icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

piacere
15. okt 2011

@pajinka23 ale veď na to slúžia hodnotenia 🙂 Myslím, že téma pozitívnych skúseností má opodstatnenie len pri neregistrovaných, ktorým sa hodnotenie pridať nedá. Či? 🙂

pajinka23
15. okt 2011

@piacere ja si myslim,ze aj maminky sktorymi sme boli spokojne si zasluzia vediet o tom aj takto🙂preco furt riesit len zle??ved aj dobre treba ocenit🙂a hodnotenie sluzi aj na negativa a aj na pozitiva🙂teda aj forum by tak malo byt rozdelene🙂

nikolca
15. okt 2011

@pajinka23 no toto bol môj prvý negatívny obchodík,a to už som mala aj výmenu s jednou supper mamičkou,brala som od nej bundičku kde bol popis veľmi pekná,malinko nosená no predsa syn stihol trošku ulomiť zo zipsu ale paradu určite ešte spraví je to len menšia chybička krásy,bundička bola ozaj velmi pekná a zips sa dá v pohode zapať a je to môjho syna ta najoblubenejšia ktorú najradšej nosí ale ide o to že to riadne dala do popisu, 🙂 🙂 🙂

pajinka23
15. okt 2011

@nikolca ved ano treba opisat vec pravdivo aj s chybami,ja tiez kupim niekedy detom na doma aj veci co napr.maju mini zmolky alebo nejaky mensi fliacik🙂ved deti to znicia,upatlaju🙂ale ked idem uz naozaj kupit nieco pekne a drahsie tak chcem aby to bolo v super stave,lebo to vetsinou kupujem deton na nosenie von,alebo do skolky🙂

nelinka0401
15. okt 2011

baby ako sa mám spojiť s kupujúcou čo je neregistrovaná a neodpovedá mi na mail??už som ten inzerát vymazala a vzápäti mi od nej naň došla správa.písala som jej na ten mail pod akým bola jej správa a nič.. 😒

akika722
15. okt 2011

@pajinka23 podla man tu už bude miš maš 😒
to ti tam budu vypisovať aj ine veci-ved my ženy začneme spokojnosťou a skončime napr pri svokrach 😅
aj do temy čierna listina sa maju pisať len nicky a baby tam rozoberaju aj one veci.
teda moj nazor

zuzana76
15. okt 2011

@lucy1990 ja som tiez takto preplatila, asi aj 1.50, som posielala hniezdo a tiez som neodhadla postovne, uz som to nepytala spat a predavala som ho dost pod cenu, tusim za 5 eur, tiez som mala pokazenu vahu, za postovne som pytala asi 1.20 a nakoniec som platila tusim aj 2.70 za postu

trnka77
15. okt 2011

@piacere ja si myslím to isté.....na to máme hodnotenia

lucy1990
15. okt 2011

@zuzana76 cize vychadza nam z toho jedno ponaucenie, vahu treba mat pri bazarikovani vzdy v pohotovosti, ja uz som si dala pripomienku na pondelok vymenit baterku vo vahe 😉

zuzana76
15. okt 2011

@lucy1990 no hej, je to asi nasa chyba, mala som na to tiez mysliet, mne to bolo potom uz blbe pytat tie peniaze 😖

michelleuk
15. okt 2011

@nelinka0401 napis jej ip aj mne jedna kupujuca pise cez ip lebo spravy sa jej nedaju posielat.

lucy1990
15. okt 2011

@zuzana76 ved aj mne, ja som jej to tak napisala, ze odoslala som balicek a na poste ma prekvapilo ze si pytali 2,60 eur tak ked jej pride balicek a bude spokojna, tak by bolo od nej mile keby mi poslala to euro este, ved som jej poslala 16 veci, z toho novu teplackovu supravku, mikinku, ciapocku, pyzamko, bodynka, zateplene dupky(ktore som jej dala k tomu zadara) atd. za 7 eur + 1,5 posta...

nelinka0401
15. okt 2011

@michelleuk ako jej mám napísať IP ked nie je registrovaná?to sa dá???

