Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@anetaadam ja prave riesim jeden oblek na mojasvadba,ale slecna/pani je strasne divnaa.. uz tyzden mi nevie dat miery obleku, ked som jej dnes pisala,tak mi vravela,ze nemala na to cas,ze snad sa k tomu dostane tento tyzden a ked som sa jej pytala na vyskusanie, lebo ma v pase napisane mesto,ktore je kusok od naseho a nemam problem sa tam zastavit vyskusat, tak zrazu ze je problem so skusanim,ale dovod nenapisala... tak neviem,asi ani by som ho od nej uz nekupila,lebo strasne divny postoj ma predavajuca.... neviem..niektore zeny su strasne cudne.. daju inzerat a aj mesiac sa mi nedostane odpovede? tak potom naco inzeruju??? fakt nechapem.... 🙄
@anetaadam pritom oblek krasny a aj za super cenu.. no fakt neviem ...
ja som raz natrafila bohuzial na mamicku, ktora mala asi 50 pozit.hodnoteni a zrazu ked som jej poslala peniaze,sa jej zacali kopit same negativne.. ze prijala peniaze a neposlala tovar,tak som sa len modlila,aby som tak nedopadla aj ja...bohuzial ani po viacerych mojich vyzvach som sa k tovaru nedostala a o peniaze som prisla 😒 bolo to na MMB a odvtedy nakupujem velmi opatrne... vlastne aj tu na konikovi sa snazim preverit si kadejakymi moznymi aj nemoznymi sposobmi predavajucu.. ale nie vzdy sa to da... cudujem sa, ze sa najdu aj take, ktore takto klamu... ja by som sa hanbila az do neviem kolkeho pokolenia,keby som mala nieco take urobit....
este jednu radu dievcata..
mam na rane jedny saty.. baba registrovana len teraz nedavno a hodnotenia ziadne.. ako by ste to riesili?? dali si ich poslat na dobierku???? bo peniaze dopredu u takej predavajucej je privelke riziko a okrem toho je to dost penazi...
@katmi mozno to bola ta ista ci mna oklamala uz ju stopol admin, ale nasla som ju aj na mmb
@michaelapillarova a to bola ktora??? toto co som ja pisala zazitok,to bolo uz davno nastastie..odvtedy uz ziadne neg.skusenosti a dufam,ze ani nebudu..
@katmi ja som objednavala od adka_adka,ale ma vela nickou a na mmb, neviem aky mala ta dotycna nick

@piacere 😀 😀 😀 😀 aká vtipná 😀 😀 😀 ved prečo nerozvažaš sama baličky? 🙄 hmmm? 😀 😀 😀 pribalim aj moje a ušetrim cestu na poštu 😀 😀 😀 😀 😀