Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Temu docasne zamykam, pokial si nevyriesite svoje spory cez ip. Tato tema ma sluzit na inu vec.
Asmira team
Temu odomykam, ale poprosim vas, aby ste tu diskutovali na slusnej urovni a nevybavovali si tu osobne spory, dakujem
@danu ďakujeme 😉
baby, pls, táto téma má slúžiť nám všetkým, nie na vybavovanie si účtov, tak si dávajme pozor, čo sa tu rozoberá a čo už patrí inde 😉 vďaka
Inak,
spomínate tu všelijaké prípady, ale nepovažujem za objednávku to, keď niekto položí otázku, dve, desať, či je registrovaný alebo nie. Už keď napíše magickú formulku - MÁM ZÁUJEM a potom nič, je to na pováženie. V takom prípade by mala mať dotyčná toľko chochmesu napísať aspoň bú alebo mú, že ten záujem nemá. Ak sa už menili čísla účtu, adresy a podrobnosti, v takom prípade považujem za POTREBNÉ, aby sa reálna záujemkyňa vyjadrila, keď si to "rozmyslí" a iné konanie považujem za neprípustné, nech sú už dôvody pádne alebo smiešne. Ale nechápem, prečo sa rozčuľujete, keď sa niekto opýta a potom sa neozve. Veď jasne a zreteľne nenapísala, že to chce, tak nie je ani povinná, aby vám oznamovala fakt, že si to nevezme...
Ja som bola taká nedôvtipná a chytrá 😀 , že som poslala na dobierku neregistrovanej ............a jasné, že ju neprebrala. Síce mi ešte neprišiel balík späť, ale keď sa mi to zdala dlhá doba, čo mi nechodili peniaze, tak som jej napísala a ona nemala hanby napísať, že balík sa mi vráti späť, že ho neprebrala 😠 😠 😠 . Však Marta Kivoňová?! 😠 😠 😠 🤐
dobré ránko mamičky...balík v hodnote 85 eur mi prišiel,nakoniec ho prevzala...jujjjj teším sa veľmi 😀 ale som myslela že už príde balík späť dnes je 16 deň...a šek mám...jupíííí...🙂..takže pani Martina Krajmerová prevzala balík,takže beriem späť že je zodpovedná,a môžem jej kľudne posielať dalej...samozrejme zatial čo som poslala všetky balíky detského oblečenia v sume 384 eur....všetci mi prevzali...dakujem vám velmi pekne!!!!!tak môžem potvrdiť,že zatial nemám zlé skúsenosti s dobierkami...dúfam,že to nezarieknem...🙂...prajem všetkým maminám,aby sa im takto darilo... 😉 no môžem povedať, že veľa maminiek nebola zaregistrovaných a aj tak zaplatili na dobierku,lebo všetko posielam na dobierku...takže ešte raz im dakujem...🙂
tak ja som mala v poslednej dobe dobrú skúsenosť s posielaním na dobierku aj neregistrovaným / dala som sa ukecať hneď 2x /. A v pohode.
vy si tu sťažujete, že vám nedávajú kupujúce hodnotenie, ked im balíčky posielate poštou, ked ja som nedostala ani od tých, čo tovar mali donesený osobne 😠
baby-prosím vás, mne stále nejde odpisovať v bazári pod hodnotenie-vyhadzuje ma to 😠
už som písala aj viz-ovi a neodpísal ešte
len sa chcem spýtať- neregistrovanej to príde na ten mail, čo tam má? lebo musím takto s nimi komunikovať
s reg. píšem cez IP, už ma to dosť otravuje 😖
díky
@nelinka0401 díky 😉
ale veď toto už nie je normálne, také zdĺhavé vybavovačky a ani mi neodpíšu, čo je s tým, som z toho už na nervy 😒
@macamac aj mne sa ozvú a potom nič..musím im vypisovať,že čo a ako. 😒 ale to sa mi stáva aj pri registrovaných..nemusia si hned zajednávať ale aspoň môžu dať vedieť,že nie dakujem.
@macamac jujjj moja...to aj tak...ale nervy pevné mám..napríklad pri jednom svetri som musela odpisovať 17 krát...to je rekord u mňa 😀 ...jasne že sú také čo aj neodpíšu hned,ale bud trpelzlivý môžu opdísať večer,alebo zajtra...toto je biznis bazár,ak chceme predávať a mať peniažky...musíme mať aj nervyčky... 😉
@nelinka0401 nič si z toho nerob,neozve sa...tak jej to už nepredaj...robím to tak a basta...neboj ozve sa určite niekto iný...trpezlivosť ruže prináša 😉
@nikolca
@slniecnica
@nelinka0401 baby-ako šak no-aj mne sa ozývajú/neozývajú, na to nervy mám 😀
ale na toto-že sa mi nedá pod inzerát komunikovať-mám nerva, samé IP alebo otvoriť svoj mail a vypisoavť-no nervyyyyyyyyyyyyy 😀
neviem, kedy to opravia 😠 😝
a díky moc 😵

@pajinka23 toto? https://www.modrykonik.sk/fotoblog/vefi89/album... 😅