icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ivuska6
4. nov 2011

@svetkaadamko niekedy maju vela hodnoteni dobrych a spravi nieco take aj mne sa to stalo chcela som doporucene nech mi to posle a poslala obycajne a potom sa vyhovarala ze to syn posielal ze sa pomylil ale keby mu povie ako poslat tak sa nepomyli myslim si . 🙂

dara76
4. nov 2011

@ivuska6 inak s tou doporucenou zasielkou sa uz stalo aj mne. Poslala som manzela, dala som mu aj vypisane listky a on to poslal obycajne a listky doniesol domov 🙂 . Nastastie sa nic nestratilo. Inak by som platila celu sumu kupujucim samozrejme spat.

svetkaadamko
4. nov 2011

@ivuska6 ved to, su to same vyhovorky a proste mi je zle z dospelych zien, mam, ktore take nieco robia, to si nechcem predstavit ako vychovavaju svoje deti, ked takto okradaju ine zeny .... smutne

anetaadam
4. nov 2011

Tak dneska nám konečne prišla bunda po 12 dňoch,ktorú sme objednali na ešte k tomu špinava,fľakatá 😠 ,a že v 100% stave......ja už nenachádzam slov na niektoré predávajuce 😒

nikolca
4. nov 2011

@anetaadam a od akej predavajúcej?pokial nebola podľa popisu,žiadajte na zad peniažky

anetaadam
4. nov 2011

@nikolca zatiaľ nezverejním nick,najskôr si to s nou poriešim.Bunda je veľmi pekna,len určite nebola v 100%stave

anetaadam
4. nov 2011

@julianka777 došiel ti baliček,ktorý si hľadala?

julianka777
4. nov 2011

@anetaadam ahoj,bola som dnes na poste a konecne tam bola ochotna pani...vyhladala mi to a povedala,ze v nedelu naozaj odisiel,ale ze ku nam na postu este neprisiel...tak ze mi ostava jedine cakat

pajinka23
4. nov 2011

dnes mi dosiel balik veci pre maleho☹no nespokojna som 😠 😠 😠 pytala som sa predavajucej na chyby a zmolky,napisala ze niesu ziadne zmolky len na jednych teplakoch no veci su zmolkovane skoro vsetky☹navrhla mi sice ze jej ho mam vratit ale ze postovne mi nevrati☹takze to mam akoze ja dvakrat platit za postu??to co uz je☹radsej si veci necham a bude mat mali na doma a na zahradu,lebo do skolky vynosi s celeho velkeho balika len jednu mikinu a jedny ryfle☹som sa zas popalila☹ach

anetaadam
4. nov 2011

@julianka777 to je ta naša pošta 🙄

anetaadam
4. nov 2011

@pajinka23 inak ja som tiež dneska nespokojmá s baličkom,na bundu čakám od 24.10,dneska doarazila ale špinava a na jednom rukave je dokonca vypárane to prešivanie a že v 100%stave 😠

julianka777
4. nov 2011

@anetaadam no veru..ale aspon som konecne natrafila na normalnu pani 🙂

pajinka23
4. nov 2011

@anetaadam hmm mali sme smolu☹inak ta predavajuca co som od nej kupila jedna fakt slusne od zaciatku bola mila a fakt ustretova,no mame ine nazory na stav veci ktore predavame☹ona neberie zmolky ako za vadu no ja ano☹bohuzial tam boli aj velke zmolky co mi dost prekaza,ale uz pre tu mikinku a ryfle co su pekne to dalej nebudem rozmazavat,zmolky skusim poodstranovat este odzmolkovacom,ked uschnu,lebo ich este len periem🙂a uvidime co sa da zachranit,lebo balik som objednala pre mojho drobca do skolky no v zmolkavych veciach by som ho teda nedala ani nahodou☹na doma este posluzia,no co uz

anetaadam
4. nov 2011

@pajinka23 no možno ten odžmolkovač to zachráni,je to super vec 😉

anetaadam
4. nov 2011

@pajinka23 no inak som aj pozerala tie baliky veci,ale je to take neprehľadne

pajinka23
4. nov 2011

@anetaadam no ak natrafis na maminku ktora ti ich po kuse nafoti tak sa da🙂a odzmolkovacmusim kupit.-(lebo moj sa mi pokazil☹ale je to fakt super vecicka🙂

bartokami
4. nov 2011

@pajinka23 ked si sa pytala na veci ze v akom stave su,si sa jej nepytala,ci mozu sa este ponosit do skolky,ja uz tak robim🙂

pajinka23
4. nov 2011

@bartokami moja ja som jej to hnet pisala na zaciatku konverzacie,ze chcem veci pre maleho do skolky,ale ona mi povedala,ze veci su v nosenom stave dobrom☹a na otasku ci su zmolkave mi povedala,ze nie ze len jedny teplaky su zmolkave☹no nevadi co uz.....bingo 😀 😀 😀

