icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

anetaadam
14. okt 2011

@opicamartyna ja po mojej skusenosti s kupou kočíka,som aj tak kupila aj druhý z bazaru,ale s tým že som zaplatila pani polovicu sumy a ked dorazil tak druhu polku 😉

abbey1
14. okt 2011

Ja sa naopak vytešujem. Dnes mi prišlo 7 balíčko a všetko 100% spokojnosť.
@opicamartyna Ja som tu na MK kúpila kočík i golfáče a oboje v super stave. Vôbec neboli vidieť známky používania. Ale tiež som sa bála, veď to nie je najlacnejšie.

janka196
14. okt 2011

@denisocka mas riadnu smolu no :(

opicamartyna
14. okt 2011

@anetaadam no to s tou polovicou sumy je celkom dobrý nápad, skusim aj ja navrhnut ak budem kupovat....
@abbey1 ved to verím, vela žien tu má aj dobré skúsenosti a vela mamičiek je určite naozaj solídnych... nooo ak chcem nejakú korunku ušetriť, budem asi musiet risknut 😉

mam4
14. okt 2011

@anetaadam perfektny napad !! 🙂

nasticka
14. okt 2011

ahojte baby...už nějakou dobu letmo pročítám tuhle diskuzi, byla jsem ráda, že jsem tu nemusela psát..no tak už došlo i na mne 😔 domluvila jsem si koupi kočárku x-lander x1 přes inzerát na bazos.cz, nakolik to bylo až v Chomutově a manžel tam nechtěl jet (250km), domluvila jsem se na poslání PPL a standardním zaplacení předem na účet. Mooooc jsem se těšila, sháněla jsem ho dlouho a když se nakonec objevil inzerát na zelený 😵 byla jsem nadšená, na bazaru měla paní sice jen jedno hodnotko, ale velmi kladné, tak jsem do toho šla. Peníze poslané před 11 dny, poslední, co mi baba napsala bylo, že je má na účtu, ale že jí umřel otec, děkovala za strpení a že kočár druhý den pošle..to bylo v pondělí. Kočár do dnes nemám (a to jezdí PPL do druhého dne), na mail už nereaguje. Tak jsem popátrala na netu a dle čísla účtu jsem zjistila, že se jedná o podvodníka, který vystupuje pod různými jmény 😠 By mne trefil šlak!!! A co teď s tím 😖 Tak tu hodím alespoň číslo účtu, ať někdo další nenaletí, kdyby se ta osoba objevila i tady. 1200069680/2310 mail: martinapoll@seznam.cz
Lidi jso u zlí a já jsem naivní blbec. 😔

denisocka
14. okt 2011

kde som tam nadavala ??? ved som len napisala,že pani mala 5 hviezdičiek na bazary 😕

nikolca
14. okt 2011

kupila som roláky od lucia20 vraj peknučké no su žmolkové a jeden je aj flakatý,chcem jej to vrátiť no nechce mi uhradiť poštovné ked jej to pošlem späť vraj ked mi posielala balik zaplatila väčšie poštovné ako mi učtovala,dala som si to poslať obyčajne bol to overalika tri roláčiky bolo to nad pol kila čiže to poštovné bolo 1euro a to som jej aj uhradila,poslala mi hodnotenie pozitivne no ked som ju dnes kontaktovala že balíček mi prišiel no nie som veľmi spokojná s rolákmi že nezodpovedali popisu to hodnotenie mi vymazala!!!!!!!!!z akeho dôvodu?ved ja som jej riadne zaplatila za vraj peknučké roláky a sú žmolkové a jeden flakatý,už som to napísala aj adminovi!!!!

zuzana1710
14. okt 2011

@nasticka no pekne..ze sa neboja toto robit..smradi 😠

nikolca
14. okt 2011

@nikolca kto je vlastne povinný hradiť poštovné?pokial sa balik posiela späť z dôvodu že nezodpoveda popisu?

zuzana1710
14. okt 2011

@nikolca v tvojom pripade netusim,ale ked objednavam z Bonprixu a nieco nesedi,posielam spat a na vlastne naklady a oni iba za tovar vracaju peniaze..

zuzana1710
14. okt 2011

@nikolca mama,ovlada tieto reklamacne veci..aj co sa tyka netoveho predaja...mozem sa ti na to opytat.

nasticka
14. okt 2011

@zuzana1710 no to se taé divím, že jim není hamba..kde se to v těch lidech bere??? 😢

nikolca
14. okt 2011

@nasticka skus kontaktovať banku že si omylom poslala peniaze na zle číslo uču,ony by ju mali vyzvať k tomu aby peniaze vrátila,su síce za to nejaké poplatky ale určite nebude to taka strata ako to kolko si dala za ten kočík!a kolko ta vyšiel?

