icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gabika7706
2. nov 2011

@garzonka ano, co sa ceny tovaru tyka, je to tak, ale pytat postovne 3 € a zaplatit na poste len 1,60 €... dobry biznis. (teraz mam na mysli balicky zabalene vo vreci na odpad a pod, nie v origi krabiciach, kt. predava sl. posta napr.)

garzonka
2. nov 2011

@dm1 určite, však ja netvrdim že konala správne (privysoké poštovné a asi nie úplne pravdivé info v popise) ...ja som sa vyjadrila len a iba k cene tovaru 🙂

huxy
2. nov 2011

@garzonka to ano,mas uplne pravdu.ja neutocim na cenu,za ktoru predava /aj ked postovne 3€ je za nieco take privelmi prehnane/.ale potom nech nepise,ze sa ma dobre,ze tu nepotrebuje na ludoch zarabat,a pritom si uplne protireci.reagovala som len kvoli tejto jej poznamke 🙂

garzonka
2. nov 2011

@gabika7706 ano, pravdaže

monulicka
2. nov 2011

@huxy a preto vravim, ze bu tu mohli zaviest nieco take ako na MMB, ze vidis, kedy tu dana osoba bola naposledy...bo je mozne, ze si precitala tu moju 1.spravu s cislom uctu, poslala prachy a odvtedy tu nebola....a ja to nemam ako vediet..aj ked je pravda, ze mi mohla aspon napisat, ze c.u. registruje a posiela platbu, si myslim, ze na spatne info o balicku ani nemusim cakat 🙄

garzonka
2. nov 2011

@huxy veď jasné 🙂...okrem iného som si všimla, že už nereaguje, ale možno je to tým, že ju dcérka zamestnáva. A este mi napadla jedna vec. ja tkisto niekedy zabalim veci do igelitových áckov, ale su vzdy ciste a nepotrhane. je to preto aby balicek nebol zvytocne velky, ja sa snazim aby rozmerovo bol co najmensi a kupujuca maminka plati najmesie mozne postovne....myslim ze krabica nie je vzdy nutná 🙂

huxy
2. nov 2011

@monulicka veru,to by nebolo odveci mat taky prehlad,kto tu kedy bol naposledy.ale toho sa asi v blizkej dobe nedockame

huxy
2. nov 2011

@garzonka no myslim,ze dotycna mamicka necakala,ze sa tu ozve ta pani,od ktorej kupovala tej stroj.a ze napise sumu za ktoru predavala a hlavne vysku postovneho ktore pytala.
k tym krabiciam mas uplnu pravdu.niekedy je to uplne zbytocne,hlavne ked by kvoli tej krabici vyslo vyssie postovne.

monulicka
2. nov 2011

@garzonka ale urcite si potom nezapytas 3 EUR postovne.... 😉

garzonka
2. nov 2011

teda nemyslím sáčky priehladné obyčajné, do ktorých dávam rožky v obchode 😀 , ale normálne igelitky, ktoré su pevné, nepriehlľadné...aj samotnú vec este zabalím do niecoho aby to nebolo len tak v igelitke

katka3012
2. nov 2011

Tak po 7 dnoch ,predsa len dotycnej pani dorazil 😅

gabika7706
2. nov 2011

@huxy no takeho prehladu, kto tu kedy bol sa asi nedockame, vraj je to "zasah do sukromia" 🤐 😉
a som mimo temu, ospravedlnujem sa ...

garzonka
2. nov 2011

@katka3012 tak blahoželám!

garzonka
2. nov 2011

U mna najdlhsie putujuci balik cestoval 14 dni 😕 , takze ked prejde tyzden a nic, tak som este relativne v klude 😀

