icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 este ma napadlo dalsia alternativa..predaj tu,ak ti neda adresu?

pajinka23
26. okt 2011

@janka196 presne moja mas pravdu,mne by stacilo keby mi aspon podakovala,no zial toho sa nedozijem asi a to mi ani info nedala ked som jej za hracky poslala eura a ani ked balik poslala a ani na moj i mail nereagovala ked som sa pitala ci mi uz vlacik poslala kedze si pytala 1,80 tak som cakala ze budem mat doma hracku do 2dni od zaplatenia☹zial cakala som vyse dvoch tyzdnou☹a nakoniec ked som rozbalila som nasla dve rovnake sady vlacikou☹ach zbytocne sa rozculovat...si tiez nevie dat pozor co aq ako bali???

pajinka23
26. okt 2011

@bartokami vies co by som ani nepredala tu lebo je to taaaka kravina a dala som zanu vyse 7evri☹to by mi ani nik nekupil 😀 😀 😀 😀 xi

janka196
26. okt 2011

@pajinka23 pocuj a peniazky na postovne ti uz poslala ci ako? lebo bez tohoby som jej to spat ani neposlala. lebo ked komunikuje ako pises tak sa ich mozno ani nedockas no

pajinka23
26. okt 2011

@janka196 nie zatial mi neposlala☹takze cakam lebo ani adresu nemam ☹ ☹ to je akoze normalne chore toto ☹ ☹

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 no janka 196 ma pravdu,,uz ti zaplatila za postu?

janka196
26. okt 2011

@pajinka23 no tak to aj ked ti posle adresu jej neposielaj kym ti neposle peniaze a este by som pytala aj spat rozdiel kedze ti to poslala obycajne a ty si zaplatila 1.80 ked je taka "prijemna"

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 aha,no super,to zas budes cakat kym ti posle ☹ hm...a nemam to tiez rada,ked mi niekto neda info,ci uz dosli peniaze,aj kedy posielam balik a pritom vzdy dotycne poprosim🙂

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 a tiez nechapem ako to balila??? 😀 😀 ja zvyknem dat darcek,ale tak zas nie taky isty aku vec posielam🙂

julianka777
26. okt 2011

@pajinka23 to su tie vlaciky co si vyhrala na aukciach?lebo ja som tiez vyhrala aukciu,poslala som peniaze,dala som hned info a od 19-teho do 24-teho mi nedala vediet ci dostala peniaze a ci odoslala vlacik,az toho 24-teho mi napisala nech jej poslem adresu,ze balicek posle...ja som aj zabudla ze som jej neposlala adresu,ale ona sa ani nuenuvala mi to hned napisat...az skoro po tyzdni ked som ja musela napisat mi napise ze este jej mam poslat adresu..som zvedava ci zajtra ten vacik pride,ak nie,tak uz jej nieco pekne od srdca napisem..a postovne ma 1,60e takze by to malo zajtra prist

bartokami
26. okt 2011

@akika722 to uz sa aj mne stalo,ze chceli vec za 1,50€ s postou,preto uz zvyknem pisat v inzerate cenu+ posta 😉

akika722
26. okt 2011

@bartokami napisala som mu že bez pošotvneho to nedam,už sa neozval 😅 stale spustim bud cenu,alebo poštovne pri odbere viac veci nazar a vždy vždy niečo pribalim..
ale tak za 0,30c? 😒 ha...

bartokami
26. okt 2011

@akika722 no,vies niekto skusa..a tiez mozno si mysli ze postovne ide tebe 😀 😀

bartokami
26. okt 2011

@akika722 ja tiez zvyknem upravit cenu,ak zoberie viac,a niekedy odpustim postovne ..zalezi od ceny..a niekedy aj pribalim darcek...

akika722
26. okt 2011

@bartokami jasné,ved som na "dovolenke" tak balim a osobne doručujem 😀

bartokami
26. okt 2011

@akika722 ach,som sa dobre zasmiala 😀 😀

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 a kde su tie aukcie?

pajinka23
26. okt 2011

@bartokami na mimibazare cica🙂

pajinka23
26. okt 2011

@julianka777 hej moja s tade mam,ale fakt som vytocena,lebo nakupujem ces mma uz dlho a toto som teda nezazila☹

pajinka23
26. okt 2011

@bartokami vsak 😀 😀 😀 asi ja jej ako darcek poslem naspet obidva tie prasive vlaky,aj tak su hnusne a male,takze malemu to teda na hranie nedam ani nahodou☹este by mi nieco zhltol 😀 😀

pajinka23
26. okt 2011

@janka196 no to ani nemam v plane posle evra na postu,bude mat svoj vlak ak neposle obdarujem nejake dieta na ulici😀

bartokami
26. okt 2011

@pajinka23 uz som tu nasla aj temu o aukciach a ciiiiiitam,jak to tam bezi🙂

pajinka23
26. okt 2011

@bartokami hot link 😉

janinah
26. okt 2011

klaudia karasova znova úraduje ,ešteže som si tu o nej počítala 😉

bartokami
26. okt 2011

@janinah a co urobila?

pajinka23
26. okt 2011

@janinah a co je zac?

pajinka23
26. okt 2011

inak mam dnes aj dobru skusenost🙂)prisla mi dnes pre malu vaska od lamaze krasna ako nova🙂))malinka si ju hnet tak zamilovala ze ked som ju vybrala s pracky uz mi ju uchmatla a necela dat 😀 😀 😀 aj ked bola este mokra🙂a aj s nou zaspinkala...sa tesim a za dobru cenu od jednej suprovej maminky tu na MK 😵

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
annie13
26. okt 2011

@pajinka23 mne tiez presne takto jedna predavajuca zauctovala 1,8 a prislo to obycajne za 0,6 v ciernom vrecku na odpadky tak som mala odvahu sa spytat
tak mi bolo "milo" vysvetlene ze co ma to zaujima ze ci sa to same zabali a zajde na tu postu ze to ma na benzin....takze tak