icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam nemam, nedala mi ho

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova každopadne vypytaj,že sa pojdeš opytať na poštu.Aj podľa toho sa da veľa zistiť.Napr, z akej pošty bol balík poslany a či vobec poslala,mne dala take čislo že to bolo pošta nejake Malacky a ona posielala z Košic,takže ked som toto zistila bolo som na 100% presvedčena že je to podvod

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam ja od kedy od nej pytam podacie cislo nereaguje na spravu

zuzkla
29. okt 2011

Sorry kocky, ze sa vam miesam do diskusie. Ale jedine, ako sa mozte branit je, ze napisete admin a bude sa o nej kecat. Ak jej "dohovorite", ze sa obratite na policiu a vrati peniazky, super. Ale ak nie a obratite sa na policiu asi vela nezmozete. Dokazne bremeno, ze vam nieco nedodala bude na vas:(:(. Je to svinstvo a dufam, ze jej vycistite zaludok a nieco zdarne poriesite.

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova daj vedieť čo admini napisali,určite ti pomôžem aj ja 😉

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova chod na navštevu ked ti dala adresu 😀

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam adminovi som pisala na adresu : martinjasen, dobre som pisala, jemu? urcite dam vediet, dakujem si velmi zlatucka

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam 🙂 hej pojdem, na kavu, ved si zasluzim

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova ja som bola až z daleka takže mna nejak nepozvala 😀

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam len nechapem preco to robi, tolkokrat, ine mamicky to neriesia? Je pravda, ze ja by som cakala, keby som Vas nenasla

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam malo si jej zaplatila? ved ty si mohla mat aj kavu z dolce gusta a spolu aj s kavovarom 😀

michaelapillarova
29. okt 2011

@zuzkla admina som uz informovala

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova ja som zvedava na výsledok 😵

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam a admin kedy odpise? ci mne neodpise?

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova určite odpiše,ked prezisti

michaelapillarova
29. okt 2011

@anetaadam ok,dufam, ze vrati peniaze a asi tak skoro objednavat cez net nebudem

anetaadam
29. okt 2011

@michaelapillarova objednavaj kľudne 😀 ,ja som potom další kočík tiež cez net objednala 😀

zuzkla
29. okt 2011

@michaelapillarova sorry ze sim sa plietla.

michaelapillarova
29. okt 2011

@zuzkla ved v pohode

akika722
30. okt 2011

@michaelapillarova očuj ta adka_adka ma aky nick ešte??? 😕

anetaadam
30. okt 2011

@akika722 mala nicky jane 111,basalayova a teraz adka_adka

anetaadam
30. okt 2011

@michaelapillarova čo si poriešila?

akika722
30. okt 2011

@anetaadam 3nicky? 😕 a zo všetkych troch odrbava?no pekne 😠

anetaadam
30. okt 2011

@akika722 nie prve dva su sptopnute,použivala ich maj ,jun

akika722
30. okt 2011

@anetaadam aha,preto mi ich nevie najsť..a ked jej stopnu aj ten-isto pride s novym 🙄 svinstvo to je 🙄

anetaadam
30. okt 2011

@anetaadam na jane111 predavala trojkolku a na basalayova som od nej kočik kupila za 80evri,ktorí nám nikdy nedošiel 😨

anetaadam
30. okt 2011

@akika722 no ved to je jasne že pride s novým po nejakom čase 😠

akika722
30. okt 2011

@anetaadam no pekne 😠 bože keby ssa to mne stalo že mam jej adresu tak si ju vyhladam osobne a v živote by sa už nevedela prihlasiť nikde 😠

anetaadam
30. okt 2011

len škoda že sa to neda nejak stopnuť,aby tu už nemala pristup

anetaadam
30. okt 2011

@akika722 ona tu trojkolku predala 3 mamičkam,ale nikdy ju nedostali.No a práve ta jedna mamička mi dala všetky info o nej.Najskor som adminom pisala a cez nich som dostala kontakt na podvedene mamičky