michelleuk
15. okt 2011

@nelinka0401 jaj tak som myslela ze je a aky ma email?nie nahodou azet?tam by si jej mohla ip,

denisocka
15. okt 2011

@pajinka23 pekna tema,ale myslim že zbytočna. ja tiež poznam mnohe,ktore boli rychle,skvele - ale tak nakupiš aj ty kvoli tomu u nich? alebo neviem,ved to je zbytočne takto tam vypisovat,to by som musela 95% kupujucich tam napisat

pajinka23
15. okt 2011

tak potom mame hodnotenia aj na taketo situacie ako sa riesia tu denodenne☹ 😝 😝 a aj tak sem pisete kazdy den☹dobre napisat sa nam leni???ale zle riesit nato nam nestaci ani A4...dost blbe☹

akika722
15. okt 2011

@pajinka23 podla mna nejde o lenivosť,ale ak dam napr tebe dobre hodnotenie,napišem aj tu do tejto temy že som s tebou bola spokojna ako s predavajucou tak načo to mam vypisovať ešte aj tam? 😅
velmi velmi vela bab ani netuši že existuje nejaka čierna listina,kde to dalšie temy 😉

denisocka
15. okt 2011

@pajinka23 ale ako neber to zlom,ale ak maš dobru skusenost,podakuješ v hodnoteni a ak maš problem,tak ho riešiš . ale myslim,že pisat hodnotenie + pozitivne hodnotenie do temy je zbytočne,to je moj nazor.ja na to nebudem mať žial cas pisat aj tu,aj tam zvyšok ludi ani nebude vediet,že taka tema je. ale ako napad to bol dobry,len zial dost neprakticky. si vieš predstavit že tam bude 10stran a ci niekto to pojde čitat a podla toho nakupovat?

denisocka
15. okt 2011

@akika722 pisali sme to subežne

akika722
15. okt 2011

@denisocka 😀 😀 😀 aspoň v tej mienke niesom sama 😀

denisocka
15. okt 2011

@akika722 aspon v dačom sa zhodneme 😀

akika722
15. okt 2011

@denisocka tak 😀

nelinka0401
15. okt 2011

@michelleuk nemá azetacky.no písala som jej tak je na nej či sa mi ozve aby sme to vyriešili..ja mám čisté svedomie 😉 viem,čo som poslala a v akom to bolo stave

michelleuk
15. okt 2011

@nelinka0401 a jaj tak a co je za problem?

nikolca
15. okt 2011

@pajinka23 ja už som jej napísala že jej tie vraj peknučké vecičky posielam všetky späť,no neviem ten overal sa mi zprotivil vytriasť z neho roztrúsené zvyšky ani neviem čo to bolo vyzeralo to ako z nejakého keksa vlhkého,no myslím si že to muselo byť v tej igelitke,lebo vecičky boli voňave,takže určite ich pred predajom vyprala v tomto nemôžem povedať na nu nič že by to bolo neopranéno svokru vtipnú mám ale ani nevieš ako som sa hambila vtedy by som sa najradšej tri metre pod zemou videla,a to som rada že to môj manžel nevie ani som mu tie veci neukázala a budem veriť že si to svokra necha pre seba a nepovie mu to 🙂 🙂 no lebo to by bola asi dalšia hamba,napísala mi že už nebude so mnou komunikovať tak ja som jej napísala že bude musieť a ž po tu dobu pokial od nej nedostanem peniaze späť vrátane poštovného ked jej ten hnus budem musieť vrátiť,no hádam nebudem platiť ja to poštovné ked vecičky nezodpovedali popisu 😠 😠 no taká som ja od včera taká vytočená ☹ ☹ ale som rada že je tu veľmi veľa milých maminiek,ktoré su veľmi ochotné,príjemné za čo im patrí veľká vdaka 🙂 🙂

nelinka0401
15. okt 2011

@michelleuk poslala som jej novú nepoškodenú prebalovaciu podložku a po 3 dnoch ako ju dostala mi napísala,že jej prišla poškodená ☹ no ale nie mojou vinou..poslal som ju 1 triedou tak ked niečo na nej bolo,prešo sa neozvala hned v den ked jej prišla???2x som sa jej pýtala či prišla a ked sa mi neozývala,tak som inzerát včera večer zmazala.a dnes ráno pozrem maily a tak,že správa...bola poslaná nejak tak ako som zmazávala inzerát a teraz jej neviem odpísať.tak som jej písala na ten mail pod akým mi ju znázorňovalo ked sme spolu komunikovali.ešte mi neodpísala tak neviem ako dalej.. 😖

nikolca
15. okt 2011

@pajinka23 išla som si tu tvoju temu ktorú si založila no už ju stihol admin stopnúť ☹

akika722
15. okt 2011

@nelinka0401 chod medzi zmazane inzeraty a obnovi sa ti

michelleuk
15. okt 2011

@nelinka0401 jaj viem tento prispevok som citala vyssie a foto ti poslala?inac to aj cestou (postou )sa mohlo poskodit to neznamena ked posielas 1 triedou ze s tym zaobchadzaju ako v rukavickach!robila som na poste v anglicku a im je to prd platne ci 1 alebo 2 trieda tak isto tie baliky hadzu :(