Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gabika7706 dakujem a ja tu nad tým maturujem už takmer dva týždne,no tiež som sa mohla spytať skôr 🙂
@gabika7706 už sa mi to podarilo skopirovať len neviem prečo tam ukazuje môj pas kedy som sa zaregistrovala?či aj to tam má byť?
baby prosim vas poradte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pondelok 17,10som posielala tie hodinky a dnes mi pisala pani,ze ich este nema☹je to mozne??boli poslane ako balik 2.triedy s poistenim a s oznackom krehke...kolko dni ide asi balik??lebo vetsinou posielam len ako dop.listy:::dakujem
@pajinka23 no možno zajtra ale teraz si spominam že som synovi kupovala tašku do školy cez mmb a čakala som dva týždne a nič,tak predavajúca bola taka ochotná volala k nam na poštu a čuduj sa svete balik bol tam,a mne ani len listok do schránky nedali,popritom ked viem že mi ma niečo prisť tak sa snažim byť doma inak by som musela isť pre to na poštu do mesta lebo u nas pošta nie je,no a ešte v ten dem mi tu tašku behom hodiny kurier doniesol 🙂
@pajinka23 baliky maju aj pisanu dlhsiu dobu dorucenia. Za idealnych podmienok ho sice mala dnes uz mat, ale aj mne uz isiel balik viac ako tyzden. A raz mi tiez kupujuca pisala, ze balik este nemala po 4 dnoch, aj sa na poste pytala a prisiel az po 10 dnoch 😠
Nech pocka do zajtra, ak nepride ani zajtra, nech sa ide v pondelok opytat ku nim na postu (mozno len nedostala zlty listok o ulozeni) a ak sa nenajde ani v pondelok, tak potom spisat reklamaciu
@gabika7706 nasla som este o tie sms spravy u mbank aj inac tu http://www.mbank.sk/sprievodca/sadzobnik/index....
@pajinka23
neviem ako to je oficialne, ale balik ide o 1 den dlhsie, ako list. cize, ked v pondelok poslete, tak vo stvrtok by to malo byt. ak sa nieco stane, tak aj 10 dni to moze ist, aj to sa mi uz stalo. ale casto sa stane aj to, ze balik je na poste, len postarka nedala listok, alebo sa listok vytratil zo schranky.
ja už ani 1 triedou neposielam,lebo príde to aj tak až o 2-3 dni ako balík 2.triedy 😒
@smreko3
balík 1. triedy - D+2 (dodanie najneskôr druhý pracovný deň po dni podania),
balík 2. triedy - D+3 (dodanie najneskôr tretí pracovný deň po dni podania)
cize to vyzera, ze v stredu by si ho mala mat, ak ta nenasli doma, vo stvrtok ti hodi postarka listok, ze je na poste, ale ani to sa nestalo, tak mozno to bolo posielane v pondelok neskorsie poobede, ked uz niektore posty sice prijmaju zasielky 1.triedy, ale rataju ich az do druheho dna... no slov.posta, monopol, co chceme... 😒
@nikolca to tam asi kopiruje system automaticky, ved ked to skopirujes do prispevku, pred odoslanim vymaz, co nechces aby ostatni videli... 😉

no a samozrejme viac sa neozvala pani neregistrovaná na do mnou