Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@svetielkoand to som chcela povedat tym druhom uctu 🙂 asi som na tej materskej uz dlho 😀
Jaj mam tiez ucet vo VUB a je to 50 centov za priamy vklad. Je to poplatok podla sazobnika, cize sa nelisi podla typu uctu.
no dnes mi lucia20 ktorá predáva pekné vecičky no a samozrejme pokial jej chcete vrátiť balík tak vraj cena zodpovedá stavu veci,špinavé žmolkové ale podla nej ok,napísala mi toto:odoslala som vám 14,20eur,zajtra ich máte na učte,do konca týždňa vám dávam zase ja čas na to,aby overal aj roláky prišli späť,zaplatila som si doporučene,hoci váš princip vracania poštovného......akože divné pomery máte ale ok.peniaze mi po dlhých naťahovačkach nakoniec chcela poslať ale vraj poštovné si mám zaplatiť sama no to určite ona mi pošle handry na podlahu a ešte ked to chcem vrátiť tak si mám poštovné hradiť,no zatial prajem pekný dnik a idem tie pekné vecičky lucinke pobaliť
@sisaha tricko bolo nove este aj s vysackami a zabalene v original obale,lebo brat mi ho kupil v nemecku no zial mi bolo male☹nemalo jedinu chybu☹suhlasim ak tovar nezodpoveda opisu tak ano je fer vratit peniaze ale nie ked je vsetko ok..otasky zodpovedane tovar poslany a potom toto napise☹ach to je ale faaakt na nerv☹
zara 248...NEODPORÚČAM.....fakt úprimne...aj napriek hodnoteniam...absolútne neodporúčam!!!!Ešte ma nikto takto sprosto neoklamal
@kolesarowa už to vela riešiš , nie? ste sa ešte nijak nedohodli iba sa sale osocujete ? ona pisala v tvoom hodnoteni,že 2dni si mala budnu a bola Ok a potom bola zla,či ako. A ty si jej tiež nemusela tak napísať nejaku tu poznamku,že je stara,či ako - to sa teda nehodi . No,ale čierna listina tu je,mala si ju napisat tam,lebo tuna to pišeš opakovane už od včera,ci predvčera
a ja len cakam a cakam a mila pani sa uplne odmlcala je v 28tt tak predpokladam ze nejaky problem nastal neviem no inzerat som dala zasa do obehu a na moje ip neodpoveda pritom adresu mi poslala hned aby som jej balik poslala dnesnym dnom su to dva tyzdne 😔
ahojte žienky.mám otázočku na Vás....kupujúca mi chce poslať peniažky poštovou poukážkou, nemám s tým skúsenosť.to mi poštárka prinesie šek, alebo peniaze,alebo ako to vlastne je????Ďakujem za cenné rady.
poštárka vám donesie šek a idete vybrať na poštu, vtedy radšej posielam dobierku, prachy čakajte tak do týždňa
@zuzu101 presne ako vravi Matka,pride vam sek a pojdete si na postu vybrat evrace 🙂 🙂 🙂 ale na tvojom mieste pockam as pride sek a potom as posli tovar🙂a tak to aj napise nakupujucej aj ja tak robim,lebo ma uz viackrat chcela nakupujuca oklamat☹no ja sa nedaaam ani bohovi 😀 😀 😀 😀

http://www.vub.sk/informacny-servis/cennik/pre-...
suma 0,45€ tu ani nefiguruje, ale mozno to zalezi od druhu uctu?