Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@traktor no to prave ani ja neviem či treba vrátiť spätné poštovné,ja som raz tak žiadala ked nesedel popis aby mi vrátila aj poštovné,no mne predavajúca síce vrátila ale prišla mi od jednej predavajúcej ip ktorá na to zareagovala vraj aby som si prečítala obchodné podmienky,že predavajúca nie je povinná vracať poštovné vraj ak sa obiednáva cez net napr,z nejakého obchodu a chcete to vrátiť späť že poštovné vám nikto nevráti ☹ hm,tak neviem
kopirujem to čo mi napísala PS: čo sa toho poštovného týka, otvor si pár e-shopov a prečítaj si obchodné a právne podmienky kde sa jasne píše že ak tovar nezodpovedá predstavám kupujúceho tak je možné vrátiť späť a peniaze budú vrátené bez ceny poštovného ja len na margo tvojich útokov na pošahaných 1,50€. bežne v praxi to takto chodí, ešte sa máš čo učiť
@nikolca ale e-shop nie je bazár... a najmä ak predávajúca neuvádza pravdivé info.. vtedy je to jej chyba a poprosím späť aj poštovné.... lebo ak by uviedla pravdu, tak to nekúpim a neprídem o pošahaných 😅 1,50€... apropo... môj vedúci má za 1,50€ výživy na tri dni, takže pre mňa to určite nie je pošahaná suma 🙄
Nedaj sa, bráň sa! 🙂
@maznacik007 ano korunky som jej už poslalla a ked mi pride hracka poslem zbytok postovneho ,,,podla toho aky bude na baliku :( leb opokažde je to inak ,,ja som top ostovne dal podla tej mamicky ktora mi to poslala ...je mi to luto že ja si nedavam pozor ,,,a nesledujem si to ake mi kto nahodi postovne ale asi budem musiet už aj ja 😖 ale ja som sa zachovala tak že som hracku vzala spat no mne sa tak nestalo ked som bola oklamana
nick ma lji no ja som potom bola v tom čo ak som ja spravila chybu a to poštovné pýtala neoprávnene? ☹
lebo ja som tolko isto paltila :( som si to ani neuvedolmila že ,,,taky postovne neni ,,,ja osm ho tiež zaplatila ,,no nevadi ,,,,co už ked mi pride balicek a bude na nom cena postovneho tak samozrejme to maminke posielam
moja prvá negatívna skúsenosť, od pani som kúpila osušku, v inzeráte napísané krásna osuška a domov mi príde fľakatá, a reakcia pani , že ona nevie o ničom, to kde sme, ma vytočila vrrrr 😠
ano pytala ...len skoda že už neviem ako sa volala ta maminka aj som rozpolsla niektorym maminka že ci mi to on i nepredali ale marne neviem už :( skoda moja ,,,,lebo teraz vyzeram ja ako blbec ,,,no co už
jedno je pytat tolko, kolko pytala ta prva mamicka a druhe je..kolko platis potom ty na poste..ak si videla, ze to nie je 3 eura ale menej, trebalo napisat mamicke , ze si platila menej a peniazky jej vracias.. 😉
@emuska30 a tebe sa tie 3€ nezdali vela ked si to kupovala? Pride mi to cele tak, ze si sa jednoducho obabrala a nechces byt na tom stratova ani cent. Ale mozno sa mylim. Takto to vsak nechodi 😉
no tak ja som neni odkazana zarabat tu par centov ,,,,mam sa v celku dobre ,,,taže nemam za potreby tu zarabat ,,,ale to je už na vasom nazore na vypocuti si jednej strany ,,,,ja som seriozna predvajuca ako aj kupujuca ,,,,nech sa každy mamicka co tu napise pozre aj na svoju stranku aj na druhu starnku ,,,,a nei tu hned zacat niehoko lincovat akoby so tu okradla stat o miliadru ,,,treba si vypoicut obe strany !ja som peniaze poslala naspat a vratim aj postovne ked mi pride balicek !to je vsetko ,,,a
Pani Emuska30 to ste odo mna kupovala šijaci stroj. A fungoval. Stal 3,50 euro a poštovne som pytala od Vas podla tarif sl. pošty za zasielku do 1kg. Tu je kusok konverzacie našej: poštovne priratajte k sume podla toho či chcete doporučene 1,60 euro alebo obyčajne 1 euro. A poprosim
Vy ste mi poslala 1 euro za poštovne lebo ste to chcela poslať obyčajne. Nepytala som žiadne 3 eura za poštovne..... Ved tolko sa plati tušim za balik do 10kg :o))))
ja som prekvapena že piše že som pytala 3 eura od nej poštovne...... ved to je suma jak ta hračaka skoro. Poslala mi vtedy 4,50 na učet. A vôbec nepisala žeby to nefungovalo alebo niečo take. A bolo to už pred mesiacom. A za kolko ho vlastne predavala dalej?
@akika722 stroj stal 5.00€, postovne 3.00€, z toho platila postovne iba 1.60€ ... som zvedava, ci mi preposle spet moje postovne za balik, ktory jej dnes idem poslat...lebo mne napisala, ked som sa jej opytala, ci mi vrati rozdiel: " to nemyslite vazne!" , tak ostava mi len cakat ☹
čo si myslíte o takejto odpovedi na bazáre ? (písala som o probléme pár strán dozadu) 😒
dobrý den ja sa vam ospravedlnujem ale ja som iba poskytla internet kamaratke ona nakupovala, som nevedela ze vam neposlala peniaze ja som jej vase cislo uctu dala aj som jej povedala ze ste ochotne pockat do toho pondelka ale som nevedela ze sa vam neozvala dalej a ze sa obchod neuskutočnil ja jej hned zavolalm a dohovorím jej...som velmi sklamaná ze to taktpo pokaslala je mi to skutocne luto som fakt netusila co sa deje ja moc na nett nechodím iba ak nieco hladám tak som ani necitala vase maili prepáčte, za tu kamaratku sa ospravedlnovat nebudem ale uz si od mna urcite nic nebude objednávat....
v každom prípade si myslím že je to blbosť 😕
@mamkakatka tak sa pozri vyššie,stroj ONA KUPILA OD MAMIčKY ZA EURA+POšTA EURO 🙄 🙄 🙄 tak ťa pekne okradla 🙄
@haramiova kuk

@akika722 ja som koruny mamičke už poslala naspat