icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ela2710
6. máj 2011

@dominika1988 presne tak, napis jej nieco take, ze mila pani asi doslo k omylu, ked sme sa dohodli na predaji, nepadlo ani slovko o vrateni tovaru, a to som tam mala popisane aj rozmery, takze ste si mohli overit este pred kupou, ci Vam alebo Vasej mame sadnu, alebo nie. Nielenze ste ich mohli uz pouzit, ale ani sa mi nemusia vratit v takom istom stave ako boli poslane. Teda na vratenie nepristupim. Pekny den. a ak bude mat namietky, tak jej neodpisuj, ty si predsa nic nespravila, a to, ze ona si po tyzdni uvedomila, ze zrejme jej to financne nevychadza, alebo, ze ich potrebovala zamerne len na jednodnovu akciu to ta zaujimat nemusi, to si mala ona rozmysliet skor, si predstav, ze by sme si tu tak vsetky vracali tovar, ved tak to by tu ani bazar nemusel byt, len akasi ,,pozicovna" 😖

dominika1988
6. máj 2011

@ela2710 ved prave..ja som sa uz raz takto s jednou dohadovala, ze ci ich moze vratit, ak jej nesadnu, lenze ona sa najprv aspon spytala, aj ked z toho nakoniec ani nic nebolo..vdaka za radu aj tip na spravu 😀

ela2710
6. máj 2011

@dominika1988 nie je zaco, ale naozaj neustup, lebo potom si tato pani moze toto robit aj s dalsimi predavajucimi, ak ti aj da neg. hodnotko neboj my ta tu uz pozname a vieme, ze nie si zla predavajuca 😉

dominika1988
6. máj 2011

@ela2710 heh dakujem 🙂

nellina
6. máj 2011

@dominika1988 hahaha...och, nechapem takych ludi, takze to je viac nez pravdepodobne ze to tak je..ja by som sa s nou uz nebavila vobec..nema vyznam s takymi ludmi sa dohadovat.. a to ze poslala saty spat bez tvojho suhlasu je jej problem..vobec sa tym nezatazuj, ja som uz pocula aj taky pripad, ze pani predavala dekorativnu kozmetiku a kupujuca jej po 3 mes.napisala ze chce vratit peniaze spat, pretoze nie je so sminkami spokojna 😀 😕

dominika1988
6. máj 2011

@nellina tak to je este lepsie 😀 fakt na niektorych ludi nemam slov

luciamatusko
7. máj 2011

dievcata,dalsia na zozname,ktora chce na dobierku a potom ju neprevezme je :LUCIA SOKACOVA,pise z luciasokacova@centrum.sk.jaaj aka som nahnevana:(

beruska.zuzanka
7. máj 2011

@luciamatusko napíš na čiernu listinu jej údaje 😉

luciamatusko
7. máj 2011

@beruska.zuzanka a to kam?

luciamatusko
7. máj 2011

dakujem uz je tam🙂

rohypnol
7. máj 2011

Dobry den, stala sa mi taka vec, ze som na MK nebola prihlasena mesiac, predavala som tovar, kupujuca JEINA mi poslala peniaze vopre, tovar som zabalila, poslala prvou triedou, cela spokojna a az teraz v piatok mi posta doniesla oznam o nedorucitelnosti zasielky!!! Mesiac po odoslani! Tymto sa naozaj ospravedlnujem JEINE (prosim ak ju niekto poznate, povedzte nech sa prihlasi na MK), vysvetlenie ma v IP, zlyhala slovenska posta, peniaze som jej dnes okamzite poslala. Som si precitala IP, ze podava trestne oznamenia a podobne (to chapem, kedze ja by som postupovala rovnako). Mrzi ma situacia, ktora by sa nestala, keby som tak nedoverovala Slovenskej poste, prihlasovala som sa na MK a kontrolovala odoslanie!!! Vystraha pre ostatnych. Este raz sa ospravedlnujem za situaciu, do ktorej som sa dostala nevinne.

beruska.zuzanka
7. máj 2011
gabika7706
7. máj 2011

@rohypnol posta uchovava zasielku 18 dni od oznamenia ... oznamenie sa mohlo stratit, vypadnut zo schranky...ak viem, ze cakam zasielku, ze mi ju predavajuca poslala a balicek nechodi, pytam si podacie cislo od predavajucej a pytam sa na dodacej poste, ci sa ten balicek naaahodou tam niekde nenachadza...

