Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mandarinka333
200 EUR bych si teda líbit nedala.... Já bych s tím na policii teda šla. Vždyť ona si peníze někde musí vyzvednout ... Podej na ní trestný oznámení. Oni ti to pomůžou sepsat a poradí co a jak. Ona to určitě zkusí i na jiné lidi. Možná by si měla zveřejnit jméno i s adresou. Ono to možná bude nepravdivé, ale třeba to použije příště znovu. Je mi to líto ....
@smreko3 ja na dobierku neposielam,poslala som raz a vratilo sa mi späť,no ale dala som sa ukecať znovu,chce aby som jej to poslala niekedy v priebehu budúceho týždna,ked som jej napísala že na dobierku neposielam tak mi napísala že aby som pozrela jej hodnotenia,má dosť hodnotení že si dobierky preberá tak snad to dobre dopadne 🙂
ja neviem naco piseme aj podmienky predaja,ed si ich nik necita☹ja mam napisane ze NEPOSIELAM NA DOBIERKU!!!!A dnes mi jedna neregistrovana rovno drzo napise:dobry den chcem tuto mikinu poslite mi ju na adresu xxxxxxx a ani dobry ani nic len toto a dost...a uz sa neozvala
Ja dúfam, že sa ešte dočkám, ale čakám na jeden balíček a až dnes, keď som kontaktovala predávajúcu, som sa dozvedela, že mi ho poslala len "obyčajne". Ja to tak nikdy nerobím a aj ona má v podmienkach, že posiela doporučene, aby mala istotu. Tak mi pri kúpe ani nanapadlo spýtať sa. Brala som to ako istotu. Bojím sa, že balíček nedopátram, keď nie je lístok.
ahojte, uz nejaký týžden k vám nakukam, a teraz som tomu moc rada, lebo sa mi ozvala už vami spomínaná olivia hajasova, či jej nedarujem veci. Este ze je tu táto super téma 😉
baby, kedy mám čakať poštárku so šekom, ak ho kupujúca dnes poslala?zajtra, alebo v piatok????
@mojkamirka ahoj🙂hlavne sa nou nedaj vydierat🙂)))lebo ona tu zobre veci aj s celou svojou rodinou 😠 😠 a boh vie ci ich tu potom aj sama nepredava☹alebo na nejakominom portale☹POZOR NA TAKETO SOMRACKY 😀 😀 😀
@mojkamirka a mne sa ozvala cca pred dvoma dňami 😉 bola bez pardónu a bez odpovede vymazaná....
@mandarinka333
Treba s tym ist na policiu, aj ked konkretne tvoj pripad nebudu riesit...je to este mala suma na podanie trestneho oznamenia. Je to iba priestupok a to je nic. Ale mozno ze vas bude takych viac , co isli na policiu, ze ich podviedla , takze sa ta suma aj vysplha do tej vysky, aby zacali konat....ale vopred ti poviem, ze to mozes zapit studenou vodou. Policia sa nato aj tak vybodne.
Mali sme podobny pripad doma pred 2-mi rokmi. Synovi dosiel namiesto 400€ mobilu v dobierke mobil, ktory rovno hodil do kosa, nefunkcny. Smutne na tom je fakt, ze pre policiu sme vysnorili vsetko o tom cloveku...celu adresu /pretoze na baliku bola falosna/, jeho cislo uctu, kde si cez banku mohli pozriet, ze naozaj ta platba mu tam nabehla za mobil. A policia? Po roku prisli za synom, ze sa to riesi a tym to skoncilo. Doriesili. A pritom to boli znami policajti a aj tak nic.Odvtedy si drahe dobierky otvarame priamo pred postarom, alebo na poste a iba potom vyplatime, ked vieme, co je vo vnutri. No nato musis mat znameho postara.
@959touareg @mandarinka333 ja to tiež tak robim,otvaram pred poštarkou, minule som urobila chybu,šla prevziat balik a na poste mi to zakazali ovtorit -ze napprv zaplatiti až tak ovtovrit,že ak by tam aj bolo niečo ine-mam ist na polociu,oni s tm nič. takže asi tak
@denisocka ja som balík veru ešte pred poštarkou neotvarala,a zatial tam vždy boloto čo som obiednala,ale chcem kúpiť malej kočík,predavajúcej som písala že či je možné ho prisť pozrieť a ona mi odpísala že od kial som že mi ho pošlem kurierom,kurierom?aka chytra?tak som jej znovu napísala že ked kupujem aj kočik alebo bicykel tak si to potrebujem obzrieť v akom stave sa nachádza,no zatial mi neodpísala no ked stale bude trvať na tom že mi ho pošle kurierom,tak asi cuvnem lebo seriozny obchod to nebude ☹
@denisocka
@sisaha ona je z Banskej bystrice ja som z Trenčína,ale manžel mi tade jazdí ked chodí na služobky a on je tiež taký že radšej päť krát obzrie a raz kúpi,je to z bazoša no som zvedavá že či sa ešte ozve,ja som predávala postielku mala som napísané že len osobný odber !a teraz predávam trojkolku a tiež mám pisaní že osobný odber!jednak sa to bojim posielať že to príde dolamane a takto ked mamička príde tak si to môže detailnejšie prezrieť a poprípade napríklad tu trojkolku aj poskúšať 🙂 😉

@mandarinka333 napíš jej že pokial ti nevráti peniaze tak podáš na ňu trstné oznamenie možno sa zlakne a nejak sa to dorieši,no toto by som asi tak rýchlo nepredýchala ☹