icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

michaelapillarova
30. okt 2011

@nelinka0401 no, tie som chcela, velmi sa mi pacili, chcela som od inej mamicky, ale neskoro som sa jej ozvala a uz ich nemala, a potesila som sa , ze su este jedne,ale nieco mi vravelo, neobjednavaj, ale a tak som nepocuvla vnutorny hlas ☹

bartokami
30. okt 2011

baby citam o tej klamarke co bola z Presova,dufam,ze teraz nezanevriete na Presov,ako niektore mamicky...pretoze akurat minuly tyzden sa mi stalo,ze ked sa jedna pani dozvedela,ze som z Po-z vychodu...pourazala ma ,vysmiala sa mi ze Po-BINGO,tak ma vyprovokovala a sa vyvysovala ako bohyna,a to uz nepisem k akemu koncu sme sa dopracovali 🙂
ja mam za sebou vela obchodou,ale toto sa mi este nestalo...jednanie...a ten konec..

michaelapillarova
30. okt 2011

@bartokami no ved to , ze teraz sa clovek bude bat objednavat, nielen od mamiciek z presova, ale celkovo sa budem bat objednavat

macamac
30. okt 2011

@bartokami to len bola inteligentná mamina 😀 keď súdi ľudí podľa miesta bydliska 😀 😀 😀
no comment 😝

bartokami
30. okt 2011

@michaelapillarova tak po tom vsetkom co su tu pocitala,zacinam mat obavy,a to aj preto lebo idu Vianoce,aby sa tu niekto pekne nenabalil na sviatky a my budeme bez darcekov aj peniazi🙂 asi tu stopnem na chvilu bazar

michaelapillarova
30. okt 2011

@bartokami tak to asi aj ja, ale este sa mi to nestalo, objednavam stale a teraz som natrafila n anieco take hlupe a primitivne

michaelapillarova
30. okt 2011

@bartokami neviem co je to za cloveka

akika722
30. okt 2011

@bartokami 😲 no len by mna niektora skusila uražať len preto že som z vychodu 😠 a čo sme my oršie ako zapadniarky? 😠 😠 😠

bartokami
30. okt 2011

smutne,no verme ze uz bude len lepsie a lepsie.. 😉 a drzim palce

bartokami
30. okt 2011

rada pre vychodnarky: nedajte sa nikdy !nikym !vyprovokovat na vasu adresu ze ste z vychodu ,ci uz PO?KE? ak dojde k provokacii,nerieste to ,ale piste hned adminovi🙂dobru noc vsetkym vychodnarkam aj nevychodnarkam 😉

luba142
30. okt 2011

@akika722 lenze mne pise ta baba ze do 5 euro je akysi poplatok 0,50€ 😕 😕

akika722
30. okt 2011

@luba142 ano ano je nejaky...zaplatila som to

akika722
30. okt 2011

@luba142 bereš tie obalky tiež od nej?

luba142
30. okt 2011

@akika722 ano tiez od nej, ta druha sa mi este neozvala tak beriem od tejto stanky 🙂

akika722
30. okt 2011

@luba142 😉 podla mna budeme spokojne 😀 ja som si ju našla aj tu na koni-dala som do temy plastove obalky a vyskočila mi ona aaaaaaaaa pisala som aj na mmb aaaaaaaaaaaaa potom som zistila že je to ta ista baba 😀

adal
31. okt 2011

Tak aj ja mám žiaľ jeden tip na "kupujúcu" 😒 objednala si pred troma týždňami súpravu, po týždni som jej písala že ako s tovarom a platbou ... napísala že má choré dieťa ale že to vyrieši v priebehu týždňa no a prešli tri a nič a na IP nereaguje ☹ takže pani sitko87@azet.sk 🤐 a podotýkam, je neregistrovaná 🙄

rainee
31. okt 2011

baby ja objednavam len od registrovanych maminiek s dobrymi hodnoteniami takze zatial ziadnu vyslovene zlu skusenost nemam. viem ze to nemusi byt vzdy uplna garancia, ale aspon nieco. a po tom co tu citam budem este obozretnejsia.

