icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
20. okt 2011

no a samozrejme viac sa neozvala pani neregistrovaná na do mnou

nikolca
20. okt 2011

@gabika7706 dakujem a ja tu nad tým maturujem už takmer dva týždne,no tiež som sa mohla spytať skôr 🙂

pajinka23
20. okt 2011

@bea1971 no mne sa to stalo viac krat☹mam vub,niekedy sa mi to stalo ked som robila prevod,lebo vzdy kopirujem cu co mi napise predavajuca a ked je cu napriklad pisane s medzerami tak ho musim najprv pospajat aby boli cisla spolu☹tak sa stane ze clovek pochybi☹

nikolca
20. okt 2011

@pajinka23 no to si tiež myslím,no stalo sa,snad do pondelka pridu a možno aj zajtra už sa mi tak sem tam stalo že aj ked mala kupujuca inu banku na druhy deň som mala peniaze na učte

bea1971
20. okt 2011

@pajinka23 ja nikdy cisla nekopirujem ,ale znovu napisem rukou bez medzier,ale aj keby, platba by v ziadnom pripade neprebehla

nikolca
20. okt 2011

@gabika7706 už sa mi to podarilo skopirovať len neviem prečo tam ukazuje môj pas kedy som sa zaregistrovala?či aj to tam má byť?

pajinka23
20. okt 2011

baby prosim vas poradte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pondelok 17,10som posielala tie hodinky a dnes mi pisala pani,ze ich este nema☹je to mozne??boli poslane ako balik 2.triedy s poistenim a s oznackom krehke...kolko dni ide asi balik??lebo vetsinou posielam len ako dop.listy:::dakujem

bea1971
20. okt 2011

@pajinka23 no od pondleka by to uz bezpodmienecne mala mat,niekedy ide 2-3 dni ,no stane sa aj ze pride balicek 2.triedy uz na druhy den

nikolca
20. okt 2011

@pajinka23 mne posielala predavajuca bundu a oteplovačky ako balik druhej triedy tiež v pondelok a včera mi ho pobede kurier doniesol

pajinka23
20. okt 2011

@bea1971 fuuu tak nechapem kde to trci,ked bol aj s poistenim poslany☹boze dufam,ze jej to zajtra pride,lebo nemam chut zas behat a vybavovat u nas na poste s nasimi chrapavimi hnusnymi postarkami☹ach

pajinka23
20. okt 2011

@nikolca juuj tak mozn ej zajtra pride🙂modlim sa☹lebo nechapem naozaj kde to tak dlho viazne☹

nikolca
20. okt 2011

@pajinka23 no možno zajtra ale teraz si spominam že som synovi kupovala tašku do školy cez mmb a čakala som dva týždne a nič,tak predavajúca bola taka ochotná volala k nam na poštu a čuduj sa svete balik bol tam,a mne ani len listok do schránky nedali,popritom ked viem že mi ma niečo prisť tak sa snažim byť doma inak by som musela isť pre to na poštu do mesta lebo u nas pošta nie je,no a ešte v ten dem mi tu tašku behom hodiny kurier doniesol 🙂

pajinka23
20. okt 2011

@nikolca inak aj ja som ras cakala na nejake veci s mma a nic a nakoniec to tiez vyse tyzdna lezalo u nas na poste☹a tiez mi nedali ani listok☹

pietra
20. okt 2011

@pajinka23 baliky chodia dlhsie ako listy. Ja by som po nom zacala patrat, az keby neprisiel ani v pondelok

pajinka23
20. okt 2011

@pietra myslis???ja neviem☹ale vdaka bohu ze mam potvrdenku🙂

pietra
20. okt 2011

@pajinka23 baliky maju aj pisanu dlhsiu dobu dorucenia. Za idealnych podmienok ho sice mala dnes uz mat, ale aj mne uz isiel balik viac ako tyzden. A raz mi tiez kupujuca pisala, ze balik este nemala po 4 dnoch, aj sa na poste pytala a prisiel az po 10 dnoch 😠
Nech pocka do zajtra, ak nepride ani zajtra, nech sa ide v pondelok opytat ku nim na postu (mozno len nedostala zlty listok o ulozeni) a ak sa nenajde ani v pondelok, tak potom spisat reklamaciu