katka3012
2. nov 2011

@garzonka ani si neviete predstavit aka som spokojna 😅

traktor
2. nov 2011

@mamkakatka @emuska30 to, ze sa vec predala drahsie, ako bola kupena, je len sikovnost predavajucej...predavajuca suhlasila s takou cenou, aka bola v inzerate...cize toto by som neriesila..ine je to postovne..cize by sa mala vratit plna suma + spätne postovne a este jedna vec, by sa mne osobne velmi nepacila..a teda hodnotenie.. @emuska30 kupujuca ti poslala sumu aku si ziadala..cize splnila co mala..nezasluzi si negativne hodnotenie..tak by sa patrilo hy opravit..ak nie, ja by som urcite poziadala o pomoc admina a negatko by mi vymazal.. nesmu sa davat hodnotenia ja som dostal, tak ti vratim..zvlast, ako tu..ked nakupujuca je v prave..a ukazalo sa kto pochybil.. a prave aj pre take situacie, by sa to vsetko malo riesit cez IP..mala by sa uznat chyba a nerozmazavat sa to na 3 strany..tak si predavajuca zbytocne pokazila meno..stacilo si hned na zaciatku uznat chybu..stroj mohol byt zas v bazare, s presnym popisom..a mozno by sa uz aj predal..

garzonka
2. nov 2011

@katka3012 až sem som počula ten balvan čo ti spadol zo srdca 🙂

garzonka
2. nov 2011

@traktor mne sa zdá že kupujúca to skušala riesit len s predavajucou sukromne, ale kedze doslo k pochybeniu a citila sa byt v neprave a nevedela si rady, tak sa tu prisla poradit. myslím ze to tu urcite nechcela rozmazavat 🙂
a suhlas s tym ze ak sa uzna chyba a jedna sa seriozne, tak vsetko je omnoho jednoduchsie

traktor
2. nov 2011

@garzonka ja som myslela tu druhu stranu 😉

katka3012
2. nov 2011

@garzonka 😅 😀

garzonka
2. nov 2011

@traktor 😀 no vlastne ano ...je to tak trochu obojstranne

mamkakatka
2. nov 2011

@garzonka je to tak, od zaciatku som s nou tuto zalezitost riesila cez IP, dockala som sa len urazok, preto som kontaktovala admina, ten ma navigoval, co v takomto pripade robit ... ja som suhlasila aj s cenou aj s postovnym, ale nemoze niekto odomna chciet, aby som si nechala nefunkcnu hracku, preto som pozadovala vratenie penazi a plus vratenie postovneho, ktore som zaplatila za balik, ked som jej ho poslala spet, dockala som sa vyhrazok...preto som svoju skusenost napisala sem, aby aj ostatne maminky videli, ze aj taka vec sa niekomu stala, a mozno to v buducnosti niekomu pomoze, aby bol pri kupe, ci predaji obozretnejsi

traktor
2. nov 2011

@mamkakatka myslim, ze ty si urobila dobre..ja som myslela na to..ze ta druha to uz tu nemala riesit..vlastne sa do toho len viac zamotala a ukazalo sa aj to, co nechcela..stacilo napisat, ze si uznala chybu, peniaze vrati a ospravedlnuje sa..nic viac....a este si vyries to negatko..to ti nepatri..

mamkakatka
2. nov 2011

@traktor negatko mam uz zmazane 🙂, balik odniesol priatel na postu a teraz uz len cakam, ci mi emuska30 vrati postovne ... 😒

emuska30
2. nov 2011

@haramiova ano ja som mainke koruny aj poslal a tvrdi že nefunguje ,,,tak ja už potom neviem

emuska30
2. nov 2011

@mamkakatka ano vratim nema dovod nevratit

damiankad
2. nov 2011

@akika722
@luba142 baby..prosím vás môžte mi napísať IP kto vám poslal tú správu ohladom tých vecičiek na dobierku?? Aj odomna chce jedna mikinu za 2 eurá na dobierku 😕 😨 🤐

solinkarka
2. nov 2011

ja si nechavam posielat veci len na dobierku...a vzdy platim postovne viac ako 2 eura, to je normalne

luba142
2. nov 2011

@damiankad no odomna chcela na dobierku capacky za 60 centov, to by sa jej moc neoplatilo veru
@solinkarka niektore veci sa ti neoplatia na dobierku a ja osobne ani neposielam tak

solinkarka
2. nov 2011

@luba142 no ked nemam inu moznost a mne to takto vyhovuje,,,vzdy si ti preberem, nemam ziadny problem s tym...ale jasne ze lacne veci sa neoplati