icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luba142
18. okt 2011

@akika722 no uvidime, zatial mam skusenost kladnu, len z jednou neregistrovanou inak som mala same registrovane 🙂

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
danu
18. okt 2011

Temu docasne zamykam, pokial si nevyriesite svoje spory cez ip. Tato tema ma sluzit na inu vec.
Asmira team

danu
19. okt 2011

Temu odomykam, ale poprosim vas, aby ste tu diskutovali na slusnej urovni a nevybavovali si tu osobne spory, dakujem

pipka
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
19. okt 2011

@danu Dakujeme🙂

beruska.zuzanka
19. okt 2011

@danu ďakujeme 😉

baby, pls, táto téma má slúžiť nám všetkým, nie na vybavovanie si účtov, tak si dávajme pozor, čo sa tu rozoberá a čo už patrí inde 😉 vďaka

monulicka
19. okt 2011

@akika722 mne sa dnes 1x ozvala neregistrovana na inzerat, tak uvidime ci z toho daco bude....

smreko3
19. okt 2011

@monulicka no mne sa od minuleho tyzdna ozvali asi tri neregistrovane...a doteraz hraju mrtveho chrobaka az na jednu vynimku.. 😒

li_la
19. okt 2011

Inak,
spomínate tu všelijaké prípady, ale nepovažujem za objednávku to, keď niekto položí otázku, dve, desať, či je registrovaný alebo nie. Už keď napíše magickú formulku - MÁM ZÁUJEM a potom nič, je to na pováženie. V takom prípade by mala mať dotyčná toľko chochmesu napísať aspoň bú alebo mú, že ten záujem nemá. Ak sa už menili čísla účtu, adresy a podrobnosti, v takom prípade považujem za POTREBNÉ, aby sa reálna záujemkyňa vyjadrila, keď si to "rozmyslí" a iné konanie považujem za neprípustné, nech sú už dôvody pádne alebo smiešne. Ale nechápem, prečo sa rozčuľujete, keď sa niekto opýta a potom sa neozve. Veď jasne a zreteľne nenapísala, že to chce, tak nie je ani povinná, aby vám oznamovala fakt, že si to nevezme...

li_la
19. okt 2011

A ešte podotýkam:

Nemám záujem vyvolávať konflikty. Len logicky konštatujem...

akika722
19. okt 2011

@monulicka ržim palce..hlaven neposielaj na dobierku neregistrovanym aby si nedopoadla zle 😉

lilliaan
19. okt 2011

@li_la plne suhlasim🙂 Ja ked sa na nieco opytam,, ani by ma nenapadlo ocakavat, ze mi predavajuca tovar zarezervuje (pokial vyslovene o to nepoziadam). Ak sa niekto medzitym ozve a povie, ze si to berie, pride mi normalne, ze to mamicka preda. Ved na to ten bazarik ma 🙂

iwuskaaa
19. okt 2011

Ja som bola taká nedôvtipná a chytrá 😀 , že som poslala na dobierku neregistrovanej ............a jasné, že ju neprebrala. Síce mi ešte neprišiel balík späť, ale keď sa mi to zdala dlhá doba, čo mi nechodili peniaze, tak som jej napísala a ona nemala hanby napísať, že balík sa mi vráti späť, že ho neprebrala 😠 😠 😠 . Však Marta Kivoňová?! 😠 😠 😠 🤐

slniecnica
19. okt 2011

dobré ránko mamičky...balík v hodnote 85 eur mi prišiel,nakoniec ho prevzala...jujjjj teším sa veľmi 😀 ale som myslela že už príde balík späť dnes je 16 deň...a šek mám...jupíííí...🙂..takže pani Martina Krajmerová prevzala balík,takže beriem späť že je zodpovedná,a môžem jej kľudne posielať dalej...samozrejme zatial čo som poslala všetky balíky detského oblečenia v sume 384 eur....všetci mi prevzali...dakujem vám velmi pekne!!!!!tak môžem potvrdiť,že zatial nemám zlé skúsenosti s dobierkami...dúfam,že to nezarieknem...🙂...prajem všetkým maminám,aby sa im takto darilo... 😉 no môžem povedať, že veľa maminiek nebola zaregistrovaných a aj tak zaplatili na dobierku,lebo všetko posielam na dobierku...takže ešte raz im dakujem...🙂

adal
19. okt 2011

nemáte niekto skúsenosť so sitko87@azet.sk, objednala si tovar v pondelok a odvtedy sa neozvala 😒 podotýkam že je neregistrovaná 😨

luba41
19. okt 2011

tak ja som mala v poslednej dobe dobrú skúsenosť s posielaním na dobierku aj neregistrovaným / dala som sa ukecať hneď 2x /. A v pohode.

luba41
19. okt 2011

vy si tu sťažujete, že vám nedávajú kupujúce hodnotenie, ked im balíčky posielate poštou, ked ja som nedostala ani od tých, čo tovar mali donesený osobne 😠

macamac
19. okt 2011

baby-prosím vás, mne stále nejde odpisovať v bazári pod hodnotenie-vyhadzuje ma to 😠
už som písala aj viz-ovi a neodpísal ešte
len sa chcem spýtať- neregistrovanej to príde na ten mail, čo tam má? lebo musím takto s nimi komunikovať
s reg. píšem cez IP, už ma to dosť otravuje 😖
díky

nelinka0401
19. okt 2011

@macamac ano neregistrovaným aj ja píšem na mail a vždy odpíšu.

macamac
19. okt 2011

@nelinka0401 díky 😉
ale veď toto už nie je normálne, také zdĺhavé vybavovačky a ani mi neodpíšu, čo je s tým, som z toho už na nervy 😒

nikolca
19. okt 2011

@macamac s neregistrovanými sa dá komunikovať len cez ten mail,ked jej napíšeš jej to automaticky príde do mailu

nelinka0401
19. okt 2011

@macamac aj mne sa ozvú a potom nič..musím im vypisovať,že čo a ako. 😒 ale to sa mi stáva aj pri registrovaných..nemusia si hned zajednávať ale aspoň môžu dať vedieť,že nie dakujem.

slniecnica
19. okt 2011

@macamac jujjj moja...to aj tak...ale nervy pevné mám..napríklad pri jednom svetri som musela odpisovať 17 krát...to je rekord u mňa 😀 ...jasne že sú také čo aj neodpíšu hned,ale bud trpelzlivý môžu opdísať večer,alebo zajtra...toto je biznis bazár,ak chceme predávať a mať peniažky...musíme mať aj nervyčky... 😉

slniecnica
19. okt 2011

@nelinka0401 nič si z toho nerob,neozve sa...tak jej to už nepredaj...robím to tak a basta...neboj ozve sa určite niekto iný...trpezlivosť ruže prináša 😉

macamac
19. okt 2011

@nikolca
@slniecnica
@nelinka0401 baby-ako šak no-aj mne sa ozývajú/neozývajú, na to nervy mám 😀
ale na toto-že sa mi nedá pod inzerát komunikovať-mám nerva, samé IP alebo otvoriť svoj mail a vypisoavť-no nervyyyyyyyyyyyyy 😀
neviem, kedy to opravia 😠 😝
a díky moc 😵

slniecnica
19. okt 2011

@macamac držím palce 😵