nasticka
14. okt 2011

zaplatila jsem 3720kč... no zkusím to, za to nic nedám

nikolca
14. okt 2011

@zuzana1710 ja som kupovala už aj cez mimiaukciu prístroj a ten fungoval dva dni,kontaktovala som admina lebo vraj ona poštovné nevracia a admin mi napísal že pokial mi reklamáciu uznala je povinná uhradiť aj poštovné,no napokon mo to uhradila

jazmina83
14. okt 2011

@mam4 ahoj,tak mi prave napisali admin,ze uzivatelka sweetheart a turbanturbanovic je ta ista. Okradla ma,uz som jej aj pisala.

zuzana1710
14. okt 2011

@nikolca tak mozno pri pouzivanej veci hradi postovne predavajuci..a pri vrateni novej veci z dovodu,ze som si objednala zlu velkost,tak si to hradim sama..neviem presne ako to je..ako som uz pisala,mama toto ovlada.

nikolca
14. okt 2011

@zuzana1710 ja neviem ako to beží tuto,lebo ešte sm nevracala nikomu späť balíček nakolko vždy to zodpovedalo popisu ale myslím že som to aj niekde tuto čitala že je to povinna predavajúca uhradiť ved nie mojou vinou jej to chcem poslať späť,no som zvedavá čo mi napíše admin,dakujem 🙂 🙂

nikolca
14. okt 2011

@nasticka poprípade je možné snad ak nejaká spravodlivosť existuje podať trestné oznámenie ved podla čísla účtu musia vypátrať komu patrí no určite by som to tak nenechala ved to je dosť penazí vyhodiť a nemať nič a v takomto podnikaní môže pokračovať dalej 😠

fukylove
14. okt 2011

@opicamartyna ja som kupovala cez MK kocik... ale bola som si ho omrknut osobne 😉 predsa l en - kupovat jazdeny je trosku odvaha... novy som kupovala cez e-shop s kocikmi a ten som pred kupou nevidela 😉

fukylove
14. okt 2011

a co sa tyka postovneho a reklamacie... nakupujem hodne cez e-shopy a myslim si, ze pokial je to o tom, ze tovar nesedi a pod., tak postovne znasa klient (ako sa tu pisalo - ked si obj. rifle, nesedia mi,, mam moznost to vymenit/vratit - ale postovne si musim uhradit...)
no ak by som si ale objednala tovar tu a pride mi nieco uplne ine - co nezodpoveda popisu - tak by som asi tlacila na mamicku, ze chcem aby mi vratila komplet peniaze + aj naklady na postovne spat... lebo je to chyba predavajucej, ze nedala pravdivy popis a pokusila sa oklamat...

anetaadam
14. okt 2011

@jazmina83 inak jA som mu to tiež včera nahlasila,že mam taky dojem že je to ta ista 😉

anetaadam
14. okt 2011

@anetaadam ona je priamo z BA?

anetaadam
14. okt 2011

@jazmina83 ta pani je priamo z BA?

beruska.zuzanka
14. okt 2011

@nikolca ak veci nezodpovedali popisu, všetky náklady hradí predávajúca, ja som takto vracala vestičku asi 2t dozadu 😉

nikolca
14. okt 2011

no mne pošovné uhradiť nechce vraj ona zaplatila väčšie poštovné ako mi učtovala tak vraj sme vyrovnané,posielala to obyčajne malo to nad pol kila to poštovné bolo euro a aj euro som jej zaplatila

denisocka
14. okt 2011

nooo ludia,tak pani mi pise,ze jej mam ten zachodovy poklop vratit,že mi vrati peniaze. na otazku - vratite mi 2,2 + poštu k vam ? odpovedlala - bohuzial naklady na vratenie si hradi nakupujuci, takze 2,20 vam vratim. ale postovne naspat nie.
je to standardny postup.

takže,dam jej hodnotenie,pokazim jejj tých 335 pozitívnych
ešte som jej odpisala - toto je štandartny postup ak vec ktora ma byť nepouzita - pouzita je ? No , mam trochu ine informacie . ale ked myslite, že to ma byt tak,tak v poriadku . To ho radšej dam k smetiaku,nech si ho vezmu cigani než išť šaškovať na 5km vzdialenu poštu,kde sa už teraz poštarky smiali ,že zachodovy poklop v sačku .

vdaka,aj takato skusenost patri k životu

jazmina83
14. okt 2011

@anetaadam Ahoj,ona je priamo z BA,pritom v tom druhom nicku uviedla kosice...

stvura
Odpoveď bola odstránená