icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katka3012
1. nov 2011

@andreah25 je to mozne ? 🙂 No ja dufam,ze ten moj balik ,aj keby presiel daku tu svoju dovolenku,tak spravne pride do ruk,tej pani,co jej patri.Joj,dufam,ze mi zajtra napise,ze prisiel,lebo inak ja neviem ☹

luba142
Odpoveď bola odstránená
luba142
1. nov 2011

@andreah25 taak to pekne pocestoval 😀 😀

katuska01
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
luba142
Odpoveď bola odstránená
katuska01
Odpoveď bola odstránená
solinkarka
1. nov 2011

Ach jaj zas som narazila na jednu divnu predavajucu 🙄

akika722
Odpoveď bola odstránená
andreah25
1. nov 2011

@katka3012 Neboj, príde, skús sa ešte informovať na pošte. Síce možno tiež nebudú vedieť kde je, lebo vtedy keď som ja riešila ten môj, tak nakoniec mi len povedali, že sa stratil a dali mi papiere na spísanie žiadosti o náhradu škody. Kým som ich vypísané priniesla na poštu, balík konečne dorazil, na pošte však vôbec nevedeli, že balík si ma nakoniec našiel, takže ak by som bola sviňa, tak by som mala balík a aj si uplatnila náhradu škody. Jednoducho pošta je jeden veľký bordel, preto nič neposielam obyčajne, len doporučene a veci nad 20 eur aj poisťujem. 😀 Tak držím palce, aby dorazil kde má 😀

akika722
1. nov 2011
andreah25
1. nov 2011

@luba142 Hej, lepšie ako ja 😀

solinkarka
1. nov 2011

@akika722 ma milion pozitivnych hodnoteni ale odomna schytala jedno NEGATIVNE!! 🙄 no a co je vo veci:
Jedna dotycna predavala supravu do postielky- 50eur tak som sa jej ozvala, vsetko prebehlo ok a dohodli sme sa na osobnom stretnuti kedze byvame v tom istom meste...no dotycna mi napisala v nedelu ze v pondelok sa stretneme reku ok...a za hodinu mi napise ze uz to nechce predat ze jej manzel zakazal....trosku ma to nahnevalo ale ok....no a dnes pozeram inzeraty a co nevidim zas ona a znova to predava a dokonca o 5 eur lacnejsie...som jej pred chvilou napisala ze ci si zo mna akoze robi srandu kedze mne jasne napisala ze to predavat nejde ona mi napisala ze: """doma bolo s konecnou platnostou rozhodnute,ze vam sa to predavat uz nebude,respektujte to prosim,nechcem mat doma zase zvady s muzom,nestoji mi to zato,rozhodol o tom tak a tak to aj bude"" akoze fakt nechapem, divna to zenska 🙄

luba142
1. nov 2011

@solinkarka to je teda fakt trapne, a to akoze jej manzel rozhoduje komu to predaju, no tak to je mileeeeeeeeee 😠 😠

akika722
1. nov 2011

@solinkarka 😲 prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim??? 😲 😲 😲 😲
a vy sa nepoznate?alebo jej muž ťa nepozna?nechapem 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

akika722
1. nov 2011

@solinkarka moj muž ani nevie čo a kedy tu predavam 😀 😀 😀 no divne to je fakt 😒

luba142
1. nov 2011

@akika722 moj muz to sice vie,lebo mu chodia sms-ky o pohybe na ucte,ale este aby sa pytal, kto to kupil odkial atd. ked zaplati,je mu to suma fuk 😅

solinkarka
Odpoveď bola odstránená
haslerka31
1. nov 2011

@solinkarka ....dobre si ma rozosmiala 😀 😀 ta zenska je teda PRIPAD 😀 😀

luba142
1. nov 2011

@solinkarka v podmienkach som jej citala, ze nepredava osobne 😕

akika722
1. nov 2011

@luba142 ja som si urobila vlastny učet-špecialne na kona 😀 tak nevie 😀 😀 😀 vie že tu predavam to je všetko..a pohyb -tooo to len ked kupujem,to ide zo spoločneho učtu 😀 tak to vie 😀
@solinkarka ma napadlo.ma ona profilovu fotku?čo ak nechce aby bola odhalena jej identita? 😕 možno ju poznaš a ani o tom nevieš 😕

mirus11
1. nov 2011

aj ja som narazila na jednu predavajucu,ktora mi posielala mesiac tovar,a nakoniec mi ho ani neposlala,lebo som jej ja sama musela napisat,ue uz nemam o tovar zaujem.

solinkarka
Odpoveď bola odstránená
akika722
1. nov 2011

@solinkarka tak čo ak????Podla mna sa poznate a ty o tom nevieš...možno sa fakt taji,možno nechce byť zverejnena 😉 a keby ste sa stretli,odhalila by si ju 😀

haslerka31
1. nov 2011

@solinkarka este ma napadlo,ze mozno ten popis a cena 50e nezodpovedaju kvalite tej 🙂 supravy a bala sa ,ze osobnym odberom by si to zistila a mozno to tu aj hodila

solinkarka
Odpoveď bola odstránená
mamkakatka
1. nov 2011

kupila som od emuska30 detsky sijaci stroj, na moju otazku, ci stroj plni funkciu sitia odpovedala: " ano. O par dni mi stroj skutocne dosiel, po vyskusani som ostala prekvapena, pretoze stroj nesplnal funkciu sitia, skusala som rozne kombinacie navlecenia nite, pouzila som aj nove baterie a nic, stroj sa svietil, ale nesil. Poslala som jej o tom spravu a takto mi odpovedala: " no mi sme to tak kupili tiež od maminky ktora nam to predal s tym že to sije ,,že je tam ihla nite a dala tam aj latku ktora bola žasita ,,,takže““ tak ja teraz neviem maminka" ... ze to ma od inem maminky v inzerate, ani pocas nasej komunikacie pri predaji ani raz nespomenula a cely cas ma drzala v domneni, ze je stroj novy, v original krabici a len vyskusany ako to uvadzala v inzerate. Navrhla som jej, aby mi vratila peniaze a ja jej vratim stroj, na co jej odpoved bola: "tovar spat neberem ! dotycnej som navrhla, aby sme sa spojili cez skype a ja jej stroj predvediem, jej odpoved bola sokujuca „... budte rada že nepridem k vam ho vyskust pred vami a ak tak možem s manželom prist osobne ak je v tom problem ...dobre !“ ... tvrdi o sebe, ze je seriozna .....peniaze mi dosli a zajtra jej na svoje naklady posielam hracku ....citam tu vsetky prispevky, nemysliac si, ze aj ja tu raz napisem...smutne 😢

akika722
1. nov 2011

@solinkarka tak predsa 😉 v podmienkach-rešpektujte prosim sukromie 😉 nechce byť zverejnena

akika722
1. nov 2011

@mamkakatka 😲 😲 😲 to je podraz 😠 dala si jej hodnotko ?aj na čiernu listinu by som ju dala 😠 kontaktuj admina-len tak si vybojuješ prachy späť 🙄

mamkakatka
1. nov 2011

@akika722 hodnotenie dostala, aj na ciernej listine je a toto vsetko som najprv riesila s martinjasenom....peniaze mi dosli, a zajtra jej posielam hracku , ale som nesmierne znechutena a uz viem a chapem mamicky, ktore po takejto skusenosti nemaju chut dalej nakupovat....