icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bartokami
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
luba142
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
luba142
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
smreko3
Odpoveď bola odstránená
bartokami
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
smreko3
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
luba142
Odpoveď bola odstránená
luba142
Odpoveď bola odstránená
pipka
Odpoveď bola odstránená
granado
22. okt 2011

ahojte potrbujem poradit lebo už mi to dost ide na nervy 😠 dost často sa mi ozvu na bazarik baby a niektore počas konverzacie sa odmlčia no to si poviem šak majte sa dobre slušne vychovanie ostalo niekde v škole ale ked už niekto chce č.ú. a ked pošlem tak už ani obraz ani zvuk a nestalo sa mi to 1 krat tak už som na..... 😠 a chcem to dat na čiernu listinu či? poradite 😕

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
luba142
22. okt 2011

@granado no to neviem na ciernu listinu asi ee, nic ine ti nezostane, len ked uz davas aj c.u. tak pockaj 3 dni najviac a ked nepridu prachy tak vymaz a hotovo,inzerat nechaj otvoreny a rezervuj az mas peniaze

pajinka23
22. okt 2011

@granado ahoj to sa tu stava v poslednej dobe pomerne casto☹na ciernu listinu to ale podla mojho nazoru nepatri☹ak si u teba dlhodobo nieco rezervovala a potom to nevzala daj jej negato alebo jej napis RP 😉

smreko3
Odpoveď bola odstránená