icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

janka196
5. nov 2011

ja tomu nerozumiem. to fakt to tym babam stoji zato aby boli na ciernej listine??? alebo fakt nemaju chrbtovu kost a je im to uplne jedno 😒

dagmarvan
5. nov 2011

Ja som ich kupovala dcerke pretoze detom rychle rastu nozky a nemam na nove,ta pani my ich poslala nielen rozlepene ,ale aj spinave.Ja som tu kupila topanky 1 krat a asi aj posledny krat.

adriana7
5. nov 2011

...a ja mám zas zlú skúsenosť s kupujúcou, predala som jej bundu a ona mi najskôr poďakovala, ale že dcéra štrajkuje a nepáči sa jej, ale že super...potom mi napísala, že bunda je špinavá, má fľaky...poslala ju a fakt je fľakatá...pritom apeluje na moju serióznosť 😠 a jej serióznosť je kde? ja sa dohodnem fakt s každým, keby tú bundu neobliala(vyzerá zo ako od čierneho čaju alebo kávy), ale by mi férovo napísala, že ju nosiť nebudú, napíšem ďalším záujemkyniam, veď nejde o život...ale toto mi príde fakt sila...ničiť veci a robiť z predávajúcej podvodníčku...včera som z toho bola na infarkt, ale potom som si povedala, že je na poľutovanie, čo už 😒

janka196
5. nov 2011

@adriana7 preboha ja sa nestacim cudovat.

dagmarvan
5. nov 2011

https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/jwz... a tato pani nenapisala ani ze su rozlepene ,kupovane na mimibazari,a prisli este aj spinave .

nice202
5. nov 2011

@dagmarvan ked kliknes na link, tak sa zobrazi, ze inzerat neexistuje. bol zmazany 1.novembra

pipka
5. nov 2011

@dagmarvan inzerat sa uz zobrazuje len tebe, lebo si prejavila on zaujem, ale my ho uz nevidime 😉

pipka
5. nov 2011

@adriana7 neskutocne 😠 🙄 napis meno tej kupujucej, nech vieme 😝

pipka
5. nov 2011

ja zas nadavam...som sa nechala obabrat 🙄
kupila som tu na bazari pancusky od 2lenima , v inzerate uvedene, ze nove, napisala mi, ze ma este 2kusy, cize mozno ich predava v obchode...tak som jej okamzite uhradila na ucet peniaze aj s postovnym, odvtedy ticho, na vyzvy a otazky neodpoveda 😠 😠 😠 pritom je aktivna, cize tu bola 😠 🙄 🙄
ja nemam ani tovar ani peniaze 🙄

nechapem taketo zeny...ze ich to bavi 😠 😠 😠 🙄

traktor
5. nov 2011

@pipka aktivna môze svietit,ale nemusi tu byt..kedy naposledy aktualizovala inzeraty?ma uz dake hodnotenia?

pipka
5. nov 2011

@traktor praveze ma 4 hodnotenia pozitivne, naposledy aktualizovane pred 5 dnami a mne neodpoveda uz asi 8 🙄 pockam este tak tyzden a potom sa uz na to asi vykaslem...alebo co mam robit?

traktor
5. nov 2011

@pipka pockaj, uvidis, ci prida daky prispevok, ci aktualizuje inzeraty..môzes sa jej pripomenut v hodnoteni..

pipka
5. nov 2011

@traktor chcem s tym hodnotenim este pockat..aj ked to sa da potom vymazat...no pockam tak do stredy a potom dam. Nechapem, lebo ak by jej aj nesiel net alebo musela odist...tak ked viem, ze mam rozbehnuty obchod, tak si dopredu nachystam balicek a pripadne niekoho poprosim, aby to doriesil za mna ak aj ja nemozem...no ale to by som od niekoho asi vela chcela 🙄

pajinka23
5. nov 2011

@pipka ja by som asi tiez este pockala,ak teda neaktualizuje inzeraty tak asi naozaj nebola na stranke dlhsie☹pockaj este a uvidis ak sa neozve ani ked aktualizuje inzeraty daj negatko🙂

pajinka23
5. nov 2011

@dagmarvan a pisala si jej o tej vade na tych topankach?co ti odpisala?

pipka
5. nov 2011

@pajinka23 no ved tak chcem aj urobit

luba142
5. nov 2011

baby ked drzite niekomu tovar do vyplaty, v mojom pripade vraj mam podrzat 10 dni,tak ho pozastavujete, alebo ho nechgate otvoreny, kym dotycna nezaplati?

