Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby kde zoženiem take tie "gumene" obalky lacnejšie?ked som pozerala na nete tak pošta je 2-3x taka ako samotne obalky 😅
dik
@anetaadam teraz som jej volala, tak ma presvieca, ze ona mi poslala topanky, pytam od nej podacie cislo, tak ona je teraz u svokry a nemoze mi ho dat lebo ho nema, potom mi ho posle, ked pride domov, podla mna si vymysla
@michaelapillarova klame na 100%,svokru nema.Teraz viem o dalšej mamine tu obrala o 100eur 😠
@michaelapillarova jednoducho sa jej stale vyhražaj,povedz že pojdeš za jej rodičmi,ked som jej ja povedala o rodičoch zľakla sa
tak toto je už sila,čo sa tu deje... ☹ tak teraz aby sme sa báli aj niečo kúpiť a ked kúpime,zase sa báli,či nám to po tej našej skvelej pošte príde?? 😠 mne sa sťažovala samotná poštárka.je to kamoška čo nosí poštu.Aj ona podávala 1 triedou balík a sa jej stratil...to čo je 😖 sama povedala,že na tých poštách majú taký bordel!!!!!ešte si máme platiť drahé poštovné ale ani pri tom si nemôžme byť isté,či príde.a potom zase dalšie naťahovačky s hladaním balíka vrrrrrrrrr 😠 😠 😠
ahoj baby asi uz viete co sa stalo mne,teraz som sa dozvedela,ze dotycna menom Paula Duranova ktora tu mala ten inzerat,uz davno tu postielku nevlastni a ze ziadne cislo uctu neposielala,tak staci vam??a ja som si ho z prsta vycucala a len tak niekomu pre jeho pekne modre oci poslala peniazky z tej ubohej materskej,ty kokos ide ma roztrhnut,to kde sme sa dostali,na inu planetu??mne sa az rozum pozastavuje nad konanim niektorych ludi a natom co dikazu urobit,ved to je strasne!!!!!!zajtra idem do banky a uvidim co vybavim,drzte my palce a inak Dakujem vsetkym mamickam co my pomohli a co my len napisali,zelam vela stastia a budte opatrne
@vivien2011 nech sa ti to podarí...keď som čítala tvoj príbeh ani sa mi veriť nechcelo,že ľudia môžu byť aj takýto...ja by som ju roztrhla v zuboch 😠 😠
@vivien2011 a to ti kto písal,že tá pani postieľku nevlastní a nedávala ti číslo účtu? 😕 nechápem.
choď len pekne do tej banky-a aj to váženej napíš 😠
@michaelapillarova počuj, Miška-zavolaj jej znova a povedz jej-že ste sa už spojili viaceré oklamané a idete dať na ňu trestné oznámenie-to aby sa nečudovala,keď ju vyhľadá polícia-doma, v práci,... hanba!!! 😠 😠
ahojte, chcem sa spytat ako riesite situaciu ked mate rezervaciu na tovar ale do terminu sa vam kupujuca neozve ani nezaplati. ja som slusne napisala ci este ma zaujem lebo sa mi ozvali dalsi zaujemcovia, len teda dalej to natahovat-rezervovat neplanujem, ale nechcem byt ani neseriozna 😕
@rainee daj si do podmienok, že napr. tovar držím 48 hodín, ak sa dotyčná neozve posúvaš inej. Aj ja tak mám, len ja som to skrátila na 24 hodin a potom skratka mažem. 😉
mna teraz naposledy pobavila jedna kupujuca...obchodik prebehol ako mal...napisala mi ze tovar prisiel a vsetko je ok...ja som jej odpisala ze som rada a ze poprosim o hodnotenie,,uz neodpisala,ja som jej dala hned hodnotenie a ona nic 😅 😅 dost ma to vytocilo a mam sto chuti jej ho zmazat 😠
@julianka777 takych je vela..aj ja kupujucim davam a na mna poniektore kašlu,hlavne že stale niečo pribalim a ani dakujem nič 😖
@julianka777 no odo mna tiež jedna mamina kupovala napísala som jej že jej pripájam hodnotenie a budem veľmi rada ak mi pošle aj ona mne,mamička má štyri hodnotenia a pod každým hodnotenim ma napísané že aj ona odporúča ale mám taký dojem že nevie ako sa dáva hodnotenie ked chce dať druhej strane ona si asi myslí že to hodnotenie sa dáva pod to jej 🙂 🙂 🙂
@julianka777 kukaj, mne napísali už asi 3, že balíček dorazil, sú spokojné, zanechávajú referenciu a tiež si prosia.. tak som ich poslala, prečítať si svoje hodnotenia, aby tam to moje spred niekoľkých dní našli 😅 ja dávam, ked posielam balíček, teda ked dohoda z ich strany splnená.. a to, ako žiadajú strašne oplátku hodnotenia a pritom nevedia, že už ho maju, to ma vždy rozosmeje.. ja viem hned, že nejaké pribudlo.. možno mám nejakú úchylku.. ale fakt sa teším každému 😵 😀 😅 😅
maria35 - Dnes o 19:17
mam zaujem
ja som jej napisala ze bola prva co prejavila zaujem o tovar ale dostala som ponuku aj od ineho nakolko neodpovedala a tak som nevedela ci ma stale zaujem o tovar ,,neskor ked som dala udaje tovar plus postovne je 2.20 ako balik druha trieda mi napisala toto
maria35 - Dnes o 19:39
strcte si to do r
...........................................to bola odpoved dalsia od zaujemcu zize nej super..

@anetaadam 😲 😲 😲 😲 a penazi späť ste sa asi nedočkala ani jedna že? 😒