4
13. okt 2011

@anetaadam tak veru, moj vobec nema pochopenie a pomaly straca trpezlivost 😲 uz mame na ceste 6-ty kocik 😅

jazmina83
13. okt 2011

@mam4 viete mi ho poslat ten ktory ste si zakupili...nech nan kuknem svojim orlim zrakom 😀 😀 😀
inak prave mi pisal brat,ze ked mu chlapik daval kocik,tak povedal,ze je k tomu aj fusak a daval mu nejake veci..lenze tak co moj brat vie co je to fusak 😀 😀 😀

jazmina83
13. okt 2011

@mam4 veru ani moj nema pochopenie 😀 😀 😀 mala som rezervovany dalsi quinny freestyle na jogging po lese,dnes som si kupila aj tenisky na beh,no musela som napisat predavajucejze to zatial stopnem,lebo by ma vyrazili dalsim kocikom kym tento neni v poriadku,akoze nieze by som bola maniacka na kociky,ale tak najprv sme kupili 3kombinaciu klasicky,potom som kupila tohoto buzz aby sa vosiel do kufra a tento mal byt iba na behanie a vzdy som to vedela obhajit 😀
@anetaadam inak chlapi su vacsinou taki...ich nezaujima ako ten kocik vyzera,nech je hlavne lacny a nech sa on nepodkynaju v dome ci v byte 😀

vivianna
14. okt 2011

@stanislavao bohužiaľ ja neviem dokázať ona za koľko kúpila to dotyčné body, viem len to, že ja som ho kúpila za oveľa menej peniažkov. a bez dôkazu motať niekoho do problému nebudem ...

mam4
14. okt 2011

@jazmina83 uz ho predavajuca stopla takze vam ho neviem ukazat, dohadovali sme sa po telefone a tiez tvdi ze je po technickej stranke uplne v porioadku len ze je trocha vyblednuty a madlo dala presit lebo jej ho syn vykusal 😵 tak uvidime, vcera ho poslala ... ja som ho chcela hlavne koli tej otocnej sedacke, teraz mam taky ze na malu nevidim a strasne mi to vadi 😒 no a na doma mame tiez taky klasicky velky 4-kolesovy co sa da aj hupat a ten je muzov oblubeny a ostatne stale ohundrava 😝 a ja zas neznzsam ten velky aj ked je pravda ze do terenu je najlepsi ...

janka196
14. okt 2011

fuha baby tak na tie buzzy som aj ja pozerala dokonca ich mam v oblubenych ach jaj nerozumiem ako sa moze niekto takto obohacovat na ukor mamiciek na tych biednych materskych ☹

denisocka
Odpoveď bola odstránená
piacere
14. okt 2011

@denisocka 😅 😠 😔

denisocka
14. okt 2011

@piacere mam ja stastie , kombajn ogrcany čokoladou,sedatko poskrabane ..desne

denisocka
14. okt 2011

a pozor, pani s * * * * * hviezdičkami

janka196
14. okt 2011

@denisocka jemine ja sa ti cudujem ze mas este chut nakupovat po takych skusenostiach 😖

pipka
14. okt 2011

@denisocka si si mohla radsej v tescu kupit za 3 € nove 😅 😉

stanislavao
14. okt 2011

Baby, tak uz velmi dlho mi neprislo nic smradlave. tak dnes mi prisli rifle, od ktorych mi napachol cely byt cigaretami, ruky mi smrdeli, ze som isla radsej nieco domestosovat, aby som ten smrad prebila. rifle sice zodpovedali popisu, ale popis bol velmi strucny a neviem oc ja blba som sa dalej nepytala. rifle su sirokeeee, aj ked maju gumicku, je iba vzadu a nie, ako bezne zvykne byt, cize moj syn ich nemoze vobec nosit. hned ich aj predavam dalej, ale najskor ich musim poriadne vyprat aby vonali, som zvedava, ci to avivaz prebije, ale snad hej. no v zivote by som nieco take smradlave a nevyprate neposlala. riflicky su inak pekne, velkost 92, tesila som sa na ne, ale co uz.

stanislavao
14. okt 2011

@denisocka
vy mate riadnu smolu. mali ste jej to vratit naspat. dufam, ze aspon hodnotenie, realny stav predavanej veci jej napisete.

opicamartyna
14. okt 2011

no ženy je to síce trochu od témy, ale chcem si kúpiť tu na MK kočík, ale potom čo si tu čítam mám aj normálne strach, no radšej si pre takú vec čo je drahšie ist osobne a omrknút to, ked sa už ani mamičkám čo majú dobré hodnotenie niekedy neda verit 😖

denisocka
14. okt 2011

@janka196 ja mam strach už fakt kupit dačo,ale vravim si -nepouzivane WC sedatko,to nemože prist zle a kukaj

denisocka
Odpoveď bola odstránená