Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@adka7755 no aj ja si myslim ze z tej Tesca posty to je ine..ved uvidim co zajtra
@svetkaadamko pri kazdom profile, ked na daneho uzivatela kliknes (otvoris fotoblog, alebo neviem ako presne to napisat), svieti zelenym "aktivny" - lenze to znamena, ze tu bola prihlasena niekedy za poslednych 7 dni...pre mna nic nehovoriaci udaj, ked z mmb som zvyknuta, ze vidim, kedy aktualizuje inzeraty, kedy bola naposledy prihlasena...
@gabika7706 presne toto, ze tam pise, ze AKTIVNY, ale to podla mna znamena, ze tu proste chodi, ale nie, ze je tu teraz a presne na MMB si tiez stale pozriem kedy bol dotycny online a viem reagovat a tu som sa pytala admina a odbil ma tym, ze taku info nemoze poskytnut, nechapem, ved nechcem od neho jej telefonne cislo, len ci bola aktivna
@svetkaadamko no uz tu o tom bola diskusia, pre adminov na mk znamena zverejnenie udajov o prihlasovani uzivatelov zasah do sukromia 🤐
@gabika7706 no nech sa nehnevaju, ale podla mna, ked chcem urobit takuto stranku, kde sa bezne vymienaju adresy, telefonne cisla atd., tak je udaj o prihlasovani to najmenej.... ale skoda, my dve to tu neporiesime 🙂
@gabika7706 no a to je taka kravina...sorry ADMIN ,ze az...ake zasahovanie do sukromia, ved ked je tu tak aj tak sa nic viac nedozviem,len ze tu je ten dany moment alebo den, ale naco mi je udaj ze tu bola poslednych 7 dni,ale neviem kedy, ktory den @martinjasen????
@svetkaadamko no ..tu sa sice neprihlasuje, neaktualizuje..ale na mimibazare dnes bola..tak jej napis tam..a tu jej hod negatko do hodnotenia..lebno toto sa mi teda nepaci..ked sa vie prihlasit tam..môze aj tu, nie??
@svetkaadamko nasla som ju pred chvilkou..a ked pozries tie hodnotenia tam..tak nie si sama ..cize sup rychlo negatko, nech jej dalsie nenaletia ..a kuk tu http://www.mimibazar.sk/hodnoceni_starsi.php?us...
@traktor dakujem ti krasne, ani mi nenapadlo tam pozerat, ja hlupa 🙂 ale tam ma ine meno, teda Pata K,, mne dala adresu na meno Ivana Bubelinyiova 😠 😠 ale som sa vytocila
@svetkaadamko ma tam rovnake oblecenie ako tu..cize je to ona..aj nick rovnaky.. 😖
@traktor ano tiez som pozrela, takze je to podvodnicka, uz som jej napisala a dala aj tam aj tu negatko, mozes ju prosim ta dat na ciernu listinu? dakujem za pomoc
@svetkaadamko https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ tu mas, daj tam jej nick a dôvod , preco si nespokojna
@tatiana1985 napis to tu ..tam ti to bude zmazane..pise sa tam nick a negsativna skusenost 😉 ..a ja si myslim, ze je to aj preto, ze vela bab jednoducho neda to zle hodnotenie..pride im to blbe 😖 ..a dalsia vec..co som si vsimla na inom bazare..niektorym staci nazbierat par dobrych /3,4,5/..aby si ziskali dôveru..a potom bum...kopu negatiek..a baba sa doma vytesuje s koruniek na ucte.. 😖..na ten nick uz nepride..zalozi si dalsi..
no pani mi dnes poslala cislo balika a priatel sa bol opytat na poste...ta pani mu povedala,ze podla toho cisla mu to nevie zostit,ze potrebuje zlty papierik na ktorom je ten kod aby to mohla oskenovat...a to je podla mna pekne kravina,pretoze keby mam ten zlty listok,tak viem,ze tam ten balik je...pockam do zajtra a ak mi nepride balik,tak tam idem osobne a nech si ma nezelaju...niekedy su fakt "strasne" ochotne 😠
@julianka777 tak to je fakt kravina, lebo ja som sa par krat pytala aj telefonicky a ona to cislo tuka do PC, ked ho tam ma tak jej to ukaze,ze ano a ked nie tak nie
@luba142 lubka,no nakoniec som tam teraz zavolala a povedala mi ta pani,ze jej tam nic pod tym cislom neukazuje...ze ci nahodou tam este jedno cislo nechyba...a to ja netusim,lebo som jej nadiktovala cele cislo...tak som este tej predavajucej napisala,nech to skontroluje este raz
@julianka777 mne na pošte telefonicky stačilo povedať meno a adresu a zistili mi či tam nemám balík....sama som sa čudovala,že bola taká ochotná 🙂
@trnka77 no len ja neviem jej adresu 🙂 aj tato pani bola ochona,nie ako ta na poste..uvidim co mi pani odpise
@julianka777 ja som povedala len to podacie čislo a hned mi vedla povedať či tam je baík

@julianka777 ja som posielala balík v pondelok a pani ho už včera mala...to závisí aj od toho odkiaľ to posiela..