pajinka23
31. okt 2011

@anetaadam no ale nic prijemne teda☹lebo mne trvalo dlhu chvilu kym som takuto vec rozdychala☹fuj no ja by som sa takto nezachovala,je to od nej sproste a este ked som uz od nej ras nakupovala a vie ze som spolahliva ☹ ☹ ☹

anetaadam
31. okt 2011

@pajinka23 no ja som si minule už zaplatila komplet na mmb a maminka ho aj tak posunula 2zaujemkyni lebo jej ponukla vyššiu sumu 🤐

rubinka
31. okt 2011

@anetaadam - tak to je choré teda, to potom mala dať do aukcie 😕

pajinka23
31. okt 2011

@anetaadam toto je naozaj na zamyslenie☹fuj taketo spravanie sa mi fakt prieci☹a ja som ras u jednej na mmb vyhrala dve aukcie a zato ze ta jedna bola za 0,1cent tak mi tu druhu vec neposlala s vysvetlenim,ze ked potvrdim jej vyvolavaciu cenu 0,1cent tak ze to ona berie za neuspesne!!!tak naco si potom zadava taku vyv.cenu???ach as mi rozum zastava 😀 😀

anetaadam
31. okt 2011

@rubinka ja som to nejak neriešila,ale bola som taka naštvaná lebo to bola časť nextoveho kompletu ktorú som zhanala.....to je len vypočitavosť ☹

anetaadam
31. okt 2011

@pajinka23
@rubinka no inak si važne davajte pozor od koho kupujete,lebo ja som tiež naletela tej podvodničke ako Miška ale ešte v lete,kupila som kočik od nej ale dodnes ho nemame.Takže som sa 2 tyždne s nou naťahovalo,ale peniaze vratila ked som chcela podať trestne oznamenie

pajinka23
31. okt 2011

@anetaadam to je strasne☹no ja som zatial nemala stastie as na taketo podvodnicky☹ale aj tam mam uz za tie roky dost negativnych skusenosti☹

tinuskaha
31. okt 2011

ja som tiez z vychodu -Prešov nehambim sa zato 😉 predala som uz zopar veci no je pravda ze viacej nakupujem ci pre seba pre maleho netere synovca 😉 mala som par zlych skusenosti zarezervovali si tovar ale napisali ze BERIEM TO a potom mrtvy chrobak.No ja nemam to svedomie aby som peniaze zobrala a vec o ktoru bol zaujem si nechala..to by som v noci nemohla spat a nedajboze aby som sa videtla tu na MK na ciernej listine alebo medzi nespolahlivimi predavajucimi ci kupujucimi

traktor
31. okt 2011

preco by sa mal niekto hanbit za to, odkial pochadza 😅 ..ved je to jedno..dôlezite je , ako komunikuje, ako sa sprava..ak clovek jedna ferovo a ľudsky..je jedno, ci je to vychodniar, ci blavak,. ci cinan, c i rom..

monulicka
31. okt 2011

ahojte
a ta klamarka Presovcanka, to je ta adka_adka ci dakto iny? som sa nejak v tych prispevkoch stratila....
ja inak toez nakupujem len od maminiek co maju pozitka, uz aj jedno negatko ma vie odradit, takze zatial som mala len dobre skusenosti..ako naslo sa par mamin, s pristupom aka je to pre mna pocta, ze mozem u nich nakupit. A nastastie aj ako predavajuca nemam zatial ziadne problemy, klop-klop. Teraz sa mi ozvali dve na inzeraty, tak som zvedava co z toho bude 😝

pajinka23
31. okt 2011

inak baby to sa moze,ked ma jedna mamina dva nicky na ktorych tu predava??

monulicka
31. okt 2011

@pajinka23 jasne ze nemoze 🙄

pajinka23
31. okt 2011

@monulicka hmm tak fasa,lebo jednu taku viem☹
a ma inzeraty aj pod jednym aj pod druhym nickom 😠