Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@macamac ja som posielala kocik nedavno - cca 2 tyzdne dozadu,, kurierom slov. posty a vyhoda je, ze pridu k tebe domov pre to a aj mamicke, co ho od teba kupuje ho dovezu az domov...
ja som uz bola v 28tt a neviem si predstavit ze by som sa s kocikom - hlboka a sport. verzia - mala trepat na postu a podavat to tam osobne... detto mamicka, co si kocik odo mna kupovala uz tiez je tehu a s bruskom, tak jej vyhovovalo,ze jej to doviezli az domov na druhy den - postovne spolu stalo okolo 10 eur (vratane poplatku za dobierku)
co sa tyka posielania kocika si myslim ze bezkonkurencne najnizia cena vs. vykon 😉
este pridavam ze kocik mal spolu cca 19kg (pribalila som aj dve nahradne kolieska, co som doma mala,, nejake dalsie prislusenstvo, co mi uz bolo zbytocne a aj tym, ze to bola dvojkombinacia, tak to malo svoju vahu...)
ked teraz citam, ze vela mamiciek vyuziva Expres kurier s tym ze je to pohodlnejsie aj s odoslanim aj s dodanim az do domu, tak asi je to lepsie tak 🙂
aj tu by ste mohli hodit o pohodlnejsom posielani cez Expres kuriera https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/slovenska-posta-ake-s-nou-mate-skusenosti/ mozno to pomoze niekomu
😵 dievčatá-veľmi pekne vám ďakujem 🙂 ste mi pomohli-som nevedela 😉 bude to tiež taká 2-kombi, takže ťažšie
ja,keď som začínala-čo neznalá a veriaca, že všetci sú fér, som predávala šporťák na dobierku-našťastie mal 15kg, ešte vzali ako balík za 5eur, o poistení sa mi snívalo-a také čosi,že niekto dobierku nepreberie,tiež 😀
no našťastie-tá mamča prebrala-a peniaze mi prišli potom šekom 😉 a to bolo cez bazoš-a to len po telefóne 😅 ach-moja neznalosť vtedy-dnes by som to už tak neposlala, ako som sa trochu zabehla-by som sa bála,že nepreberie 😅 ale no-vyplatilo sa to vtedy 😉
ešte raz všetkým ĎAKUJEM 😵 😉 🙂
@anetaadam
@fukylove
@trnka77
@garzonka
@macamac - inak v cene toho kuriera je aj poistne - myslim ze do sumy 500 ci kolko eur... si presne nepamatam, no viem, ze to bola dost velka suma na to, aby som neuvazovala o dalsom navyseni poistneho 😉
a inak aj ja som bola vzdy velmi doverciva.... az tu som sa docitala doslova priserne veci, no na poucenie to staci... a radsej sa poucim z cudzich chyb 😉
ale viem pochopit aj kupujuce, ktore vyzaduju dobierku.... lebo tak ako sa tu velakrat pise, ze kupujuca neprebrala dobierku, tak sa casto stretavam aj s tym, ze mamicka posle peniaze na ucet a tovar nikdy nevidi... takze ja osobne voci posielaniu na dobierku nemam nic, akurat ze idem do rizika, ze sa mi zasielka vrati a budem musiet opat zaplatit postovne... (co sa mi teda este nikdy nestalo.... vdaka bohu)
ahojte 🙂 mozte mi poradit?pani mi posielala balik v nedelu z Tesco posty,kedy mi to asi pride,ked bol v utorok sviatok?dakujem
@julianka777 ak zajtra nic..nech sa ide popytat na postu..ale je pravda..ze baliky dlho idu..aj mne meskaju.. cize fakt radost 😖
@traktor no len toto sa vlecie uz od 19-teho...najskor deti chore,potom jej do toho nieco prislo a teraz ze to konecne poslala v nedelu..no uvidim teda co zajtra
@traktor co som kukala na mma tak ma hodnotenia z 28-29 ze balicky dorazili,tak teraz neviem
@julianka777 no mne sa tiez jeden vlecie od minuleho tyzdna..stale nieco.. 😖 ..fakt pockaj do zajtra a potom uz ju ries..od nedele by tu uz mal byt dnes..ale ako pozname postu..alebo..potom pozri na obalku, kedy to fakt posielala..
@traktor to popozeram,ved pisala ze naozaj to posielala v nedelu,ze nech sa pozriem aj na balik...ale nevyzera byt neseriozna,tak dufam ze zajtra pride..a dakujem 🙂
ahojte, priznam sa, nemam kedy citat prispevky ☹ chcela som sa opytat na vase skusenosti s adminmi a ich riesenim problemov..... bola som na tom, ze maju pomahat ak je problem, ale ja mam napriklad problem s predavajucou/kupujucou, s ktorou sme menili tovar, ona sa mi uz tyzden neozyva, nic mi neposlala, ja som jej uz poslala davno balicek, a ona nic, admin mi k tomu napisal tolkio, ze s tym nic nemoze robit a mam si to s nou vyriesit sama, som z toho dost sklamana, neposkytli mi ani taku jednoduchu info, ci bola aspon za ten cas online, aby som vedela, ci ma ignoruje ci proste nebola pri pc....
@svetkaadamko ahoj neoplati sa vymienat tovar nevies co je zac ta tam na druhej strane a teraz si nepomozes uz najlepsie predat a peniazky si nechat zaslat na ucet . 🙂
@svetkaadamko ani mne admin nepomohol, ani sa nepýtal na dôkazy, mám pocit, že sa ma pekne rýchlo zbavil...a tá, čo mi ukrivdila, je sranda, že sa nikde nesťažovala na mňa...mne admin napísal, že on nevie rozhodnúť, kto má pravdu...no, nevadí, zas nový poznatok...čije aktívna, zistíš, ked si na ňu klikneš...držím place

@macamac ja som kupovlala,poslali nám ho cez poštu expes kurier,cena okolo 10 eur,na druhý den sme ho mali doma