icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

anetaadam
2. nov 2011

@macamac ja som kupovlala,poslali nám ho cez poštu expes kurier,cena okolo 10 eur,na druhý den sme ho mali doma

anetaadam
2. nov 2011

@macamac no a ešte si ho prídu k tebe vyzdvihnúť kurieri slovenskej pošty,ja som bola veľmi spokojná s dodaním

fukylove
2. nov 2011

@macamac ja som posielala kocik nedavno - cca 2 tyzdne dozadu,, kurierom slov. posty a vyhoda je, ze pridu k tebe domov pre to a aj mamicke, co ho od teba kupuje ho dovezu az domov...
ja som uz bola v 28tt a neviem si predstavit ze by som sa s kocikom - hlboka a sport. verzia - mala trepat na postu a podavat to tam osobne... detto mamicka, co si kocik odo mna kupovala uz tiez je tehu a s bruskom, tak jej vyhovovalo,ze jej to doviezli az domov na druhy den - postovne spolu stalo okolo 10 eur (vratane poplatku za dobierku)
co sa tyka posielania kocika si myslim ze bezkonkurencne najnizia cena vs. vykon 😉

fukylove
2. nov 2011

este pridavam ze kocik mal spolu cca 19kg (pribalila som aj dve nahradne kolieska, co som doma mala,, nejake dalsie prislusenstvo, co mi uz bolo zbytocne a aj tym, ze to bola dvojkombinacia, tak to malo svoju vahu...)

trnka77
2. nov 2011

@garzonka jasné,ten môj mal viac ako 20kg,preto sme uvažovali len o tomto type,myslím,že tam je do 50 kg 🙂

garzonka
2. nov 2011

ked teraz citam, ze vela mamiciek vyuziva Expres kurier s tym ze je to pohodlnejsie aj s odoslanim aj s dodanim az do domu, tak asi je to lepsie tak 🙂

bartokami
2. nov 2011

aj tu by ste mohli hodit o pohodlnejsom posielani cez Expres kuriera https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/slovenska-posta-ake-s-nou-mate-skusenosti/ mozno to pomoze niekomu

bartokami
2. nov 2011

@fukylove je dobre to vediet🙂

fukylove
2. nov 2011

@bartokami - napisala som 🙂

macamac
2. nov 2011

😵 dievčatá-veľmi pekne vám ďakujem 🙂 ste mi pomohli-som nevedela 😉 bude to tiež taká 2-kombi, takže ťažšie
ja,keď som začínala-čo neznalá a veriaca, že všetci sú fér, som predávala šporťák na dobierku-našťastie mal 15kg, ešte vzali ako balík za 5eur, o poistení sa mi snívalo-a také čosi,že niekto dobierku nepreberie,tiež 😀
no našťastie-tá mamča prebrala-a peniaze mi prišli potom šekom 😉 a to bolo cez bazoš-a to len po telefóne 😅 ach-moja neznalosť vtedy-dnes by som to už tak neposlala, ako som sa trochu zabehla-by som sa bála,že nepreberie 😅 ale no-vyplatilo sa to vtedy 😉

ešte raz všetkým ĎAKUJEM 😵 😉 🙂
@anetaadam
@fukylove
@trnka77
@garzonka

fukylove
2. nov 2011

@macamac - inak v cene toho kuriera je aj poistne - myslim ze do sumy 500 ci kolko eur... si presne nepamatam, no viem, ze to bola dost velka suma na to, aby som neuvazovala o dalsom navyseni poistneho 😉

a inak aj ja som bola vzdy velmi doverciva.... az tu som sa docitala doslova priserne veci, no na poucenie to staci... a radsej sa poucim z cudzich chyb 😉

ale viem pochopit aj kupujuce, ktore vyzaduju dobierku.... lebo tak ako sa tu velakrat pise, ze kupujuca neprebrala dobierku, tak sa casto stretavam aj s tym, ze mamicka posle peniaze na ucet a tovar nikdy nevidi... takze ja osobne voci posielaniu na dobierku nemam nic, akurat ze idem do rizika, ze sa mi zasielka vrati a budem musiet opat zaplatit postovne... (co sa mi teda este nikdy nestalo.... vdaka bohu)

macamac
2. nov 2011

@fukylove mne sa zas vrátili 2 dobierky-ale čo je čudné, nikdy som neplatila za spätné doručenie,takže som bola stratová "len" 1x na poštovnom
ale odvtedy už dobierka ee

