icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

emkab
26. okt 2011

@smreko3 ja som odpovedala slusne: o vychove deti 😀 Btw ked sa kocena vie dostat na modreho kona na nete, tak hodit si nazov knizky do vyhladavaca by nemusel byt problem...

@henulienka ved aj ja zvyknem aspon pozdrav, podpis a nejake to prosim a dakujem...nuz, mna tak vychovali 😉

nikolca
26. okt 2011

@smreko3 no mne sa tiež dosť často stáva že poštovné pýtam menšie a na pošte platim vyše,že by nám tiež tá vaha zle vážila?ale zatial som to nechala vždy tak a nikdy som rozdiel nepýtala a vždy som si povedala že je to moja chyba že to bolo asi zle odvážené!hm?no a mne keby si chcela poslať tych 0,10eura tak to by som bola ja ešte škodná 🙂 pretože mam poštovú banku a pokial mi niekto pošle platbu cez ib tak poštová banka mi srhne 0,26eura za takuto platbu a pokial niekto robí priamy vklad tak je to 0,50eura a neviem či ten poplatok tych 0,26eura pokial je robený prevod cez ib nestrhá len poštová banka 🙂 🙂

smreko3
26. okt 2011

@henulienka no mne sa tiez nieco podobne stalo od neregistrovanej,pisala mi v takom zneni,ze Mam zaujem,chcem zlavu...skoro mi oci vypadli,podla mna je normalne ze v prvom rade nejako pozdravim...hned som ju aj odstranila ako zaujemcu a nemam potrebu sa s takymi ludmi bavit...

luba142
26. okt 2011

@emkab
@smreko3
@henulienka aj mne sa stava casto, ze aj take aj take sa opytaju len " je to este volne?" ja odpoviem ano a odvtedy sa neozvu, alebo chce premerat, ani prosim ani dobry ani nic, ja meram ako taka koza, napisem a uz sa neozve, tak uz ked to zmeram tak to napisem aj k popisu rovno, ale najviac ma vie dozrat,ked sa teda uz neozvu ci to chcu alebo nie, sice to neriesim,ale ja to tak robi,ze ak aj nemam zaujem tak to tej mamine napisem, zo slusnosti

lji
26. okt 2011

@smreko3 ja poštovné už ani neriešim. dala som si fixné, ale napríklad teraz sa mi stalo že som platila zo dva krát o 0,20€ menej. ale zas aj tie bublinkové obálky som kupovala a cenu tovaru som dala dost nízku takže tých pár centov neriešim. a na druhej strane sa mi to "vykompenzuje" ked to neodhadnem a platím viac.

gabika7706
26. okt 2011

@smreko3 "mam zaujem, chcem zlavu" je este celkom fajn, ale na skoro novu vec za 7€ napisat len "vezmem za 5 s postovnym, moja adresa je..." to uz je iny level 😎

gabika7706
26. okt 2011

@henulienka mne pisala nedavno tiez nereg., ze chce na dobierku, slusne som odmietla, potom, ze ok, posle peniaze vopred, ale obycajne postovne, tak pisem OK, ale na Vasu zodpovednost, ked sa balicek strati, peniaze nevraciam. Odpoved - "tak si to nechajte" 😅

vivusika
26. okt 2011

😀 to sa mi stáva takmer denne, ani sa neunúvam odpovedať, hneď mažem 😎

janka196
26. okt 2011

@smreko3 nevracaj ked sa mamicka vyjadrila takto. ja by som osobne tiez nechcela aby mi niekto vratil 0.10 centov. ale uz tych 0.80 je dost

martina2001
26. okt 2011

Baby mne sa stalo že mi napísala beriem za 60eur a v inzeráte mám cena 100euro. Zbytočne niečo dodať

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
smreko3
26. okt 2011

@luba142 tak nakoniec som zistila,ze na jednom baliku nebol rozdiel 0,80 eur ale az 1,40 eur a mamina mi odpisala ,ze rozdiel mi doplati ,tak aspon jeden balik mam vyrieseny 🙂

pajinka23
26. okt 2011

inak aj co sa tyka hodnoteni,od teras davam len ked budem 100%spokojna alebo 100%nespokojna negativum nedavam...

luba142
26. okt 2011

@smreko3 no aspon,ze tak 🙂

smreko3
26. okt 2011

@janka196 tak maminka mi odpisala ze jej tych 0,10 eur nemusim vratit,ze len ostala z toho v soku ,ked som ju kontaktovala,ze to zazila prvykrat....no a ten jeden balik ,kde bol rozdiel 0,80 eur som zistila ze to bolo az 1,40 eur,ale kupujuca mi napisala ze mi posle rozdiel,tak aspon jeden balik mam vyrieseny 😉

akika722
26. okt 2011

aj mne dnes jeden pisal na tričko za 1,50 že:vezmem to ked je v tom už aj pošta 😅 asi na foto vyzeram ako blb ked odomna chce aby som za doporučenku dala 1,20 a tričko mu podarovala za smiešnych 0,30c 😅

luba142
26. okt 2011

@akika722 maju ti ludia ale moresy
@martina2001

janka196
26. okt 2011

@smreko3 no vidis presne to som si aj myslela ze si ju riadne zosokovala 🙂 a super ze si vyriesila aspon jeden balik. aj 0.80 je dost a 1.40 to uz ani nevravim.

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 BINGO 😉

janka196
26. okt 2011

@akika722 fuuuha sila. no ja som sa tak odrbala teraz. predala som rifle za 1.50 a postovne som povedala 0.60 ale manzel platil euro. ☹

akika722
26. okt 2011

@janka196 aj mne sa to už stalo že som platila uplne ine poštovne ako som si myslela 😒

janka196
26. okt 2011

@akika722 no len to bola moja chyba lebo som neodvazila sa mi nechcelo tak som nato doplatila 😖

luba142
26. okt 2011

@janka196 tak si vypytaj doplatok,ved to aj na balicku uvidi,40 centov je dost

janka196
26. okt 2011

@pajinka23 vidis za dobre nikdy nic dobe necakaj. chcela si byt ferova a vidis jak sa sprava , nechapem take zeny 😠

janka196
26. okt 2011

@luba142 ale kaslem nato. a hlavne som nedostala ani hodnotenie no :(

pajinka23
26. okt 2011

@janka196 no ja som naozaj taka blba ze sa vzdy snazim byt dobra a ferova☹ach moje nervy...takato nahnevana som teda pekne dlho nebola☹

pajinka23
26. okt 2011

@bartokami ach teras co???nechapem cica 😀 😀 😀

janka196
26. okt 2011

@pajinka23 verim ze ta to nastvalo. a to stacilo take jednoduche dakujem a budte taka dobra poslat mi to spat. ja osobne by som tej maminke bola velmi vdacna a ne jednat jak s handrou a este si klast podmienky 😠

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 a ty si nemozes stanovit,ze tiez posles,ale len tou 1.tr za 1,80€,preco ti ona dava podmienky,ved ona chce spat tu hracku,ci ?

pajinka23
26. okt 2011

@bartokami ty kokos no fakt nechapem ako si ona este dovoli byt taka ako keby sa nechumelilo..vies co ja jej to poslem zajtra 1,triedou nech to mam s krku,no zial panicka mi ani adresu neposlala 😠 😠