Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@beruska.zuzanka no už aj mne sa to zdá nejaké čudné,,ja odvtedy ako mi napísala stále kontrolujem poštu a nič..žiadna odozva..a tiež nechápem prečo mi to nenapísala hned ako jej prišiel ale až o 3 dni.. 😖
@nelinka0401 ako si jej tu podlozku posielala?lebo ja somtiez pred nedavnom posielala preb.podlozku,ale ja som poslala ako balik s poistenim a s oznacenym krehke aby sa neposkodila🙂zaplatila som 2,60tusim tak nejak,ale ratsej...a klop,klop prisla tej pani v poriadku,ale tiez som sa veeelmi bala aby sa cestou nejak neposkodila☹lebo dobre viem ako narabaju s balikmi na poste ☹
@pajinka23 no posielala som jej ho 1 triedou ale nepoistila som ho..maja chyba..aspon sa z nej poučím a hlavne už nič tak veľké nebudem posielať cez našu úžasnú poštu.no dohodli sme sa že jej polku vrátim a budeme spokojné obe.dosť ma to mrzelo..ešte nič takéto sa mi nestalo ☹ ☹
@nelinka0401 tak tak najprv si pozri foto,tvrdiť ti može čo len chce a nemusi to byť pravda 😉
ak uvudiš či je to pravda potom s nou rieš vratenie polky poštovneho
@nelinka0401 podla mna mala kupujuca trvat na poisteni, nie ty si to mala poistovat. Ty si chcela osobny odber, ktory by ta vysiel 0€, ked uz trvala na poste, par centov na poistenie by ju nezabilo a mala to sama pozadovat. Ja sama ked kupujem nieco drahsie (nemusi to byt ani krehke), sama si to ziadam poistit na moje triko, radsej prist o par centakov ako o eura a tovar 😝
To, ze to posta poskodila teba nemusi zaujimat a polku ceny by som uz neposielala vobec... Keby suhlasila s osobnym odberom ako si chcela povodne, skodna by si nebola, co uz, mala si pre to prist. Byt na mieste kupujucej, tak vratenie polovice urcite neziadam, mala som si pre to ist osobne alebo trvat na poisteni. moj nazor
@traktor
@luciferova
@akika722 hej poslala mi foto.bolo to poškodené na rohoch ako je tam najviac pena,ja som jej hovorila že s poistením to vyšlo o nejakých pár centov viac a nechcela.ale už sa mi sňou nechce doťahovať,len mám z toho zbytočné nervy...vrátim jej polku z toho a už nechcem mať sňou nič viac spoločné.jasné,že som ju žiadala aby si prišla pre to osobne,že je to dosť ťažké..a mala som pravdu,že cez poštu už nikdy viac také niečo nepošlem.. 😝 😝 bohvie čo na to nahádzali... 😠
@nelinka0401 počkaj..ale ty si to chcela poistiť a ona nie??? 😕
tak by mohla isť do prdele u mna 🙄
Ak poistenie odmietla, tak sorry, ale ani cent by som jej nedala, nie to polovicu, ako dobre obisla.... 😠
@luciferova
@akika722 povedala som jej cenu s poisteníma bez a chcela bez.no obišla dobre 😖 ale aspoň budem vedieť pre budúcnosť ,že také veci bez poistného nepošlem 😒
@nelinka0401 to je tak ako ked niekto chce poslať baliček..pošleš mu cenu doporučene-že je to 1,20 a pošlem cenu obyčajne-že je to 0,60c ak si vyberie obyčajne a niečo sa s tovarom stane tak je to jeho riziko..
tak isto je to aj v tvojom pripade..
ty si jej dala na vyber..Ona si vybrala bez poistenia a ty jej ideš vratiť eura??? 😨
@nelinka0401 nevracaj jej nic! To je cista spekulacia z jej strany! Maj rozum.... Kolko to vychadza? Ide o princip...
baby, povedzte mi, ako si môže niekto účtovať za troje bodyčka poštovné a balné 2,20€?? Rozum mi to načisto neberie...
@nelinka0401 tak urob ako mysliš ale v takom prípade by odomna späť nedostala ni cent..Bola si toho vedomá že to nieje poistené tak nech si nesie zodpovedonosť zato
@nelinka0401 kdeže 😀 to som len otvorila inzerát... tuším troje bodyčka za 3€ a v texte mala napísané: poštovné a balné 2,20€.... to je 5,20€... prihodím ešte euro a môžem mu ísť do tesca kúpiť "fungeľ" nové.... 😅
@piacere aha 🙂 no fakt má asi v tom poštovnom už všetky úkona čo k tomu patria započítané.. 😀 no ved ajprášok na pranie niečo stojí 😀 😀

@nelinka0401 a chlapovi si sa odfotila?neukecal ta v telefone? 😀 😀 😀