janka196
5. nov 2011

@luba142 ja pozastavim , zatial sa mi vyplatilo 🙂 aj teraz mam jedne topanocky pozastavene do 14-teho

traktor
5. nov 2011

@luba142 ja pozastavim..

luba142
5. nov 2011

@janka196 napisala som jej ze ak to potom nevezme tak jej dam negatko

janka196
5. nov 2011

@luba142 a co ti nato odpisala? ja by som negatko nedala kedze obchod neprebehol ,ale napisala by som na ciernu listinu ako nespolahlivu 🙂

luba142
5. nov 2011

@janka196 no,ze ako chcem, ze kludne mozem dat dalsiemu zaujemcovi ak by sa niekto prihlasil, ale ze jedna ferovo...tak to skusim 🙂

janka196
5. nov 2011

@luba142 tak dufam ze neolutujes a obchodik nakoniec prebehne 🙂

luba142
5. nov 2011

@janka196 uz tak jednej drzim do 9-teho, ale mam to otvorene, tak asi necham otvorene aj toto

darinkazv
5. nov 2011

ahojte, tak u mňa obchod neprebehol. pani napísala na môj inzerát, že má záujem, dostala č.ú. týždeň peniaze nechodili, ja inzerát pozastavený. na moje správy a IP nereagovala, popri tom som videla, že inde komunikuje. nemá ani tú slušnosť odpísať, prepáčte, nemám už záujem. proste nič. to sa mi jednoducho nepáči, keď nenapíše ani prepáčte, nemám záujem, rozmyslela som si to. ☹
ick je graceful9
ďalšiu skúsenosť mám, keď som si zajednala u jednej pani na dobierku prebaľovací pult s vaničkou. napísala mi, že v piatok alebo pondelok ho pošle. no pult vôbec nechodil. vypisovala som jej ako blbá, že čo sa deje, či sa podarilo, či poslala alebo si to rozmyslela a nepošle mi ho na dobierku, ale jednoducho nič. poslala som jej asi 10 správ, no márne. nič. vôbec žiadna reakcia. a dokonca akutalizovala ten inzerát. takže tu na mk bola. ale nemala ani kus slušnosti odpísať. na takéto ženy mám ja tiež riadne nervy. 😠 jej nick už bohužiaľ neviem. nemám ten inzerát dokonca ani v histórii. ale bola z banskej štiavnice.
mňa štve, že takému človeku sa ani nedá dať hodnotenie. lebo obchod neprebehol. 😠

pajinka23
5. nov 2011

@luba142 ja tiez pozastavujem🙂

luba142
5. nov 2011

@janka196
@pajinka23 tak skusim aj ja,ale 10 dni sa mizda dost dlho, ma sice 9 dobrych hodnoteni,ale...

janka196
5. nov 2011

@darinkazv ahoj taketo nakupujuce predavajuce su tu na kazdodennom poriadku. ☹ napis mena na ciernu listiny snad sa potom spamataju

pajinka23
5. nov 2011

no tak som teda kukla po dlhom case ciernu listinu,no ostavam v uzase☹teda zeny tam pisu teda kazdu nakupujucu co sa na nieco opyta a potom nema zaujem to kupit alebo sa neozve☹to uz je dost smutne,ved nemoze hnet clovek vsetko kupit☹mne tiez vela maminiek napise k inzeratu:mam zaujem a prosim si cu☹a potom sa uz neozve,ale to neznamena,ze preto ma hnet skoncit aj na ciernej listine??ja drzim inzerat 24hodin,potom napisem ci ma zaujem a ak sa neozve,tak mazem ako zaujemcu a vyriesene🙂teda neviem ale asi niektore su teda zakerne a zato ze od nich niekto ieco nekupi tak ho hnet supnu na c.l....podla mna ma č.l sluzit na nicky ale naozaj nespolahlivych 😲 😲 😲 to su podla mna:co vas oklamali o tovar alebo peniaze,klamarky,baby co vam neposlali tovar za ktore ste zaplatili..atd.......ale nie zeny co hnet na prvy krat nekupia aj ked pytaju cu...

janka196
5. nov 2011

@luba142 je to dost. ja som to uz pisala raz som jednej maminke drzala mesiac rifliky. ale bola zlata chcela mi poslat zalohu tak som je ich podrzala aj bez tej zalohy. a je to draha vec?