dosa
20. okt 2011

@pajinka23 dnes som si vystala soru na poste a tak som mala cas si precitat tie oznamy tam... a okrem ineho som sa konecnce dozvedela oficialny cas kolko ide balik... takze balik (nie list) ide obycajne D+3 (den podania + tri dni) a prvou triedou D+2.

bartokami
20. okt 2011

@gabika7706 dakujem velmi pekne 😉

bartokami
20. okt 2011

@gabika7706 nasla som este o tie sms spravy u mbank aj inac tu http://www.mbank.sk/sprievodca/sadzobnik/index....

pajinka23
20. okt 2011

@pietra ok dakujem pockame a uvidime ak nepride ani v pondelok tak zajdem aj ja kunam na postu🙂dakujem este ras🙂trosku som kludnejsia 🙂

pajinka23
20. okt 2011

@dosa ahoj no tak ked bol poslany v pondelok po obede tak by ho mala mat v piatok🙂teda zajtra🙂uvidim☹

stanislavao
20. okt 2011

@pajinka23
neviem ako to je oficialne, ale balik ide o 1 den dlhsie, ako list. cize, ked v pondelok poslete, tak vo stvrtok by to malo byt. ak sa nieco stane, tak aj 10 dni to moze ist, aj to sa mi uz stalo. ale casto sa stane aj to, ze balik je na poste, len postarka nedala listok, alebo sa listok vytratil zo schranky.

dosa
20. okt 2011

@pajinka23 - aha, a este tam bolo napisane, ze to musi byt poslane do 15.15 h... tak aspon u nas, neviem ako je to na inych postach, ale ta doba by mala byt rovnaka...

pajinka23
20. okt 2011

@dosa NO TAK V TEJ DOBE TO BOLO POSLANE🙂ALE STALE NECHAPEM PRECO IDE TAK DLHO☹

smreko3
20. okt 2011

@pajinka23 no ja neviem ako chodia tie baliky ,ci cez prahu,lebo ja tiez cakam na balik,ktory bol posielany 1.triedou v pondelok...a stale ho nemam 😢

bea1971
20. okt 2011

@smreko3 1. triedou ? a este neni doruceny na nasledujuci pracovny den? tak by som si isla pytat vratit od posty priplatok za SLUZBU 1. TRIEDY 😖

andrejkam
20. okt 2011

ja už ani 1 triedou neposielam,lebo príde to aj tak až o 2-3 dni ako balík 2.triedy 😒

petah82
20. okt 2011

@smreko3
balík 1. triedy - D+2 (dodanie najneskôr druhý pracovný deň po dni podania),
balík 2. triedy - D+3 (dodanie najneskôr tretí pracovný deň po dni podania)
cize to vyzera, ze v stredu by si ho mala mat, ak ta nenasli doma, vo stvrtok ti hodi postarka listok, ze je na poste, ale ani to sa nestalo, tak mozno to bolo posielane v pondelok neskorsie poobede, ked uz niektore posty sice prijmaju zasielky 1.triedy, ale rataju ich az do druheho dna... no slov.posta, monopol, co chceme... 😒

gabika7706
20. okt 2011

@nikolca to tam asi kopiruje system automaticky, ved ked to skopirujes do prispevku, pred odoslanim vymaz, co nechces aby ostatni videli... 😉

pajinka23
20. okt 2011

@smreko3 fuuu a ze ja sa strachujem🙂))to ako to ze ti 1,trida este nedosla??no ja som zvedava ci ten moj jej zajtra dorazi☹