Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@smreko3 tato manina andrejka.19@azet.sk - andrea simorova ,ale adresu mi poslala ze na jej maminu
@luba142 tato manina andrejka.19@azet.sk - andrea simorova ,ale adresu mi poslala ze na jej maminu
u mna dnesna neregistrovana kupujuca milajla@centrum.sk michaela ugorova,nakup na 1,rychle jednanie aj platba v ten isty den,nakupovala u mna na MS 😉
@martuska75 Peniaze doteraz nedošli,napísala som jej nech si pozrie či dobre napísala číslo učtu,alebo nech my pošle kopiu výpisu o uhrade,no zatial sa už neozvala,tak uvidíme.Ona má len dobré hodnotenia,tak sa mohlo stat že si pomýlila číslo,lebo ja som kontrolovala čo som jej napísala a je to v poriadku,tak sa nemože vyhovárat že som jej napísala zlé číslo,tak uvidíme.Toto sa my ešte nestalo.
@nikuska27bb inak, mne sa stalo daco podobne; po upozorneni mi nakupujuca napisala, ze bola v tom ze mi peniaze poslala, ale ze robila niekolko prevodov naraz, tak ten moj zrejme prehliadla. Ale poslala mi ich hned obratom a obchod prebehol ok..takze mozno je to aj vas pripad 🙂
ahojte, mám taký problém, teda rovno dva. objednala som si tovar na dobierku. Balík som prevzala,zaplatila a doma som zistila, že v balíku su namiesto nohavic a mikiny handry na vytieranie(predpokladam kvoli vahe). Čo mám robiť sa mi predavajuca-mimochodom neregistrovana neozyva? Druhý prípad je obdobný, ale tovar mi priniesol kurier.... možem to riešiť cez trestné oznámenie? Ide o sumu 150eur a 45eur..
@mandarinka333 a to tam su akoze tie veci aj s handrami, alebo len handry, alebo tie veci su skorej handry ako nositelne veci???
@luba142 no objednane veci tam nie su, v baliku boli normalne handry na prach a podlahu (použité).
@mandarinka333 tak to je aka sila...asi by ma porazilo a co si to kupovala tak ta baba ma dobre hodnotka? Netusim co by si, ale asi ked sa neozyva tak to bude problem, nejako dostat nazad peniaze
No tak sa pridávam, mne sa tiež ozvala neregistrovaná mamina a tiež som poslala údaje k platbe ona mi poslala adresu, no nič ...:( inzerát som mala pozastavený, tak som si ho znovu pustila :( čo už 😠
@monulicka Možno áno,lebo my písala že jej svieti že je zrealizovaný,no ešte stále sa neozvala.
@mandarinka333 ty kokos, tak na toto nemam slov 😕 😠 ved ona ta normalne okradla!
@andy_rs mne na tomto najviac vadi, ze sa s cudzimi ludmi podelim o osobny udaj (c.u.) a nic z toho 😒
@mandarinka333 nooo tak toto je silná káva aj pre mňa :( smutné ako niektoré ženské nemajú ani kúsok úcty, bez chrbtovej kosti sú :(
@monulicka no presne a človek sa teší že aspoň niečo sa stratí z tých skíň, lebo fakt mi toho máme plno a ani polovicu nemám ešte nahodenú :( už to nemám ani kam dávať...a o kočíku ani nehovorím :( ten neviem za nič na svete predať už som aj cenu znížila a nič :(
baby....jednoznačne ak je záujemkyňa, alebo predávajúca neregistrovaná tak určite neposielať na dobierku a vôbec dobre zvážte či chcete pokračovať v obchode. 😉
no baby ja mam tiež taky pripad jadna pani si kupila taplaky na dobierku už 4.10 a dodnes sa neozvala, nemam zatial ani teplaky ani peniaze,na dobierku už nikdy viac,registrovana
@mandarinka333 ty kokso to vazne ti poslala handry☹toto uz nema naozaj niekto charakter??fujj nech sa hambi 😠 😠 😠 jaby som na tvojom mieste teda riaadne vybuchla 😠

Juj, baby, mam nerva, tak vcera mi pisala jedna registrovana, mala zaujem o tovar, vypytala si podklady k platbe a vsetko....dnes rano som ho prezerala a nasla som flak....tak sa od rana s tym d.bem aby som to vyprala a teraz, ked uz je cistucky a vonavucky na snure, tak mi napise, ze si to rozmyslela,ze ho vlastne nebude potrebovat, vrrrrrr!! 🙄
A neregistovana sa neozvala vobec pre istotu 😨