ivuska6
4. nov 2011

@dara76 nuz co uz spravime sme omylny ludia a chlapi niektory ako aj moj v niecom ty su viac ako mi. 😀

bartokami
4. nov 2011

😀 😀 BiNGO 😀 ,hm,ked mi niekto povie ze v dobrom nosenom stave..uz mi to nejako nesedi,vzdy sa stiahnem...a zas kazdy sme iny nazor ci sa to hodi do skolky,alebo nie,vies ,niektore mamicky by mozno dali aj do skolky 😖

fukylove
4. nov 2011

@pajinka23 vies, ono pojem nositelny stav je asi pre kazdu z nas iny 😉 to co by dotycna pani v pohode obliekla mozno drobcovi do skolky,, ty oblecies iba na doma 🙂 preto ja vlastne na bazariku kupujem hlavne veci na doma a na von... a tie "na paradu" kupujem radsej nove 😉 aj ked niekedy ma prekvapia v dobrom aj vecicky z bazaru 😉

pajinka23
4. nov 2011

@fukylove ja kupujem malemu veci aj na von a uz som tu kupila fakt krasne veci a za par eur🙂napr skoro novu adidas supravu🙂skveluuuu a za 8eur je to leskla nezmolkujuca a aj kopu svetrou ryfli a tak a fakt ako nove...aj ja kupujem veci malemu aj v obchode,ale aj ces bazar ked je nieco co opisuje predavajuca napr dvakrat oblecene alebo nenosene🙂a tak 😉 😉 😉 ine na doma🙂ale tych mame po tomto baliku co mi prisiel dost as do jary 😀 😀 😀

monulicka
4. nov 2011

@fukylove @pajinka23 ja som mala v poslednej dobe stastie na vecicky tu na MK, kupovala som drobcovi na "paradu" 2 svetre a 3 nohavky, vzdy od inej maminy a teda fakt ako nove, tak som rada a este som za ne ani nejak extra neplatila - najdrahsie boli menzestraky od Zary sa 10 eur aj s postovnym 😵 ale priznam sa, ja pozeram hlavne znackove veci, Zaru, HM apod. + slovicka, malo nosene reso.nenosene 🙂

nikuska27bb
4. nov 2011

Ahojte baby,máte niekto skusenost s predávajucou tu registrovanou pod Patricia555?Dnes si zmazala všetky inzeráty a mne vraj posielala dva bodyčka na dobierku.Už je to dva týždne čo ma natahovala a nič my neprišlo.Neprišla som o peniaze,ale tie body sa my naozaj páčily.

slniecnica
5. nov 2011

@pajinka23 moja zlatučká,môj balík vecí čo si si objednala u mňa,pošlem v pondelok...budeš maximálne spokojná...za takú cenu,toľko oblečení,by si nenašla nikde na bazári a hlavne kvalitu oblečenia 😉 ....a to ktorá ti také poslala...no napíš nick...treba ju napísať na všetky iné bazáre,a už nikdy nikto od nej nič nekúpi....ja to tak mám napísané aj v mojom bloku,takže také sa neopovážia ma oklamať,lebo vedia,že zverejním ich celú adresu, a hanba na 100 roky...to platí pre mamičky špekulantky,podvodníčky u mňa nepochodia 😀 😀 😀 ...všetko čo som kúpila malému bolo v super stave 🙂

slniecnica
5. nov 2011

@pajinka23 jasne že žmolky je ako vada,ked to chcem,aby malý nosil do škôlky aj do mesta 😉

pajinka23
5. nov 2011

@slniecnica ved sa uz tesim na vecicky od teba🙂

pajinka23
5. nov 2011

@slniecnica ja tiez zmolky beriem ako vadu na ktoru vzdy upozornim🙂ale co uz niektore mozno oblecu dieta do skolky aj do zmoliek no ja nie,to u mna neprpada do uvahy☹na doma ale posluzia🙂uz to dalej neriesim lebo maminka co mi ich predala somnou jednala slusne🙂tak uz koncim s touto temou zmolky 😀 😀 😀

dagmarvan
5. nov 2011

nespolahliva henika112,predala my cizmy boli rozlepene jedna vpredu druha na päte neuviedla to v inzerate ,ani to ze su kupovane na mimibazari 😝

pajinka23
5. nov 2011

@dagmarvan fuu to vazne??ja neviem ale ja by som si tu topanky nekupila☹ja si kupujem len v obchode pricom mam problem topanky obut☹niekedy mi nesedia aj ked su moje cislo☹a pre tieto skusenosti co tu zeny maju asi uz tiez nie,este detom zatial co som tu kupila boli super a nove🙂

mala by ti urcite vratit peniaze 😉 lebo rozlepene topanky patria ku kosu!!!a nie na predaj ☹