garzonka
2. nov 2011

@fukylove tak podla mna ani dobierka nie je uplne "bezpecna", pretoze predavajuci tiez moze ktovieco zabalit 🙂

julianka777
3. nov 2011

ahojte 🙂 mozte mi poradit?pani mi posielala balik v nedelu z Tesco posty,kedy mi to asi pride,ked bol v utorok sviatok?dakujem

traktor
3. nov 2011

@julianka777 ak si ho dnes nedostala, tak zajtra uz ho musis mat

julianka777
3. nov 2011

@traktor no dufam,lebo uz stracam trpezlivost ☹ stale nejake komplikacie

traktor
3. nov 2011

@julianka777 ak zajtra nic..nech sa ide popytat na postu..ale je pravda..ze baliky dlho idu..aj mne meskaju.. cize fakt radost 😖

julianka777
3. nov 2011

@traktor no len toto sa vlecie uz od 19-teho...najskor deti chore,potom jej do toho nieco prislo a teraz ze to konecne poslala v nedelu..no uvidim teda co zajtra

julianka777
3. nov 2011

@traktor co som kukala na mma tak ma hodnotenia z 28-29 ze balicky dorazili,tak teraz neviem

luba142
Odpoveď bola odstránená
julianka777
Odpoveď bola odstránená
luba142
Odpoveď bola odstránená
traktor
3. nov 2011

@julianka777 no mne sa tiez jeden vlecie od minuleho tyzdna..stale nieco.. 😖 ..fakt pockaj do zajtra a potom uz ju ries..od nedele by tu uz mal byt dnes..ale ako pozname postu..alebo..potom pozri na obalku, kedy to fakt posielala..

julianka777
3. nov 2011

@traktor to popozeram,ved pisala ze naozaj to posielala v nedelu,ze nech sa pozriem aj na balik...ale nevyzera byt neseriozna,tak dufam ze zajtra pride..a dakujem 🙂

svetkaadamko
3. nov 2011

ahojte, priznam sa, nemam kedy citat prispevky ☹ chcela som sa opytat na vase skusenosti s adminmi a ich riesenim problemov..... bola som na tom, ze maju pomahat ak je problem, ale ja mam napriklad problem s predavajucou/kupujucou, s ktorou sme menili tovar, ona sa mi uz tyzden neozyva, nic mi neposlala, ja som jej uz poslala davno balicek, a ona nic, admin mi k tomu napisal tolkio, ze s tym nic nemoze robit a mam si to s nou vyriesit sama, som z toho dost sklamana, neposkytli mi ani taku jednoduchu info, ci bola aspon za ten cas online, aby som vedela, ci ma ignoruje ci proste nebola pri pc....

ivuska6
3. nov 2011

@pattinka ahoj ja sa ti aj cudujem ze posielas tovar na dobierku ked niekto nieco chce kupit ma oto zaujem tak si vopred aj posle peniazky. keby to je neaka uz znamejsia ktorej si posielala preco nie takej mozes aj na dobierku neda sa vsetkym verit sme vseliaky na svete . 🙂

ivuska6
3. nov 2011

@svetkaadamko ahoj neoplati sa vymienat tovar nevies co je zac ta tam na druhej strane a teraz si nepomozes uz najlepsie predat a peniazky si nechat zaslat na ucet . 🙂

jonas17
3. nov 2011

@svetkaadamko ani mne admin nepomohol, ani sa nepýtal na dôkazy, mám pocit, že sa ma pekne rýchlo zbavil...a tá, čo mi ukrivdila, je sranda, že sa nikde nesťažovala na mňa...mne admin napísal, že on nevie rozhodnúť, kto má pravdu...no, nevadí, zas nový poznatok...čije aktívna, zistíš, ked si na ňu klikneš...držím place

andyb25
3. nov 2011

@majka35 Ako dobre,že som tu našla "kupujúcu matakorcova@gmail.com", mne sa včera tiež ozvala , že chce spodky premerať..... tak som merala, potom, že či sú zvnútra chlpaté alebo špeciálne tkané..... už jej neodpoviem 😒 vďaka 🙂

majka35
3. nov 2011

@andyb25 ja som jej premerala 😵 a až po jej prosbe, že či by som jej to neposlala skôr, ako mi dojdú peniaze som si ju "vygooglila" a "zabudla" na ňu ... no ona mi už 2 písala, či mi peniaze došli 😕 😕 no ... nedošli 😀