rohypnol
7. máj 2011

@gabika7706

Ja viem, kupujuca mi pisala IP, len som sa neprihlasila na forum uz dlho. Som sa na poste dozvedela, ze balik bol na cielovej poste a oni ho nevedeli dorucit napriek spravnej adrese! Sila, len pevne verim ze to @jeina pochopi, a ak podnikla nejake pravne kroky, ze ich stiahne. Nebol to presne mesiac, ale bolo to viac nez 18 dni, k mesiacu sa to blizilo. Odteraz aspon viem, ze sa musim riadne informovat, ci kupujucej moj tovar dorazil. Najviac ma mrzi, ze som niekomu drzala 30 eur, ona bola v neistote, bez tovaru a vlastne cela situacia vznikla len nedorozumenim. Snad sa to vyjasni a pevne verim, ze sa co najskor prihlasi na MK....

andzi
11. máj 2011

baby, ja mám problém, omylom som zmazala konverzáciu kde mi záujemkyňa napísala adresu kam chce poslať tovar a ja blbá som si nezapamätala ani jej nik, dokonca sa mi marí, že bola neregistrovaná a teraz neviem, čo robiť, mám len meno majiteľa účtu odkiaľ mi prišli peniažky. Čo teraz? Pomôže admin?

martinka17
11. máj 2011

@andzi presne, pomôže admin 😉

dominika1988
12. máj 2011

tak holky, ta zenska, co som tu pisala o nej, sa mi teraz vyhraza trestnym oznamenim, mohla by nieco dosiahnut, ci ani si to nemam vsimat?

beruska.zuzanka
12. máj 2011

@dominika1988 ahoj, kašli na ňu, nemá Ti čo, ona si vymýšľa... 😉 ani na ňu nereaguj, asi si myslí, že sa zľakneš 😉

dominika1988
12. máj 2011

@beruska.zuzanka vsak ja si tiez myslim, my sme sa navyse dohadovali iba telefonicky, takze nema ani ziadne maily, nic...a okrem toho, za co by na mna to oznamenie podala? ze som si neprevzala dobierku?

beruska.zuzanka
12. máj 2011

@dominika1988 vravím Ti, kašli na ňu, nezapodievaj sa ňou, nevie nakupovať na bazári, ak si mala tie rozmery aj všetko v inzeráte, ako si písala, nedohodli ste sa na vrátení, tak máš svedomie čisté 😉 netráp sa ňou, takých ešte príde 😅

ela2710
12. máj 2011

@dominika1988 presne ako pise Zuzka, kasli na nau, to su len take jej taraniny, aby si sa jej zlakla, co by tak povedala na policii, ze zaplatila som si za tovar, ktory mal jasne napisane rozmery,no nesedel mojej mame, chcela som ho vratit po tyzdni? 😀 nevsimaj si ju 😉

dominika1988
12. máj 2011

@ela2710 ty ale vies ako ma svrbia prsty, co by som jej chcela napisat? 😀 aj som sa na to pytala svokra, ten sa do toho trochu rozumie a tiez mi vravi, ze mam na nu zvysoka dlabat 🙂

janinah
15. máj 2011

ako by ste toto riešili? nakupujúca vraj poslala peniaze a mne stále nedošli.....vraj kontrolovala č.účtu a poslala to správne 😒

beruska.zuzanka
15. máj 2011

@janinah kedy Ti ich posielala? z inej banky?

babulina
15. máj 2011

@janinah nech ti posle vypis z uctu z IB ze to naozaj odislo, alebo potvrdenie z banky ze doslo k takej platbe ale to si vypytaju urcite poplatok

janinah
15. máj 2011

posielala 5.mája z inej banky...ale ak naozaj poslala,tak kde môžu byť?

ivka1603
16. máj 2011

Ahojte kočky...stále mi na bazári vypisuje nejaká Olivia Hajasová, aby som jej darovala veci ☹ už mi to začína liezť na nervy...aké máte s ňou skúsenosti, aj vám písala?

benne
16. máj 2011

@ivka1603 ani som jej neodpísala a viac sa neozvala.. už tu o nej písali litánie, raz ma chlapca, inokedy, dievča, raz je muž v nemocnici, inokedy už pochovaný, .. bla, bla..

ivka1603
16. máj 2011

@benne ďakujem za odpoveď...myslela som si o nej, podľa toho, čo písala, že je to nejaký "prípad" pre .... ale nič v zlom, ľudia sú rôzni 🙂 takže ju môžem kľudne ignorovať bez výčitiek svedomia 🙂 ĎAKUJEM benne