icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

emkab
17. okt 2011

http://www.vub.sk/informacny-servis/cennik/pre-...
suma 0,45€ tu ani nefiguruje, ale mozno to zalezi od druhu uctu?

svetielkoand
17. okt 2011

@emkab neviem ci to nezalezi od baliku sluzieb 😕

littledevil
17. okt 2011

0,45e si uctuje Slovenska sporitelna.

emkab
17. okt 2011

@svetielkoand to som chcela povedat tym druhom uctu 🙂 asi som na tej materskej uz dlho 😀

nyc
17. okt 2011

@katka211 50 centov

pajinka23
17. okt 2011

@katka211 No ja mam VUB uz fakt dlhe roky a mne vzdy strhnu poplatok 0,50 centov

veronicka1901
17. okt 2011

Jaj mam tiez ucet vo VUB a je to 50 centov za priamy vklad. Je to poplatok podla sazobnika, cize sa nelisi podla typu uctu.

pajinka23
17. okt 2011

@veronicka1901 Ano suhlasim s tebou🙂je to 0,50centou na kazdy typ uctu🙂

nikolca
17. okt 2011

no dnes mi lucia20 ktorá predáva pekné vecičky no a samozrejme pokial jej chcete vrátiť balík tak vraj cena zodpovedá stavu veci,špinavé žmolkové ale podla nej ok,napísala mi toto:odoslala som vám 14,20eur,zajtra ich máte na učte,do konca týždňa vám dávam zase ja čas na to,aby overal aj roláky prišli späť,zaplatila som si doporučene,hoci váš princip vracania poštovného......akože divné pomery máte ale ok.peniaze mi po dlhých naťahovačkach nakoniec chcela poslať ale vraj poštovné si mám zaplatiť sama no to určite ona mi pošle handry na podlahu a ešte ked to chcem vrátiť tak si mám poštovné hradiť,no zatial prajem pekný dnik a idem tie pekné vecičky lucinke pobaliť

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
smreko3
17. okt 2011

@pajinka23 no moja teba by som nechcela teraz stretnut 😠 zuris urcite jak pitbull.....no urcite by som jej peniaze vobec nevratila,dala si jej potrebne miery ,ktore ziadala a je je problem ze sa nevie pomerat alebo drzi meter z opacnej strany... 😲

sisaha
17. okt 2011

@pajinka23 tak v takom pripade by som tovar ani ja nevzala späť. Ine je, ak by nezodpovedal popisu, alebo by bola povedzme na nom chyba, ktoru som si nevsimla. Tak vtedy hej, ale takto??? urcite nie..

janka196
17. okt 2011

@pajinka23 urcite peniaze nevracaj. niesi predsa nejaky e-shop .

ja ked toto tu citam tak musim uznat ze zatial som natrafila len na dobre predavajuce aj nakupujuce klopklopklop

pajinka23
17. okt 2011

@janka196 no tak to ani nahodou nemam v plane🙂niesom padnuta na hlavu🙂

pajinka23
17. okt 2011

@sisaha tricko bolo nove este aj s vysackami a zabalene v original obale,lebo brat mi ho kupil v nemecku no zial mi bolo male☹nemalo jedinu chybu☹suhlasim ak tovar nezodpoveda opisu tak ano je fer vratit peniaze ale nie ked je vsetko ok..otasky zodpovedane tovar poslany a potom toto napise☹ach to je ale faaakt na nerv☹

pajinka23
17. okt 2011

@smreko3 neboj nehryzieeeem 😀 😀 😀 😀 a ze diky Bronaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀

janka196
17. okt 2011

@nikolca ja nechapem ako mozu nieco take predavat. mne az rozum zastavuje :(

monulicka
17. okt 2011

..na margo vymienacov, ako za mnou moze prist s otazkou ci nechcem vymenit, ked mam doma 1,5 rocneho syna a ona 10 mes.dcerku?! 😠
@pajinka23 inak, kontaktovala ma tvoja Domka, hm, som zvedava ci z toho daco bude 😉

kolesarowa
17. okt 2011

zara 248...NEODPORÚČAM.....fakt úprimne...aj napriek hodnoteniam...absolútne neodporúčam!!!!Ešte ma nikto takto sprosto neoklamal

pajinka23
17. okt 2011

@monulicka nooo 😀 😀 😀 tak potom mi daj infošku pikoškuuu 😀 😀 😀 ako prebehol obchod🙂

pajinka23
17. okt 2011

@kolesarowa a co sa vlasne stalo??ako ta oklamala? 😲 😲

denisocka
17. okt 2011

@kolesarowa už to vela riešiš , nie? ste sa ešte nijak nedohodli iba sa sale osocujete ? ona pisala v tvoom hodnoteni,že 2dni si mala budnu a bola Ok a potom bola zla,či ako. A ty si jej tiež nemusela tak napísať nejaku tu poznamku,že je stara,či ako - to sa teda nehodi . No,ale čierna listina tu je,mala si ju napisat tam,lebo tuna to pišeš opakovane už od včera,ci predvčera

vejinka
Odpoveď bola odstránená
vejinka
17. okt 2011

a ja len cakam a cakam a mila pani sa uplne odmlcala je v 28tt tak predpokladam ze nejaky problem nastal neviem no inzerat som dala zasa do obehu a na moje ip neodpoveda pritom adresu mi poslala hned aby som jej balik poslala dnesnym dnom su to dva tyzdne 😔

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
zuzu101
17. okt 2011

ahojte žienky.mám otázočku na Vás....kupujúca mi chce poslať peniažky poštovou poukážkou, nemám s tým skúsenosť.to mi poštárka prinesie šek, alebo peniaze,alebo ako to vlastne je????Ďakujem za cenné rady.

janka196
17. okt 2011

@zuzu101 no inak to zaujima aj mna lebo tiez mam slubenu takto platbu. dnes to mala pani poslat tak som zvedava

martina2001
17. okt 2011

poštárka vám donesie šek a idete vybrať na poštu, vtedy radšej posielam dobierku, prachy čakajte tak do týždňa

janka196
17. okt 2011

@martina2001 jemine to vazne tak dlho sa caka???

pajinka23
17. okt 2011

@zuzu101 presne ako vravi Matka,pride vam sek a pojdete si na postu vybrat evrace 🙂 🙂 🙂 ale na tvojom mieste pockam as pride sek a potom as posli tovar🙂a tak to aj napise nakupujucej aj ja tak robim,lebo ma uz viackrat chcela nakupujuca oklamat☹no ja sa nedaaam ani bohovi 😀 😀 😀 😀