icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

julianka777
31. okt 2011

ja mam asi smolu na rychle zasanie balikov 😅 uz 2-krat som cakala pomaly 2tyzdne pokym mi prisli,lebo jedna sa nevedela ozvat ze ma peniaze a a ze som zabudla poslat adresu,druha mala rodinne problemy a teraz cakam od 20-teho na balik...predavajuca mi najskor napisala,ze balik posle 26-27 a dnes ked som jej napisala,ze mi este nic neprislotak mi odpisala ze mala problem sa dostat na postu,ze to vcera poslala a ze zajtra by som to mala mat..no neviem ci som debil,ale vcera bola nedela a zajtra je sviatok..tak by ma teda zaujimalo kedy to pride 😠 a uz asi prestanem byt mila,tolerantna a trpezliva...inak vsetky tieto 3 pradavajuce su z mma

katka3012
31. okt 2011

Baby potrebujem trosku poradit.Je mozne ,ked som poslala balik pred 6 dnami,ze este dotycnej nedorazil?Obavam sa .Stalo sa to dakomu?

renin
31. okt 2011

@katka3012 To veru je asi ťažko možné.Človek sa snaží zachovať férovo a to očakáva aj od tej druhej strany,ale nikdy nevieš,na koho natrafíš.

luba142
31. okt 2011

@tatiana1985 terasz si precitaj posledne hodnotenie tej baby aj jednej okrem teba neposlala na vymenu balicek

katka3012
31. okt 2011

@renin doteraz ked som balicek odoslala ,tak najneskor prisiel na treti den.A co ked k dotycnej nedorazi vobec?Je mozne,ze sa aj stratil?Teraz vypadam ako taky idiot 😕

luba142
31. okt 2011

@katka3012 no ak si ho poslala obycajne tak to asi nenajdes a ak doporucene tak sa da zistit podla cisla

tatiana1985
31. okt 2011

@luba142 to nemyslis vazne..takze nas fakt odzubala!!! 😠 😠 😠

katka3012
31. okt 2011

@luba142 poslala som obycajne ,mna asi slaktrafi ☹ Budem dufat,ze mi pani napise po 7 dnoch ,ze jej balicek prisiel,lebo ja neviem ani potom ,co mam vlastne spravit? Ako dakomu dokazem ,ze som ho naozaj odoslala?

akika722
31. okt 2011

@tatiana1985 spoj sa s tou babou čo jej dala hodotko

akika722
31. okt 2011

@katka3012 obyčko si posielala,ona tak chcela?či ty?

luba142
31. okt 2011

@katka3012 a mas v konverzacii s nou, ze to tak chcela ona poslat a ze je to len na jej riziko?

akika722
31. okt 2011

@katka3012 ak ho chcela ona poslať obyčajne na vl.riziko tak ty jej nič dokazovať nemusiš..

katka3012
31. okt 2011

@akika722 no ja som to tak poslala,vzdy to tak posielam ,a vsetko bolo doteraz v poriadku az dnes na tuto pani

akika722
31. okt 2011

@katka3012 aha,tak potom je to asi na tebe 😒 nikdy neposielaj obyčajne na vlastne riziko 😒

tatiana1985
31. okt 2011

@akika722 ooch...co teraz? ☹ ☹
poslala som jej krasne papucky Minnie 😖 😖 😠 😠

akika722
31. okt 2011

@tatiana1985 daj jej hodnotko+do temy čierna listina+kontaktuj adminov

katka3012
31. okt 2011

prave sa mi mala zobudila,tak musim ist,ale dakujem zatial za vsetky cenne rady .

katka3012
31. okt 2011

@akika722 uz som sa poucila,ale neviem ,co mam spravit,to jej mam asi poslat peniaze za tovar,ktory som podstate odoslala a jej neprisiel,lebo sa jakoze dakde stratil?

akika722
31. okt 2011

@katka3012 stratiť sa mohol,aaaaaaaaaaaaaaaaaaale mohla ho aj dostať a trvrdi že neprišiel..zaleži od toho ako sa na vec pozrieš 😉 ake ma hodnotka?je registrovana?

pietra
31. okt 2011

@katka3012 mohol sa stratit, mohlo sa stat aj to, ze balicek ma doma a chce aj peniaze. Ale kedze ona ma ako dokazat, ez ti peniaze poslala, ale ty nemas ako dokazat, ze si balicek odoslala, tak tahas za kratsi koniec a ak balicek nepride, tak by si peniaze mala vratit ☹ A radsej posielat veci doporucene. Ved teba to nebude stat nic navyse, kedze postovne plati kupujuca a budes mat doklad o odoslani a pri pripadnej strate mozes reklamovat.

renin
31. okt 2011

Ja som tiež poslala balíček a milovanej sa ani len neťažilo poslať peniaze.Odteraz len platba na účet.Ja som poslala na dobierku,takže by sa mal vrátiť,ale aj tak.Ľudia sa boja,že keď odošlú peniaze,tak balíček nedostanú,ale takto som zle dopadla ja.som bola vždy čestná.

gabika7706
31. okt 2011

@katka3012 ale aj ine predavajuce, preco vlastne posielate balicky obycajne z vlastneho rozhodnutia? V dnesnej dobe, na Slovensku....Ano, balicky sa stracaju, aj ja som mala tu cest, zial. Ako @pietra pise, nemala som ako dokazat, ze mi balicek neprisiel ale ani predavajuca nemala ako dokazat, ze ho poslala...A v pripade, ze zaplatim postovne vo vyske 1,20 € a vyssie a pride mi obycajna zasielka, ziadam rozdiel postovneho spat, kedze sa to deje coraz castejsie 😒

zuzkla
31. okt 2011

@katka3012 mne sa stalo nieco podobne - teda uplne rovnake. Kam ste posielali balicek? Dakujem

katka3012
31. okt 2011

@zuzkla je neregistrovana ikuska001azet.sk Je to Ivana Martvonova z Hrustina.A poslali ste jej peniazky?

katka3012
31. okt 2011

@akika722 nieje registrovana je pod ivuska001@azet.sk

anetaadam
31. okt 2011

@katka3012 tak mne dneska prišiel doporučeny list s poistením až po 6dnoch od odoslania 😒

zuzkla
31. okt 2011

@katka3012 je to od inakial, ale dakujem za ochotu

zuzkla
31. okt 2011

@zuzkla zatial som peniazky nevratila, pretoze ta pani, napriek tomu, ze jej vypisujem, nereaguje. Tak neviem:(.

zuzkla
31. okt 2011

@katka3012 peniazky som zatial spat neposielala, ta pani nereaguje, napriek tomu, ze jej vypisujem. Tak neviem:(.

piacere
31. okt 2011

@akika722
@anetaadam vypisovala mi ohľadom kočíka... že či jej ho nedoveziem do Žiliny 😀 Celá tá komunikácia bola nejaká divná, tak som rada, že sa rozhodla, že ho teda nechce, keď jej ho nedonesiem 😀