Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@slniecnica díky 😵
ešte k nereg. - ja som myslela, že keď im odpíšem tu-tak keď sa prihlásia sem,že aj tu im ukazuje správu v bazáre 😕
ako,že im to ide automaticky na mail, som vedela, ale tu im to neukazuje, ako nám?
@slniecnica ja si kupujem v papierku baliaci papier klasicky no ale v poslednom čase mi mamini píšu že im balíky chodia natrhnuté,aj dnes mi jedna mamina písala že dakuje za ruksačik ale že jej to prišlo dotrhané,neviem čo s tým na tých poštách robia,ja som jeden balík posielala asi pred tromi dnami bol trošku väčši a pracovníčka ktorá tam bola mi povedala že ay som jej to podstrčila pod to okienko,že to tade prejde,no samozrejme neprešlo,natrhlo sa to,potom to prelepila s takou tmavou nepriesvitnou páskou
@nikolca ked posielam veľmi veľa veci naraz,tak je ten celý mech obalím lepiacou páskou..takže nikde sanemôže potrhať,samozrejme,že minieš veľa pásky...ale som spokojná,a aj kupujúce.
@macamac ak to dobre chapem, tak ked sa mi ozve neregistrovana na inzerat, tak ja jej nemozem napisat spravu priamo do inzeratu ale musim si otvorit svoj mail a napisat jej na jej mail? 😕 inak si tu spravu neprecita?som teraz zmatena, ja som jej odpisala pod jej spravu pod inzerat, ale teda neviem ci jej dosla... 😕
neviete mi niektorá poradiť?mamička mi písala 15-teho,že mi posielala peniaze a zatial mi neprišli,nie je to už nejak dlhho?vždy za dva až tri dni mám na účte,druhá mamička mi posielala peniaze 16-teho a včera som ich už mala na účte,mám ešte počkať?skontrolovala som aj č.učtu ktoré som jej dala a to je správne,tak potom neviem
@nikolca tak ju vyzvi, nech to skontroluje... Mne raz jedna napisala tu onu znamu formulku "mam zaujem", tak som jej dala udaje k platbe a ticho...pytam sa o 3 dni a ona, ze: este som neposielala, ked budem, dam vam vediet...Skoro som odpadla...Ked sa milostiva rozhodne o 5 mesiacov, tak dovtedy to mam drzat ci ako? tak som jej pekne napisala, ze tovar opäť uvolnujem a ked sa rozhodne, ze to naozaj chce a aj zaplati, tak nech ma opäť kontaktuje...viac sa neozvala....Milujem taketo typy...
Nedoporučuji Renata Křížová renca.jc@seznam.cz , kabátek měla u mě v rezervaci od 14/9, psala jsem jí, zda si kabátek bude brát nebo ne a její manžel mi napsal 26/9 email, že je prý v nemocnici a že se mi hned další pondělí ozve...a od té doby mrtvý brouk 🙄, i když jsem jí několikrát psala, 😉 , pokud dokáže její manžel napsat 1 mail, jistě by dokázal napsat i další nebo i poslat z pošty 137,- 😝 , rezervaci ruším 😒
@sisaha no mne sa už aj stalo že mi kupujúca napísala že prave som vam peniažky poslala cez vub banku a to bolo ešte 9-teho peniaze mi neprišli do dnes ale to bolo na mmb,viackrát som jej písala no bohužial neozvala sa,dokonca mi napísala adresu asi čakala že balík na základe toho čo napísala hned pošlem ☹
@nikolca skus jej opat napisat,ci tie penaze poslala.Mne tak jedna maminka mala posielat este minuly tyzden peniaze a do piatka som nic nemala,tak som sa jej pripomenula.A ona,ze jej to neslo preposlat cez IB.Ze v piatok posle,a ked opat neprislo nic do utorka,znova som jej napisala,co sa deje.Ze vraj cakala na RP,Peniazky dnes nastastie prisli.Takze aj to sa stava 😝
@xlili u nás to je myslím že 2-3pracovné dni ale nie som si v tom istá ale vždy mi do tých troch dni na účet prišli
@cristi no ale aspoň mohla dať vedieť že jej to nešlo poslať,mne to raz tiež nešlo poslať cez ib stale ma to vyhadzovalo tak som mamičke napísala aby mala strpenie že mi to nejak nejde poslať že budem musieť isť do mesta do banky,bola chápavá takže to bolo ok 🙂
Vidím baby že diskutujete o prevode penazí.Ja mám menší problém.Jedna maminka si u mna zajednala dve mikiny,včera o 16.30 mi napísala,že peniaze su poslané.Dnes sa ma pítala či my už peniaze nabehli,ale dnes my jej suma nenabehla.Dve pani čo tiež včera posielali peniaze,tak dnes my prišli a to maju inu banku ako ja.Táto pani neviem aku má banku,tak mám ešte počkat?Hodnotenia má len dobré,tak neviem čo dalej...
@nikuska27bb samozrejme, ze treba pockat, prevod trva zvycajne 2 dni...ja mam MBank, z VUB/do VUB pride platba na druhy den, Sporitelna taka rychla nie je...
@gabika7706 Tak tá pani má tiež Slov.sporitelnu ako ja a ešte nenabehli,tak neviem.
@sisaha mne tiež raz jedna pisala..ked budem eura posielať ozvem sa 🙄 som nevedela ako reagovať 😅 by som ju poslala do prdele najradšej..ak niečo chcem a daju mi čislo učtu eura prevediem HNED..alebo ak to chcem rezervovať na par dni poprosim-no nie každy vie poprosiť 🙄
@nikuska27bb ja by som jej napisala nech mi skopiruje že to posielala..ak fakt posielala nebude mať s tym problem.a počkaš kym pridu..
@nikuska27bb tak to zrejme este nezaplatila, alebo sa pomylila v cisle uctu...napisala by som jej, nech si to skontroluje, kedze peniaze zatial nenabehli...
@nikuska27bb určite by som počkala, či peniaze nabehnú, môžu kludne aj zajtra a keď tak, si od nej vypýtaj potvrdenie o prevode penazí - buď nech prepošle sms čo jej prišla alebo skopíruje výpis z účtu... mne takto jedna pani písala, že zaplatila a peniaze mi do dnešného dňa neprišli no ja som jej balíček poslala - bol to môj prvý obchod tu na bazare - od vtedy som sa už poučila..

cawinky babulky 🙂 Neviete mi niektorá poradiť, odkiaľ by som zohnala tie čierne igelitové obálky, čo sa používajú pri posielaní šatstva, prípadne koľko stoja a aké rozmery sú? U nás v papierku to nemajú...a na nete som to ešte tak dôkladne nehľadala. Ďakujem vám 😉 , a prajem samé dobré obchodíky do budúcna, žiadne zlé skúsenosti 🙂