icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

smreko3
16. okt 2011

@kolesarowa no veru,ja by som uz mohla asi aj knihu napisat o tom, ake mam uz zle skusenosti ,tiez som kupovala od jednej maminy znackovu tepl.supravu vo vynikajucom stave,tak som sa tesila ako male decko,ze jak som dobre kupila...a este som sa jej aj pytala na vsetko co sa dalo a ze vsetko je ok...potom mi prisla supravicka domov,ti poviem infarkt na krajicku...to tu supravu tu nebudem ani opisovat,lebo ked si nato spomeniem,mi dojde az zle 😢 xixixixixi a stymi chlapmi mas uplnu pravdu aj moj keby isiel po nieco,napr.len prazdna krabica ,tak by ju zobral,zaplatil a hotovo... 😀

nikolca
16. okt 2011

@toda mne tiež prišli vecičky vraj podla popisu peknučké a v skutočnosti sú viditelne žmolkove a flakaté a podla nej to je vraj ok,no podla mna ked su vecičky peknučké tak by sa to dalo využiť aj do škôlky,no to je akurat tak do piesku a aj to len na dvor kde bude to dieťa samo,včera sme si vymenili tolko sprav,vraj čo som nervozna a čo vyskakujem a to mala až nejako okolo 83hodnotení pozitívnych tak som si myslela že je to seriozna predavajúca no opak je pravdou,dala mi hodnotenie pozitívne a ked som jej písala že nie som s balíkom spokojná tak mi hodnotenie zmazala a ked som sa jej pýtala prečo to rýchlo zmazala tak mi napísala že pokial chcem hodnotenie tak mi do hodnotenia môže hned napísať aka som vulgárna ☹ dohodli sme sa že do utora mi vráti peniaze tak uvidím

smreko3
16. okt 2011

@kolesarowa no moja mila,som si citala co ti dala hodnotenie,to si natrafila na dobru bosorku ,ti poviem teda 😒

bartokami
16. okt 2011

@denisocka ta ta ma fakt super hodnotenia..skoda ze si si ich najprv neprecitala...a mozno s auz pokajala,ze ti predsa posle...sa modli ☹

denisocka
Odpoveď bola odstránená
janeta21
16. okt 2011

Ja mám zatiaľ len dobré skúsenosti.

bartokami
Odpoveď bola odstránená
denisocka
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
poleva
17. okt 2011

@pajinka23 myslíš?? asi by ho trebalo aj obaliť,či? a kurier sa aj cez poštu sá,či ako sa postupuje?

pajinka23
17. okt 2011

@poleva ja som ho balila do velkych modrych nepriesvitnych vriec,urcenych na taketo posielanie,obalila som to durchum paskou,nalepila som adresy a bolo ok..aj prislo vsetko ok kurierom sa da aj naposte moja chod ku vam na postu a pitaj si cislo na kuriera potom uz vlasne vsetko riesis ces telefon s nim je to tiez super len drahsie ako posta

alcoa
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
Odpoveď bola odstránená
alcoa
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
Odpoveď bola odstránená
bartokami
17. okt 2011

@stanislavao ta o co jej ide?alebo nepise z ineho nicku???

stanislavao
17. okt 2011

@bartokami
to netusim. fakt ale registrovana je velmi kratko a ja naozaj neviem. ale tiez ma napadlo presne to iste, ze je to niekto, kto si vytvoril novy nick. uvidim, co bude dalej a ak to bude pokracovat, tak na opytam adminov na to. lebo ja fakt neviem a urcite som sa ja nikomu nevyhrazala. to sa mi dle nejako nezda.

pajinka23
17. okt 2011

@stanislavao to co zase??tebe naozaj nedaju pokoj☹moja zlata🙂vobec nevies o koho ide?

stanislavao
17. okt 2011

@pajinka23 no neviem. a je tu registrovana od minuleho tyzdna, tak ja fakt netusim.

pajinka23
17. okt 2011

@stanislavao no tak to bude 100%nejaka co si zalozila novy nick a teras zase neda pokoj☹ja take zeny nechapem ☹ co nemaju co ine na robote??ach

monulicka
17. okt 2011

@stanislavao ja vieem, ja vieem!, tu bude isto ta marinko 😀

stanislavao
17. okt 2011

@monulicka uz nic ine mi ku stastiu nechyba. ale nebudem sa tu radsej k nicomu vyjadrovat, lebo ...

haslerka31
17. okt 2011

@monulicka ja uvadzam tu vacsiu ,a v podrobnom popise napisem uvedena velkost napr.74-80.A ak kupujuca chce,tak je ju premeriam🙂

haslerka31
17. okt 2011

ahojte dievcata🙂,chcem sa vas opytat,preco adminy mazu konta ?Jedna pani mi pisala,je nejaka divna🙂ze bola tu na km 2 roky,ale zmazali je konto kvoli statusu(nechapem ,preco mi to pisala)a chce kupit supravu,ale samozreme hned zjednava🙂

katka211
17. okt 2011

Chcem sa vás opýtať či niektorá z vás náhodou neviete či si VUB banka účtuje nejaký poplatok za priamy vklad a kolko to asi je?

svetielkoand
17. okt 2011

@katka211 ahoj, uctuje si 0,45€ 😉

li_la
17. okt 2011

@katka211 +0,50 eura majú skoro všetky baby napísané v podmienkach predaja pri priamom vklade...

katka211
17. okt 2011

@svetielkoand ďakujem

emkab
17. okt 2011

@svetielkoand no neviem, odkial mas tu sumu, ale mne si VUBka strhla 0,50€...